Samenleving weer gewricht

Hoge Raad herstelt openbare orde met verbod op Martijn

De decennialange ontwrichting van de samenleving is eindelijk voorbij. De Hoge Raad heeft de samenleving met het verbod op Vereniging Martijn weer gewricht. Door de uitspraak kunnen miljoenen Nederlanders vanaf vandaag hun leven leiden.

De maatschappij was sinds 1982 gedesorganiseerd door het bestaan van Martijn. Veel mensen hebben nooit een gewrichte samenleving meegemaakt. Edwin Beertema (30) uit Sassenheim heeft zijn hele leven lang niet kunnen slapen: “Door de chaos wist je nooit waar je aan toe was. Ik was eigenlijk voortdurend in verwarring. Het voelt goed om voor het eerst in mijn leven rust in mijn hoofd te hebben.”

Beertema durfde eigenlijk al niet meer te hopen dat er ooit nog een wrichting zou komen: “De vrijheid van vereniging leek dat altijd onmogelijk te maken, maar gelukkig heeft de Hoge Raad die nu naast zich neer gelegd. Het voelt heerlijk, die openbare orde. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.”

Toch moet Nederland niet te vroeg juichen, denkt Geert Mak: “De samenleving kan zomaar opnieuw uit de kom raken. Kijk maar naar Oekraïne.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Cato: Overigens ben ik van mening dat Carthago vernietigd moet worden en mét haar ook haar buitenlandse filialen als Belle’s Angels, Satehwaaro?, Satehdaaro! en No Mads but Idiots. Ons nationale crimefighterduo Wat Teeven en Halfwat Opstelten faalt structureel de nationale wrichting in stand te houden; men faalt consequent de misdaadcijfers inhoudelijk omlaag te brengen, slechts met behulp van het CBS kan men cosmetisch enige verbetering suggereren. Hun langdurig abstineren van gerichte actie doet belangenverstrengeling vermoeden met bovengenoemde multinationals. Ik pleit voor vervroegde verkiezingen en benoeming van CU en SGP bewindslieden op Justitie, dan zijn we gelijk van die zelfmoorden in asielzoekerscentra (AZC) af én van de misstanden bij particuliere Tbs-klinieken als De Rooyse Wissel

Reageer
gravatar

De economie trekt aan vooral op de tram en op de trein. En dat verwaaide Polen die een verdiep lager moesten zijn BLIJVEN aan mijn deur klingelen.

Ik word daar dus onnozel van maar mijn Ghanese vriendin niet. Die blijft Polen de weg wijzen gewoon. Als de economie zus en zo is hangen Polen op bankjes in het park. Als het wat beter gaat vallen ze 3 hoog van hun terras af.

De steenkoolmijnen Laura en Julia moeten terug opengesteld worden. Tenminste hebben we dat dan nog. Met heel veel tranen en gedoe werd er afscheid van genomen.

Reageer
gravatar

Pedofiel, necrofiel, gerontofiel, what’s in a name. Die zogenaamde slachtoffers hebben toch geen idee wat ze overkomt, we moeten eens ophouden in dit land alles te willen overreguleren.

Reageer
gravatar

Getver. Had ik er net een vereniging opgericht voor mensen die vanwege hun geaardheid de sterke neiging hebben pedofielen te ontwrichten. Mag dat nou soms ook niet meer?

Reageer
gravatar

Ik geloof niet dat de samenleving als geheel ontwricht raakt door zo’n bericht. Wel dat de betekenis van het feit dat erover meer bewustzijn is in de samenleving.

Reageer
gravatar

Niet minder dan een zwarte dag voor dit land. De arrogantie van zo’n Hoge Raad, die het gore rotlef heeft de in een open brief zo van hartverwarmende betrokkenheid bij de emancipatie van de pedofiele medemens getuigende mening van onze hoofdstedelijke conservatieve grachtengordelelite zomaar naast zich neer te leggen en zich in zijn vonnis een beetje te gaan laten leiden door subjectieve onderbuikbegrippen als ‘de lichamelijke en seksuele integriteit van het kind’. Dùh.

Reageer
gravatar

Nu ben ik me toch echt angstig… Welke is de volgende te verbieden beweging niet zijnde een partij… mijn superieur in aantal zetels geachte eenmanszaak de PW?

Reageer
gravatar

Tja, daar sta ik dan. Mijn ouders bedachten in de vijftiger jaren de naam Martijn, zo ben ik dus gedoopt en genoemd.
In de jaren zeventig, van de vorige eeuw, richtte ik de Vereniging Martijn op, met als volledige naam: “Help Martijn door de winter”.
Telkens als ik met collectebus langs de deuren ging voor het goede doel, te weten mijn vereniging, werd ik beschimpt en uitgescholden. Dat was nog tot daar aan toe maar nu…….. mijn vereniging verboden. Dit terwijl ik niets met de in Uw nieuwsgaring bedoelde club van pedo`s te maken heb.
Nooit geweten dat ik de openbare orde verstoort heb, begrijp ook niet waarom ik nooit in mijn nudistische hoedanigheid mocht collecteren.
Maar nu is het dus gedaan met mijn schizofrene éénmansvereniging met in het bestuur ik en ik. Schandalig!!!!!
Moge de maatschappij maar gauw weer uit het gewricht geraken zodat ik en ik weer mogen collecteren voor mijn uitermate liefdadige vereniging.
P.S. Ik heb een hekel aan kinderen!

Reageer
gravatar

Op het gevaar af om als enige een serieuze reactie te geven: zowel het Hof als de Hoge Raad hebben nooit gesteld dat de samenleving ontwricht is (geweest); enkel stelt de Hoge Raad dat dit ook geen voorwaarde is om een vereniging te ontbinden.

Reageer
gravatar

Tja om daar nu maar eens serieus op in te gaan: zou dat een voorwaarde zijn, dan zouden vele advocaten- en accountantsmaatschappen ook ontbonden moeten worden, nietwaar?

Is dit dan een vonnis uit de losse pols?

gravatar

Potverjandorie! Wat is dit voor een laster! Heb ik eindelijkk 2! Nieuwe heupen met wifi laten plaatsen! Ik ben dus weer gewricht! Passend bij de samenleving! Beginnenjullie over pielemuizen! Daar maak je toch geen grapjes over!

Reageer
gravatar

Je loopt alweer achter Ingrid!

Ten eerste door die kunstheupen van je, maar ten tweede het gebrek aan de pielemuis met Wifi. Zou je ook moeten doen, ‘t ding is altijd bereikbaar, en is ook geschikt voor grotere overdraagbare aandoeningen, net zoals op facebook.

gravatar

Beste luierlikkende verzamelaar,

Het schijnt inderdaad dat men zich heeft laten omdopen door een Deken uit Roermond, en beide heren wensen in de toekomst dan ook te worden aangesproken met Jo.

gravatar


Pielemansje, vereniging ter bevordering van masturbatie, wordt nu waarschijnlijk om dezelfde redenen ook verboden.

Ik vraag mij af of ik nog wel met mijn jongeheer mag spelen.

Reageer
gravatar

Kom kom meneer Viesman, niet zo naïef!

U heeft dat pielemuisje van u niet alleen om een plasje te plegen.
Maar vertel eens, wat zijn de plannen op bevrijdingsdag?

gravatar

Heer Viesman,

Inderdaad, ik heb het even nagegevraagd. De Hoge Raad heeft daarover het volgende Hoge Inzicht prijsgegeven:

“Seksueel contact van penissen met handen is naar de in Nederland levende christelijke opvattingen een daadwerkelijke en ernstige aantasting van de lichamelijke en seksuele integriteit van de penis, die daardoor grote en blijvende schade kan oplopen. Juist penissen behoeven bescherming tegenover handen die zulke handelingen verrichten, omdat zij in het algemeen door hun functie van plassen en bevruchten en de daarmee samenhangende kwetsbaarheid in een afhankelijke positie verkeren.”

gravatar

Geachte heer Viesman,

Oftewel uw onbenul oftewel uw impotentie is verbazend. Het is namelijk al jaren bekend dat ‘jongeheren’ een sterke neiging vertonen om in opstand te komen bij de door u als masturbatie aangemerkte handtastelijkheden.
Kennelijk toont u een schromelijk gebrek aan respect voor uw/ de pielemuis indien u wacht op een wettelijk gebod tot het staken van uw intieme activiteiten.

gravatar

Het is algemeen bekend dat mastruberen niet goed is voor gewrichten. Om to vookomen dat we weer ontwricht raken, zou ik u vriendelijk willen verzoeken om uw aktiviviteiten in dat gebied te staken.