NOS

NOS

Nederland kan goede zaken doen in UEFA Oefen League

Nederland kan vanavond goede zaken doen in de UEFA Oefen League. Oranje neemt het op tegen Duitsland, dat eerder deze week verrassend won van Frankrijk. Mocht het Nederlands elftal in Duitsland weten te winnen, kan het zomaar eens goede zaken doen voor winst van de felbegeerde oefenbeker.

“Om de gaten tussen Nations League-wedstrijden en toernooiwedstrijden van EK’s en WK’s op te vullen was het tijd voor een nieuwe league. En met succes: je ziet dat de Oefen League leeft”, zegt UEFA-baas Aleksander Ceferin. “Wedstrijden die nergens over gaan, zit niemand op te wachten. Dit is daarom de perfecte oplossing.”

De winnaar van de Oefen League hoeft voortaan niet meer verder te oefenen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *