Neutrale betoging over IS in Schilderswijk

'Om het even wat betreft de jihad in onze straat!!!!’

In de Haagse Schilderswijk is woensdagavond gedemonstreerd door enkele honderden neutrale betogers. Zij lieten luidkeels weten geen mening te hebben over terreurbeweging IS.

De demonstranten droegen borden met fanatieke leuzen als: ‘Om het even wat betreft de jihad in onze straat!!!!’, ‘Wel of geen heilige oorlog, tja?!’ en ‘IS, IS, zie maar!’. De betoging was georganiseerd door extreem-neutrale groeperingen als Bridgeclub De Anemoon. De bewoners van de Schilderswijk reageerden met gepaste desinteresse op de demonstratie.

Burgemeester Van Aartsen had betogingen van voor- en tegenstanders van de jihad in alle Haagse woonwijken verboden. Hij overweegt nu ook zijn toestemming voor neutrale demonstraties in te trekken: “Er zijn signalen dat sommige betogers toch een lichte voorkeur hadden. Dat kan ernstige gevolgen hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn signalen dat sommige betogers toch een lichte voorkeur hadden. Dat kan ernstige gevolgen hebben.” Yup en de pro-hamas enz dat kan allemaal. Sukkels.

Reageer
gravatar

Van Aartsen heeft het maar druk met het burge-meesteren van Den Haag. Het ombouwen van het gemeentehuis tot luxe resort voor -louter-welgestelden, fanatieke voor – en tegenstanders van ISIL uit elkaar houden, nog iets nuttigs doen in de Gemeenteraad en in de denktank van de VVD. Deze cumulatie van taken zou weleens teveel kunnen zijn, zelfs voor deze geweldenaar dit Icoon van Vrij Ondernemerschap. Laat ons dus Schilder-achtig protesteren vóór deze unieke joviale Jozias van Aartsen, giga-gant

Reageer
gravatar

Maar alleen als dat milieu-neutraal kan met CO2 compensatie voor de uitgestotenzwaveldampen van op elkaar botsende pro’s en contra’s. En, laat ons eerlijk zijn, zijn we nou echt zo dol op een buikige VVD’er die tijdens een crisis in de Schilderswijk op vakantie blijkt? Echt een loempiale burgemeester in oorlogstijd. Van mij mag je hem houden, sambal bij? Zal ik hem vetvrij voor jeinpakken? Mėt strik?

gravatar

Kijk, waar is het fatsoen gebleven ? Een beetje neutraal lopen doen ? Hebben onze moeders daarvoor hun bh’ s verbrand ? Hoe kun je jezelf in de ogen kijken als je neutraal bent ? Nee, ik moet van die neutrale-fundi’ s hebben, dat ze maar oprotten naar een neutraal gebied ergens, dan zetten we er een hek omheen en kunnen ze neutrasal wezen’ Woestijnbewoners !!!

Reageer
gravatar

Verbieden dat soort demonstraties. Ik vind het best zolang ze die neutraliteit voor zichzelf houden. Neutraal zijn doe je maar lekker thuis. Maar ik wil er op straat niet mee geconfronteerd worden.

Reageer