Teeven gaat kinderen ruimhartiger uitzetten

Staatssecretaris Teeven gaat kinderen die niet onder het kinderpardon vallen ruimhartiger uitzetten. De Partij van de Arbeid is blij met de toezegging. PvdA-leider Samsom zegt erop te vertrouwen dat Teeven zijn woorden zal waarmaken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het gehele kabinet op een vliegtuig zetten naar Timboektoe en er frisse mensen voor in de plaats nemen. Fris en jong en met hart voor de mindere in onze maatschappij. De uitgeprocedeerde asielzoekers kunnen ze dan gelijk mee nemen!

gravatar

eerst zien Teeven! en niet eerst hier laten wortelen, da’s niet humaan, snellere procedure!
in het vervolg opvang regelen(Europees ) in of rond het land van herkomst(veel goedkoper) en niet helemaal op een ander continenent( waanzinnig)

Reageer
gravatar

Ruimhartig uitzetten. Gaat de heer Teeven deze kinderen persoonlijk op Schiphol afzetten? Zakje snoepjes voor onderweg meegeven en ze glimlachend vaarwel wuiven… zoiets stel ik me voor. Misschien is het een beter idee om de kinderen die uiteindelijk toch terug moeten, eerst goed voor te bereiden op de terugkomst in het land van herkomst. Laat hen de taal leren. Zorg voor een basis waarop zij hun leven in dat land kunnen opbouwen. Daar help je niet alleen het kind mee, maar ook het land.

Reageer
gravatar

Denkt u toch nog wel even aan het cumulatief effect? Als het aan de VVD ligt moeten we in Nederland -naar Chinees model- straks toe naar het één-kinds-minimum-gezin-met-kinderbijslag. Twee kinderen en meer zal dan grondwettelijk verboden worden voor ouders met een gezamenlijk inkomen van minder dan € 17.000,-, zonder overhevelingsvoet en met ongeregelde contacten met voedselbanken.

Reageer
gravatar

Ik wist dat deze aardige man een goed hart heeft, misschien kan hij ook andere bevolkingsgroepen nog ruimhartiger uitzetten, dan krijgt Nederland tenminste weer een sociaal gezicht

Reageer
gravatar

In zo’n ruim lichaam zit natuurlijk een ruim hart.

Reageer