‘Pauw’ verder als ‘RTL Pauw’

Nieuwe naam moet breder publiek aantrekken

Enkele weken na de start krijgt de nieuwe talkshow van Jeroen Pauw al een andere naam. ‘Pauw’ gaat vanaf volgende week verder als ‘RTL Pauw’. Met de naamswijziging hoopt de NPO een breder publiek voor het programma aan te trekken.

NPO-voorzitter Henk Hagoort denkt dat de nieuwe naam de kijkcijfers kan opschroeven: “De bedoeling van ‘Pauw’ is een goed gesprek in een gezellige setting. Dat luchtige, familiale, komt in de naam nu te weinig terug. Bij het woord ‘Pauw’ heeft men die associatie niet, bij ‘RTL’ wel. Daar spelen wij nu op in.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Andere suggesties:
Als kleine jongentjes die kombooitje spelen:
Pauw! you’re dead!

En ook:
Gouw(e) Pauw(e)
Moesie Pauw
Pauw Pronkt
Pauw Ronkt (en u snurkt)
Late Night Pauw, ft Humberto Tan
Witteman is naar bed, tijd vooooooor Pauw!

Reageer
gravatar

Ja, die Jeroen is nog steeds zo trots als een Pauw maar kán zijn: iedereen bij VARA/BNN roept nu nog: “Pauw wat heb je toch mooie veren”, overgehouden aan de periode met de sleetse Pauw Witteman. Ik geef het programma Pauw hooguit nog dit lopende seizoen, daarna komt-ie onvermijdelijk bij Omroep Max terecht. Jan Slagter is al bezig een concept-overeenkomst op te stellen op basis van de CAO voor senior-roeptoeters.

Reageer
gravatar

Ik zie graag Jeroen Pauw dan vervangen worden door Humberto Tan. Tan heeft toch meer dat luchtige, familiale. Hij is de ideale presentator voor RTL Pauw.

Reageer
gravatar

Waarom niet Jeroen Pauw en Humberto Tan en ook nog Matthijs van Nieuwkerk ? En ach, doe Eva Jinek er ook maar bij.
En dan is de tafel al zo vol dat er maar 1 gast per uitzending bij past. Leuk, joh.

gravatar

Ik keek eigenlijk nooit naar dat programma, maar door die nieuwe naam krijg ik gewoon zin om de tv er voor aan te zetten. Kan niet anders dan dat dit programma een regelrecht kijkcijfer kanon wordt.

Reageer
gravatar

Een pauw is toch zo’n kleurige schreewvogel?
Zo’n beest dat onuitgenodigd zichzelf staat op te hemelen om indruk op de vrouwtjes te maken?