PRO SHOTS / PA Images & Imago

PRO SHOTS / PA Images & Imago

UEFA bepaalt: als Frankrijk en Engeland EK-finale halen gaan we direct door naar penalty’s

De UEFA heeft alvast maatregelen genomen voor het geval dat Frankrijk en Engeland in de EK-finale belanden. Mocht dat gebeuren, dan kunnen beide teams direct beginnen aan een penaltyserie, zo heeft de bond bepaald. “Het is zonde van de tijd om eerst nog die 120 minuten te spelen”, zegt een woordvoerder van de UEFA.

“Dat eindeloze geschuif van Frankrijk en Engeland, daar gaan we niet aan beginnen”, stelt de woordvoerder onomwonden. “Het is voor iedereen leuker om die bloedeloze 0-0 over te slaan en direct door te gaan naar de penalty’s. Zo hebben we allemaal nog wat aan onze avond. We verwachten rond 21.10 uur klaar te zijn met de wedstrijd, daarna kan iedereen terug naar de barbecue. Graag gedaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *