Vijfde official vervangt eerste official

Experiment met zogenaamde ‘scheidsrechter’ niet succesvol

De UEFA stopt met het experiment met de eerste official, de zogenaamde ‘scheidsrechter’. Tijdens de wedstrijd Apoel Nicosia – Ajax bleek dinsdag eens te meer dat de invoering van de extra arbiter niet bepaald een succes is. Volgens UEFA-voorzitter Platini voegt een eerste official weinig toe, omdat de vijfde official over het algemeen alles wel aardig in de gaten heeft.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dag lieve mensen,Heel leuk om zo weer even wat foto’s van jlluie te zien, reuze handig he zo’n weblog. Bij jlluie dus mooi weer en momenteel raast er een storm over Nederland. Ik kan je wel vertellen dat het hier aan de kust behoorlijk waait.Maar leuk dat jlluie de smaak te pakken krijgen.Lieve groet, Diana

Reageer
gravatar

In combinatie met de lat, de doelpalen, het net en het lijnenspel, moet het voor iemand met overzicht inderdaad goed mogelijk zijn te scheidsrechteren vanuit ‘de vijf’.

Reageer