Kettingbotsers voortaan op eigen kettingbotsstrook

Automobilisten die voor hun woon-werkverkeer gebruik willen maken van een kettingbotsing, kunnen voortaan terecht op de kettingbotsstrook. Deze strook, in het midden van vierbaanssnelwegen, moet ervoor zorgen dat mensen met haast niet meer ongewild in een kettingbotsing terechtkomen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ideaal.

Misschien moeten er wel meer doelgroepenstroken komen. Bumperkleefstroken, Niet-handsfree bellenstroken, Onder-het-rijden-appen-stroken, noem maar op.

Reageer
gravatar

…. een ik-kijk-altijd-naar-wat-andere-automobilisten-tijdens-het-rijden-aan-het-doen-zijn-strook

gravatar

Wat een waanzin weer. Totaal foute prioriteitenstelling. Ik vecht al jaren voor een spookrijstrook; dat is veel belangrijker. Ik vestig mijn hoop er nu maar op dat dit plan aangepast kan worden naar een frontalekettingbotsingstrook want dan is er mogelijk nog een combinatie mogelijk.