Giro 4-3-3


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Strijkers heten in de eredivisie masseurs, maar die gebruiken bij mijn weten geen stok. De stok wordt door de directies achter de deur gehouden voor de oefenmeesters.

gravatar

Het heeft even geduurd, maar van de sigaret zijn we ook (bijna) afgekomen. Om nu deze verslaving aan te moedigen vind ik toch een stap te ver. Dit is een ongezochte gelegenheid om te minderen of te stoppen, lijkt mij.

Reageer
gravatar

Armoede? In de eredivisie? Het niveau is inderdaad bedroevend, maar we hoeven er geen cent aan weg te geven. De heren verdienen genoeg, en de verdeling van de gelden is ook slecht geregeld. Ik voor mij zelf heb er bijvoorbeeld nog geen Euro van gekregen!

Reageer
gravatar

Het heeft geen enkele zin want zonder heel erg veel euro’s blijven de rijke voetballanden (zie reactie 2) de Champions League enz. winnen. Ajax wint bij hoge uitzondering een keertje van Barcelona maar verliest dan gelijk daarna 2x weer met stevige cijfers van n.b. Salzburg. Ach Nederlandse clubbies, erg leuk voor de folkflore.

Reageer