Apple presenteert gloednieuwe teleurstelling

'Optimaal tegenvallende ervaring voor gebruikers'

Apple presenteert vanavond een device waarmee gebruikers op een nieuwe manier worden teleurgesteld. In een uitgelekt persbericht vertelt Apple-CEO Tim Cook hoe de nieuwe teleurstelling het dagelijks leven zal veranderen.

“De laatste maanden hebben we hard gewerkt aan een product dat net iets te weinig afwijkt van eerdere producten. Hierdoor creëren we een optimaal tegenvallende ervaring voor onze gebruikers. Via deze revolutionaire technologie wordt teleurstelling nog meer geïntegreerd in het dagelijks leven”, aldus Cook.

Volgens Cook is ook de gloednieuwe interface op zichzelf aardig maar ook weer niet heel anders dan gebruikers gewend zijn: “Over een paar jaar weten we niet beter. Ook uniek aan het nieuwe device is het extra snoertje dat je ervoor nodig hebt: makkelijk te betalen en handig om kwijt te raken.”

Met de nieuwe tegenvaller probeert Apple in te spelen op teleurstellingen van de concurrentie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

MMM klinkt allemaal heel goed. Ga wel voor de kleinste variant op het bekende thema…van de 5s naar de 6 mini is een niet te grote stap. De teleurstelling zal in verhouding zijn denk ik. Kan er mee leven en is me de volle 699 euro wel waard. Wil ik wel een zwarte uitvoering voor zoveel geld.

Reageer
gravatar

Wat achterhaald, een Watch. Ik heb al een ring met een beeldschermpje en allerlei functies !
Wel is die loep in mijn achterzak wat lastig en die scherpe punt die ik aan mijn nagel heb moeten slijpen om alles te bedienen is ook niet alles. Maar ja, je moet er iets voor over hebben om helemaal bij de tijd te zijn.

Reageer
gravatar

Hoezo teleurstellend ?

Apple heeft nu eindelijk een device waarmee je in een opslag op je pols kunt zien hoe laat het is.
Revolutionair !!!!1

Hoef ik niet meer de telefoon uit me zak te halen.

Reageer
gravatar

het is een wonder! dat had ik nou altijd al willen hebben 😮 waarom zijn ze daar niet eerder op gekomen..?

gravatar

Dat is het nadeel van satire, af en toe publiceer je een artikel dat de waarheid akelig dicht nadert.

Op Cracked.com staat een kort artikel (4 signs Apple has completely given up being cool) waarin de schrijver uitlegt dat er maar één doelgroep in Amerika zit te wachten op de Apple Watch: bejaarde mensen.
Zo wordt de Apple Watch vergeleken met de Nintendo WII die onverwacht populair werd in verzorgingstehuizen. Ben benieuwd of deze schrijver ook gelijk krijgt.

gravatar

De ‘z’ van uw Apple device doet het niet goed. En u hebt blijkbaar slechts één leesteken kunnen vinden op uw Apple. Wel een beetje teleurstellend dat u deze dan direct vijf keer gebruikt als compensatie.

gravatar

Dus er zijn 2 man (Diederik en Jochem) nodig om dit kwalitatief uitermate teleurstellend verhaaltje te schrijven? Geweldig die verborgen werkeloosheid bij speld.nl
Of zijn deze twee in het kader van een WSW-beschutte werkplek achter een computertje gaan zitten? In dat geval: hulde!

Reageer
gravatar

Het kan een passend speeltje voor de Stichting Vrienden van de Speld zijn.

Nu ze al zo lang met hun aliassen verdreven zijn van de weblog kunnen ze wel een nieuwe teleurstelling gebruiken.

Een Apple device past wel bij die opgeblazen sukkels.

Corrie. 🙂

gravatar

Appel is een elitair bedrijfje. Nooit heb ik genoeg geld bijeen kunnen schrapen om een hunner producten aan te kopen en mij eens lekker voluit en volledig uitgespreid teleur te laten stellen.

Voor AOWers is dit soort luxe teleurstellingen nu eenmaal niet weggelegd.

Reageer
gravatar

Dat lijkt me zeer teleurstellend. Net zo teleurstellend als dat het allemaal alweer is uitgelekt voordat we getuige zijn geweest van de altijd weer teleurstellende presentatie.. (Vandaag in PowerPaint hoorde ik)

gravatar

Je hebt ook tweedehands teleurstellingen… Nog veel meer teleurstelling dan die matige teleurstellingen van de Koreaanse teleurstellende merken.