Onze telefoon is kwijt

De Speld voorlopig alleen bereikbaar via Facebook

Wij zijn onze telefoon kwijt. Waarschijnlijk hebben we hem laten liggen in een café. Vet irritant natuurlijk. De Speld is daarom voorlopig alleen bereikbaar via Facebook.

Als iemand nog een toestel over heeft, houden wij ons aanbevolen. Dat mag gerust een simpel dingetje zijn.

We zijn hierdoor ook al onze nummers kwijt, dus stuur even je nummer in een privébericht. Thanks.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het lijkt wel een echte soap, die speld. Aantal stamgasten is verdwenen, aangekonindigd door kleine uiterlijke veranderingen. De echte speld is een psychopaat, heeft meerdere telefoons, werkplekken en dus accounts. Nu is een van zijn telefoons kwijt, dus een vaste ‘reageerder is verdwenen’. Doet later nog een uiterlijke vredesbespreking, terwijl hij (of zij) dus uitmaakt wie ten tonele verschijnt.

Reageer
gravatar

Wel straf dat jullie ALLEBEI jullie telefoon in een café hebben laten liggen.

Mijn tandarts is ook al haar nummers kwijtgeraakt. Doordat ze haar telefoon in de WC had laten vallen. Dat zei ze zo tegen haar assistente. Die zei dat ze haar telefoon ook al eens in de pot had gedropt.

Ik kreeg daar dus zo’n slappe lach van die maar niet overging. “Meneer lig nou eens stil!”, zeiden die 2 dan tegen mij.

Ik was ook wel een beetje bang dat ze een tang of iets in mijn strot zouden laten…

Reageer
gravatar

Nou juich maar niet te snel want ik ben mijn vaste lijn dus in een cafe kwijtgeraakt. Ik nam altijd een lijntje als ik binnenkwam, maar ik heb hem denk ik daar laten liggen. Heeft iemand nog een lijntje voor mij dan?

gravatar

Rudolfje en Jochempje,

“Dank je wel” klinkt voor de Nederlander meer gemeend dan “thanks”, dat overigens in Engeland als familiaire spreektaal wordt beschouwd. Als uiting tegen vreemden vinden de Engelsen het zelfs buitengewoon onfatsoenlijk. Beschaafder is: “Thank you very much.”

Overigens is het niet onbelangrijk om aan te geven waarvoor wordt bedankt.

Zoek elk maar een hoek uit!

Reageer
gravatar

Telefoon kwijt ?Installeer de telefoonzoekapp.

Deze app kan worden geïnstalleerd via Google Play, ook wanneer de Android mobiel al kwijt is. Als de mobiel is gestolen kan de app door zijn nieuwe eigenaar worden verwijderd. Kies daarom een slim tijdstip uit, bijvoorbeeld ‘s nachts. Om de locatie te kunnen traceren moet mobiel dataverkeer zijn ingeschakeld.

Ga naar Google Play en log zonodig in met je Google account.
Klik op Install en kies je mobiele telefoon.
Install.OK.
Plan B zal de mobiel nu automatisch opsporen, en een e-mail met je locatie naar je Gmail adres sturen.
Na 10 minuten kun je de mobiel opnieuw traceren, door via een andere telefoon een SMS naar de verloren telefoon te sturen met locate.

http://www.pepermunt.net/mobiel/mobiel-traceren.html

Reageer
gravatar

Hè, wat vervelend nou. Jammer genoeg heb ik geen telefoon voor jullie, maar ik kan wel mijn nummer doorgeven: D-503. En het nummer van mijn vriendin is O-90, dan weten jullie dat ook alvast. En het nummer van mijn beste vriend is R-13, maar die geeft de voorkeur aan schrijven boven bellen, dat heb je met die literaire types.

Reageer
gravatar

Ha
Ha
Ha….
Met zo’n nummer zal je eerder je collega corrie tokkie aan de lijn krijgen. Een moeilijker numer dan dit kan ze namelijk niet onthouden.

gravatar

Okay okay, een hoop hier hebben het over de slechte grappen de laatste tijd op de Speld en ik ben de kalmte zelve en denk dan: Ach, doe niet zo moeilijk en klik het weg in plaats van te zeveren. Maar redactie… Dit komt toch ook niet meer in de buurt van een poging te doen om een lach te toveren. En dan lach ik ( tot irritatie van medemens ) aardig snel en hard. Maar geen kaakspier die eraan dacht te willen gaan werken na het lezen van dit artikeltje.

Reageer
gravatar

Oh! haha , sorry late reactie. Ik snap de mop nu pas! Tenminste, de mop is dat er 2 mensen nodig zijn om dit artikel te schrijven!

Haha, echt mijn excuses… Sorry Speld, ik zal nooit meer twijfelen!

gravatar

beste Tomas,
je taalgebruik is abominabel. Maak normale zinnen en probeer niet geforceerd grappig te doen. Laat dat aan de professionals over.

gravatar

Lieve Mickey,

Ook uw taalgebruik mag wel even verscherpt worden. Al heb ik het niet over zins opbouw,
maar over het begrijpen van. In mijn bericht is namelijk geen humor gebruikt, maar een gezouten mening. Taalgebruik mag u me er op aanspreken prima! Ik zie dat u professional bent?

gravatar

Wat die anderen zeggen. Dat wordt zoeken naar een telefoon in een café. Niets meer en niets minder.