Nederland stuurt Koerden cadeaubonnen

Nederland stuurt de Koerdische peshmerga’s in Irak ruim 150 cadeaubonnen. Het kabinet wil op die manier de soldaten moreel ondersteunen in de strijd tegen ISIS. De cadeaubonnen zijn te verzilveren voor onder andere een ballonvaart, een wellnessweekend en een soepkommenset. Koerdische strijdkrachten hebben hun dankbaarheid uitgesproken, al zeggen ze dat er in hun gebied eigenlijk meer behoefte is aan Wehkamp Cadeaukaarten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij van MMDF hebben toegezegd er 100.000 kazoo’s bij te doen om het moreel van de troepen aldaar hoog te houden. Er is ons gezien onze pas opgezette, nu al bijzonder lucratieve handel veel aan gelegen godsdientstfanaten ver op afstand te (laten) houden.

Reageer
gravatar

Het lijkt me beter als aan de IS(IS)-strijders massaal Monopoly-kaartjes worden uitgereikt met: “ga direct naar de gevangenis, ga niet langs af, u ontvangt geen 20.000 euro”.

Reageer
gravatar

Een snelle kosten/baten-analyse leert dat deze solidariteitsactie van MKB (ballonvaart), Rotary (wellness) en Unox (soepkommen), contra-produktief zal uitpakken. Voordat de dappere doch wat ruwe, Koerden in de Wipselberg kunnen wellnessen, moet zowel Koerden als vaste clientèle van dit instituut e.e.a. worden uitgelegd. Zo is extra-maritaal gemengd baden/sauna Koerden principieel verboden, soep moet halal zijn en asielaanvragen neemt de IND niet in behandeling ivm aanzuigende werking.

Reageer
gravatar

ISIS, ISIL, IS, komt binnenkort ook in DIT theater. Met flankerend strak beleid, al te luidruchtige IS(IS) aanhangers in de Schilderswijk krijgen een vrijblijvend vaderlijk gesprek met burgervader Jozias van Aartsen en 500 regels strafwerk `Ik mag niet lustmoorden op andersdenkenden. Dát zal ze leren, Bij een tweede gesprek moeten zij vooraf hun AK/47, patronenbanden, fileermessen en Semtex inleveren indien dat meer is dan 1 kg. voor eigen gebruik.