Gratis Prozac bij NRC-abonnement

Nieuws zonder antidepressiva onverantwoord

Mensen die een jaarabonnement nemen op NRC Handelsblad krijgen vanaf vandaag een dagelijkse dosis Prozac en een iPad mini cadeau.

Hoofdredacteur Peter Vandermeersch denkt dat de lucratieve aanbieding noodzakelijk is: “Wie de moed heeft om dagelijks de krant te lezen, wordt overladen met rampnieuws uit Oekraïne, Irak, Gaza, Libië, Zuid-Soedan, Nigeria, Zwitserland en Syrië. Daar mag wat tegenover staan. In deze dagen zou het onverantwoord zijn om geen antidepressiva te leveren aan mensen die zich informeren over de actualiteit. Zeker ook omdat mensen op steeds meer manieren geconfronteerd worden met het wereldleed, bijvoorbeeld via de iPad mini die je nu cadeau krijgt bij aanschaf van een jaarabonnement.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

T.a,.v. redactie

Ik neem aan dat dit grappig bedoeld is. Ik kan u mededelen dat Prozac zeer ernstige bijwerkingen veroorzaakt zoals agressie en zelfmoord. Ronduit walgelijk.
Waarschijnlijk heeft u teveel cocaine gesnoven. Stelletje eikels.

Reageer
gravatar

Briljant! alleen ontzettend jammer dat ik die aanbieding niet eerder heb gezien, dan had ik niet om een recept hoeven te bedelen bij de huisarts…

Reageer
gravatar

Mijn broer heeft Gilles de la Tourette en moet hierdoor Prozac slikken. Dit zijn echt niet zomaar medicijnen als je de bijwerkingen weet. Jammer dat er geintjes over gemaakt worden!

Reageer
gravatar

Ik vind dit niet zo grappig. De speld stelt me teleur. Er zijn genoeg mensen die prozac moeten gebruiken zonder dat ze daarvoor kiezen, omdat ze lijden aan een depressie, of een andere ziekte. Als we hier zouden zeggen dat je er gratis chemo’s bij kreeg dan zou ook niemand het grappig vinden, dus waarom kan gratis prozac dan wel? Er zijn jaarlijks honderden, zo niet duizenden, mensen die lijden aan een depressie. Ik vind dat je hier niet mee hoort te spotten. Depressie is ook een doodsoorzaak.

Reageer
gravatar

Depressie staat synoniem voor slecht weer, en dat leidt inderdaad tot meer (verkeers-)doden, dus die stelling klopt wel. Voor de rest: ga gerust zo door hoor Speld. Al heeft Outsider een punt inzake dat gedoe door “familieleden”. Van die lui wordt ik inderdaad wel een beetje moe!

gravatar

Ja, dus echt. Serieus he? Soms denk ik: ‘we kunnen maar beter helemaal geen grappen meer maken, want het maakt zoveel kapot.’
En ik houd niet van kapotte dingen.

Zo met een wordt je als lezer nog aansprakelijk gehouden voor de geleden schade!
De NRC kan mij niets doen. Wany de Speld is erger.

gravatar

Anoniemelien,

De belangrijkste doodsoorzaak is het leven. Immers zonder leven geen dood. Jouw redenering volgend zou elk artikel dat ook maar iets met het leven te maken heeft, moeten worden verboden.

Ach zo.

gravatar

Spuit Elf,

Jouw reactie is van een welhaast religieuze superioriteit. Jij meent dat jouw dodelijk saai en inhoudsloos gezwam ver verheven is boven de scherpe, leerzame en vaak humorvolle reacties van een familie die jij niet noemt.

Ik heb wel enige indruk welke familie jij bedoelt. Als dat de familie is, die wegens een sterfgeval al enige tijd in de kolommen van De Speld ontbreekt, vind ik dat van jou zeer ongepast en harteloos.

Ga je schamen!

gravatar

Dat voor “Speldenprik is als speldenkussen” de reacties van de familie leerzame, humorvolle reacties zijn kan ik wel begrijpen.

Van alle reactanten kan hij nog wat leren, zelfs een type als “Oranjesupporter” is nog leerzaam voor hem.

Corrie.

gravatar

Corrie, lieverd,

“Zij” en “haar”, niet “hij” en “hem”.
“Spelden kussen” niet “speldenkussen”.
“Reageerders” en niet “reactanten”.

Zo zie je maar, dat je nog iets van mij had kunnen leren, als je hoe dan ook iets had kunnen leren.

Kusje

gravatar

Kijk! That’s the spirit: Heb uw vijanden lief, slaat men u op de linkerwang, keer hen uw rechter toe. (of vice versa, afhankelijk of uw tegenstander links of rechts voorstaat). Dit citaat is uit een oud boek, weet niet meer welk, maar is inmiddels uit roulatie genomen, geen ISBN-nummer meer bekend.

gravatar

Verdomd goed idee voor de Speld: gratis 500 mg. paracetamol voor afkickende verslaafden aan dit medium, of 1 maal per dag Diclofenac; koortswerend, ontstekingsremmend, pijnverlagend. Wel oppassen bij gelijktijdig gebruik van bloeddrukverlagers; raadpleeg dus vooraf uw arts of apotheker. Norit en een anti-braakmiddel zou ook nog kunnen, bedenk ik net.

gravatar

Tijdens mijn avondgebed heb ik gisteren persoonlijk van God vernomen, dat hij een groot voorstander is van een gratis cursus zinnig en logisch denken voor elke abonnee van “brengers van het goedenieuws” zoals Nederlands Dagblad, Friesch Dagblad, Katholiek Nieuwsblad en Reformatorisch Dagblad.

Uiteraard nadat hij had mij eerst weer eens luid en duidelijk op het hart had gedrukt dat hij zo verschrikkelijk veel van mij houdt, dat hij nooit zal toestaan dat mij ooit een ramp zal overkomen.

Reageer
gravatar

Eens temeer valt op dat de redactie op klassiek-Politburo-cratische wijze dit forum haar wil oplegt. Veranderingen worden autocratisch doorgevoerd, zonder enige aankondiging of overleg vooraf, software aangeschaft en beheerd door familieleden die slechts door rehabilitatie via De Speld weer aan een toonbaar CV kunnen komen. Zeer waardevolle deelnemers haken af, daarmee vermindert de advertentie-waarde en daardoor haken ook de adverteerders af. Binnenkort ‘kunnen we De Speld HOREN vallen’.

gravatar

Hey outsider, is het misschien zo dat mensen De Speld lezen vanwege de artikels?

En is het misschien zo dat het De Speld vrij staat om de bedrijfsvoering naar eigen inzicht in te richten?

En is het misschien dat “de zeer waardevolle deelnemers” zoals jij ze noemt deelnemers zijn waarvan de THT datum al jaren van verstreken is?

Een treffend voorbeeld is hun pseudobijeenkomst waarmee ze wekenlang de weblog vergallen. Waarom? Omdat ze elkaar zo leuk vinden.

Corrie.

gravatar

Corrie, lieverd,

Uiteraard mag de directie van Uitgeverij De Speld haar eigen koers varen.

Maar wat opvalt is, dat de abonnees die al jarenlang De Speld hebben gesteund met hun bijdragen en die het lezen van deze e-zine aan velen hebben aanbevolen nu door allerlei onnodige vernieuwingen worden weggepest. Dat terwijl met de aangeraden echte verbeteringen niks is gedaan.

De beperking tot vijfhonderd woorden is nageaapt van de Volkskrant, die De Speld sponsort. Let op mijn woorden: Weldra zal voor het invoeren van een reactie een wachttijd gelden van veelal meer dan vierentwintig uur, zoals bij volkskrant.nl in de praktijk gebruikelijk is. Het debat zal volledig zijn verdwenen, maar onder andere jij hebt jouw zin gekregen.

Dankzij jouw inspanningen om gerenommeerde reageerders te verjagen zullen de reacties straks een rechtsextremistische inslag hebben, dus niks discussiëren over zaken maar op Wilders’ wijze met de nodige zieligdoenerij ronduit alles proberen te verbieden wat de lui even niet aanstaat.

Treffende voorbeelden zijn de “reacties” van jou!

gravatar

Lik Oed,

“Palestijnen moeten blij zijn om zo te mogen sterven” en daar helpen jouw vriendjes graag aan mee door voor elke Israëlische dode honderd Palestijnen te vermoorden en duizend zonder proces jarenlang gevangen te zetten!

Ga je schamen voor deze ongenuanceerde Israëlische propaganda. Juist door jouw soort van desinformatie neemt het gebruik van antidepressiva toe.

gravatar

“… wij geven nu juist het Palestijnse standpunt weer.”

Lik Oed,

Het moet niet gekker worden met dat in majesteitelijk meervoud liegen van jou.

De wijze waarop lobbyclub Likoed Nederland ongenuanceerd citeert door knippen en plakken en zaken uit hun verband rukken, benevens het absolute gebrek aan introspectie, maakt haar tot een verbale terreurgroep.

Publiceer ook eens een persoonlijke publieke uitspraak van de extreemste Israëliër. Hebben de Palestijnen, die allemaal door jou op één dodelijke hoop worden gegooid, iets om uit het verband te rukken.

gravatar

Ik wil even de tijden van de laatste aanvallen van Hamas op Israel melden, zomaar voor de lol:
20:59:12
20:59:51
21:17:13
21:17:18
21:17:32
21:17:49
21:17:56
nou ja, en zo verder dus.
De buurvrouw nodigde me zojuist spontaan uit om de eerste verjaardag van de tweeling even met een gebakje te vieren. Ik stapte net over de drempel toen het alarm weer af ging, griste een kind uit de box en rende er mee de bunker in. “Boem”. Stom: In de haast toch weer het gebak vergeten mee te nemen.

gravatar

Naamloze verre buur,

Heeft Hamas van Iran nieuwe langeafstandsraketten gekregen die tot jouw woonplaats Apelfoort reiken? Ik wist niet dat het hoofdkwartier van Likoed Nederland zich daar tussen de burgers verschuilt. Dat wordt dus uitkijken geblazen in jouw stadje.

Heeft Hamas wel gevraagd Apelfoort te ontruimen, zodat ze hun gang kunnen gaan?

gravatar

Dit is niets meer dan een kopie van de concurrent. Ik bedoel, vorig jaar had je al de Telegraaf Therapiesessies, en natuurlijk de GHB bij het AD actie.

jammer dat ze niet eens met iets nieuws komen, die kranten.

Reageer