Pro Shots / Erik Pasman

Pro Shots / Erik Pasman

Ajax-spelers geven na wedstrijd tegen Fortuna handjes om elkaar te leren kennen

Na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard was er een leuk moment voor alle nieuwe Ajax-spelers: ze kregen na het fluitsignaal van Joey Kooij de gelegenheid om wat handjes te schudden en elkaar te leren kennen.

“Hello, me Georges”, zegt aanwist Mikautadze als hij een voor hem onbekende verdediger de hand schudt. “Anton. You speak English?” antwoordt de verdediger. De twee keuvelen wat, maar niet te lang, want er zijn nog veel andere handjes om te schudden.

“Ja, toch leuk voor die jongens”, glimlacht trainer Maurice Steijn. “Jammer dat het niet wat feestelijker kon, maar laten we de lat bij zo’n kennismaking niet meteen te hoog leggen he. Het gaat er nu vooral om dat ze elkaars naam een beetje leren. Als jullie me even willen excuseren, ik ga nu zelf ook nog even kennis maken met de jongens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *