Shutterstock / Orange Pictures

Shutterstock / Orange Pictures

Ajax-fans hopen dat Steijn mag blijven: ‘Anders haalt Mislintat een vervanger’

Maurice Steijn staat onder druk bij Ajax na de dramatische seizoensstart. Toch hoopt de meerderheid van de Amsterdamse fans dat de trainer mag blijven. Zij zijn doodsbang dat technisch directeur Sven Mislintat een vervanger haalt.

“Het is niet ideaal, Maurice Steijn”, verzucht Dennis Boegborn (28). “Maar wat lost het op als hij gaat? Dan haalt Mislintat met zijn diamantenogen een Kroaat of een Georgiër, of hij bedenkt ineens dat Danny Buijs het in zijn eerste wedstrijden met Fortuna Sittard eigenlijk fantastisch doet. Nee, ik ga Maurice zondag hartstochtelijk toezingen.”

Mislintat was niet bereikbaar voor commentaar: de technisch directeur had zondagavond een dinerafspraak met Michael Silberbauer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *