Dutchmen Photography / Shutterstock

Dutchmen Photography / Shutterstock

Wilders heeft nieuwe grap over gewicht Timmermans voorbereid om slotdebat te winnen

Het gaat de PVV-voorman voor de wind deze campagne. Geert Wilders staat er goed voor in de peilingen en de debatten weet hij veelal met handige retorische trucjes te winnen. Om ook bij het slotdebat uit te blinken heeft hij een nieuwe grap voorbereid over het gewicht van Timmermans.

“Ik kan er nu nog niks over zeggen, maar de grap gaat weer heel ad rem overkomen,” zegt Wilders. Naar verwachting zal er luid gejoel van het publiek volgen en wordt hij wederom beoordeeld als de scherpste debater onder de lijsttrekkers. Zo kan hij net nog wat momentum opbouwen voordat de stembussen zijn geopend. Politiek expert Joost Vullings denkt dat de grap zal gaan over het BMI van Timmermans in verhouding tot de hoeveelheid zetels.

Wilders lichtte wel al een tipje van de sluier: “Ik ga me specifiek richten op een bepaald deel van dat lichaam van hem. Belangrijkste is dat je de kiezer wel meegeeft waar je voor staat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *