Avocado’s verder op tabloidformaat

Nieuw formaat verhoogt gebruiksvriendelijkheid

Avocado’s zullen vanaf dit najaar alleen nog op tabloid verschijnen. Ook de vormgeving van de vrucht zal veranderen. Bronnen binnen het groente- en fruitwezen melden met klem dat de avocadovormige vrucht niet minder smaakvol wordt.

Met name de gebruiksvriendelijkheid van de avocado in de trein en op het strand zal door de verandering toenemen. De vertrouwde pit verhuist grotendeels naar de achterkant. De nieuwe slogan van de vrucht luidt: ‘Avocado, de tabloid waar pit in zit’.

Eerder veranderden onder meer radijzen en cherrytomaatjes hun formaat met succes naar het meer behapbare tabloid. Er wordt gefluisterd dat de formaatswijziging een eerste stap is op weg naar de e-vocado, die eind 2015 in de groentewinkel moet liggen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

overigens lees ik in een van de talloze nuttelozekennistijdschriften waar ik op geabonneerd ben dat het woord avocado uit de aztekentaal komt en testikel betekent. met dank aan sprakradet.no

Reageer
gravatar

Ongetwijfeld is een gemiddelde avocado veel smakelijker dan de Telegraaf, op welk formaat dan ook. Maar de keuze tussen het eten van de pit en een niet al te dikke Telegraaf is een moeilijke.
Dan toch maar de pit, want de inkt waarmee de Telegraaf wordt gedrukt lijkt mij aardig giftig en het papier is ook niet van de eerste kwaliteit..

gravatar

Ik ben doorgaans veel tijd kwijt aan het inslikken van de pit, kan dat niet sneller gemaakt worden?

En als ik er dan een paar op heb hoor ik ze in mijn endeldarm tegen elkaar stuiteren wat niet echt onprettig is. Daarna schiet ik ze het toilet in, meestal op een NS station zodat ik de barsten in de pot niet hoef te vergoeden.

Reageer
gravatar

En die tabloidpizza,s zijn a-l-t-ij-d op de juiste bedrijfstemperatuur? Maak er dan voor mij ook maar eentje schoon! Leveren jullie ook in drie basisvarianten hardheidsgraden: Piazza Cartone, pizza Dura en Pizza Laminato?

gravatar

Juist niet, Dinges.
Want ontkennen we dan juist niet de belangrijke bijdrage van de gekleurde medemens aan onze welvaart? Die bijdrage is huns ondanks natuurlijk wel groot, dankzij de dwingende handen van de VOC en WIC.
Je zou denken dat de Quibussen Halfgaar daar nou juist aandacht/de eer voor zouden willen.
Dus bruine chocoladeletters!

gravatar

Toch jammer, want nu kunnen er minder grote letters in de koppen worden gebruikt. Nog altijd hoop ik op een voorpagina met één enorme letter (zoals “A” of “O”), maar als dat ooit gebeurt zal ie dus nu kleiner uitvallen. Sneu, hoor.

Reageer
gravatar

Wat de redactie vergeet te vermelden is dat ook de transportkosten drastisch worden verlaagd. Avocado’s op tabloidformaat zijn immers veel beter stapelbaar dan avocado’s in het oude formaat. Zo gaan er meer avocado’s in een vrachtwagen. Ook goed voor het milieu dus!

Reageer
gravatar

Je vergeet die pit die naar de achterkant verplaatst is. Misschien een laxeermiddeltje erbij, dan kan die pit vooraf al gelost worden.

gravatar

Dus we krijgen straks een e-vocado, net als dat vroeger ging met e-post (en later e-mail)?

Kan ik straks dan alleen nog genieten van een digitale avocado?

Vragen, vragen.

Reageer