Facebook maakt nominaties Gouden Tag 2014 bekend

Wie plaatste de beste naam onder een artikel?

Facebook heeft de genomineerden voor de Gouden Tag 2014 bekendgemaakt. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de persoon die de beste verwijzing naar het profiel van een vriend onder een artikel plaatste. Eén van de drie kandidaten is een Nederlander.

Met de Gouden Tag wil Facebook het taggen stimuleren, vertelt topman Mark Zuckerberg: “Met een tag kun je een vriend laagdrempelig en efficiënt wijzen op een bericht dat voor hem of haar mogelijk interessant is. Een bijkomend voordeel is dat er een lange lijst met namen ontstaat, waardoor irritante reacties met meningen en grappen ondersneeuwen.”

Dit zijn de kandidaten voor de Gouden Tag 2014:

– Marco van Rooijen (Nederland) voor het taggen van zijn vriend Koos Haasnoot

– Ivana Obradović (Montenegro) voor het taggen van haar broertje Milan Obradović

– Matt Schultz (Verenigde Staten) voor het taggen van zijn collega Mike Talansky

Wil je stemmen? Dat kan tot 1 december door de naam van je favoriete kandidaat onder een willekeurig artikel op Facebook te plaatsen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eigenlijk hou ik niet van taggen. Dit is net zo prive als tandenpoetsen. Iedereen doet het maar je wil dit niet bij een ander zien.
Het maakt ook zo`n rotzooi wat je achteraf weer moet opruimen. Denk dat ik maar een poosje ga fiereljeppen over een of ander morsig slootje. Is veel nuttiger en er zijn slechts 2 mogelijkheden. Je blijft droog of wordt nat. Tagjijoftagik

Reageer
gravatar

@Henk van de Velden @Bram de Mol @Karin Mosterd @Gerard Spang @Tom Kattekwijt @Snellie Happie @Chi Nees @Voer Bak @Sjoerd Appelpeer @Ard Tands @Ibrahim Wilders @Rode Rik @Gamma Beta @Adrie Hadee @Milena Mouskouri @Jeanne Dejean @Carlos Solrac @Jan-Peter-Jan Balkenrens @Rutger Marke @Kraantje Pappie @Kees Space @Sam Leghetuit

Reageer
gravatar

Als iemand het vandaag verdient een tag te krijgen is het natuurlijk meneer Wilders van de PVV.

Het is schandalig dat het OM meneer Wilders verdenkt van aanzetten tot discriminatie en haat.

https://nl-nl.facebook.com/pages/Geert-Wilders/46039201582

Solidariteitsverklaring:
Minder minder minder. Wij (autochtoon Nederland) verklaren ons solidair met het antwoord op de vraag van meneer Wilders van de PVV of we meer of minder Marokkanen willen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Het is inderdaad schandalig om Wilders van aanzetten tot discriminatie en haat te verdenken.
Hoezo verdenken? Het is toch overduidelijk dat hij zich hier schuldig aan maakt …..

gravatar

Corrie is een beetje zielig.
In de beste Nederlandse traditie tolereren ‘we’ haar dus maar – aan echte oplossingen (zoals een IP-ban) doen ‘we’ uiteraard niet.

gravatar

“Een bijkomend voordeel is dat er een lange lijst met namen ontstaat, waardoor irritante reacties met meningen en grappen ondersneeuwen.” De beste manier om die Facebook-ellende te vermijden, is om Facebook helemaal negeren…

Reageer