PRO SHOTS / Kay Int Veen

PRO SHOTS / Kay Int Veen

Steijn: ‘Competitievervalsing dat Feyenoord tegen zo’n zwak Ajax speelt’

Arne Slot was duidelijk, na de gestaakte Klassieker gistermiddag: “Het is competitievervalsing, wat het ook gaat zijn.” Zijn collega-trainer Maurice Steijn is het daar vandaag roerend mee eens, hij noemt het “competitievervalsing dat Feyenoord tegen zo’n zwak Ajax speelde.”

Steijn: “Dit Feyenoord tegen een club zonder restverdediging of defensieve organisatie laten aantreden, dat kán gewoon niet. Ik begrijp niet dat de KNVB zoiets toelaat. Als je zo’n Sosa ziet sjokken, denk ik: stuur die schaal maar meteen naar Rotterdam.”

De trainer van Ajax zou het snappen als andere ploegen in de Eredivisie met het nodige chagrijn naar de schertsvertoning van Ajax tegen Feyenoord hebben gekeken. “Neem nou zo’n Gaaei, die speelt alleen tegen Feyenoord. Terwijl clubs als Go Ahead Eagles straks misschien wel een functionerende back tegenover zich hebben. Dat is natuurlijk totaal niet eerlijk. Kennelijk stond van tevoren al vast dat Feyenoord deze wedstrijd moest winnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *