Frank du Mosch wil imago

NCRV-presentator Frank du Mosch wil een imago. De Nederlander werd nog nooit ergens mee geassocieerd en betreurt dat: ‘Ik heb nooit te maken gehad met een hardnekkig beeld dat aan me blijft kleven en dat is best een gemis,’ aldus de 51-jarige persoon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een goed idee van die spaken!En om jlareos te worden dat witte fluweel en de technische stof of “Hign tech” stof ook prachtig. Wordt zo genoemd omdat hij in de industrie het eerst werd gebruikt,maar nu veel door Art-textielmensen zoals wij.Prachtig materiaal!

Reageer
gravatar

Facebookreactie.

Ik zou wel een sextape met hem willen maken.
Of ja ik noem het heel makkelijk een sextape maar ik bedoel meer dat ik in bed lig te masturberen en hij een boek van Thea Beckman aan het lezen is.
Zal zijn imago goed doen. Komt hij over als de verstandige man die zich niks aantrekt van de gekke wereld waarin we leven terwijl hij toch iets spannends mee maakt.
5 uur geleden · Vind ik leuk

Reakties op facebook zijn veel leuker als hier lees zelf maar 😉 deze is van mij 😀

Reageer
gravatar

Echt niemand?

Dit onderwerpje staat hier al de hele dag leeg te zijn. Beetje pijnlijk voor de heren.

De schrijver en zijn onderwerp; ik trek me zulke dingen aan en doe er ook wat aan – als het even kan – dus laat mij maar even.

Helaas, leestekens bijna op, anders had ik Fra…….

Reageer
gravatar

Zal ik dan even de suggestie overnemen, Anne?
Frank, ik liep gisteren langs de Kringloopwinkel, en daar lag er een in de etalage. Beetje gebruikt, maar voor optredens in de media nog goed te doen ……

Wel triest dat je veel meer niet-leestekens krijgt dan leestekens: is de redactie anti-lezen geworden? Er bestaat toch al een facebook voor mensen zonder humor die zichzelf erreg leuk vinden met hun dommige platte sexpiespoepkleuterpraatjes?

Kijk nou naar die Richard hieronder; dat is toch te zielig voor woorden, Speld? Is dat de richting die jullie op willen? Sneue kleuters bedienen hun onbenul te etaleren? Hoe mensonvriendelijk kun je zijn: bescherm die mensen tegen zichzelf?

gravatar

Jeettje, bedankt voor de aanvulling. V.w.b. het lettertekort: krijg ook veel minder dan 500, ben digibeet dus omzeilen kannie.
Ook schijn je door n reeks handelingen de laatste reacties terug te kunnen vinden, maar daar heb ik gewoon geen zin in, gek hé?

Nog even dit: ik heb vanochtend op FB de reacties zitten lezen.. heel veel meer van hetzelfde, ik vond zelfs Richard terug. Was dus geen trol.
Ik huil nu een beetje.

Jammer, was altijd leuk, De Speld. Liefs Annie