Alexandros Michailidis / Shutterstock

Alexandros Michailidis / Shutterstock

Timmermans hoopt zaterdag in Málaga grote hoeveelheid Nederlandse toeristen voor zich te winnen

Frans Timmermans krijgt kritiek omdat hij aanstaande zaterdag in Málaga gaat speechen, maar dit weekend niet aanwezig is bij het lijsttrekkersdebat van RTL. De voorman van GroenLinks-PvdA verdedigt zich tegen de critici: “Ik hoop dit weekend in Spanje een grote hoeveelheid Nederlandse toeristen voor me te winnen.”

“Rond deze tijd van het jaar wemelt het van de Nederlanders in het zuiden van Spanje”, zegt hij. “Als ik met een daadkrachtige speech een paar gezellige vakantiegangers en wat pensionado’s die af en toe in Málaga verblijven kan aanspreken, is dat alleen maar goed voor GroenLinks-PvdA. In een verkiezing moet je je kansen spreiden, waarom zou ik opdraven voor die mensen  die al die eerdere debatten ook al gezien hebben? Liever één vakantieganger overtuigen dan een miljoen tv-kijkers.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *