Uitnodigingen Facebook-spelletjes vaak genegeerd

'Geen zin in Farm Heroes Saga? Laat het gewoon even weten'

De vrienden van Lisette Buijs (37) laten massaal na om fatsoenlijk te reageren op uitnodigingen voor Facebook-spelletjes. De meesten negeren de uitnodiging voor Farm Heroes Saga, Jelly Splash of Texas HoldEm Poker, zonder iets van zich te laten horen.

‘Lieve Lisette, dank je wel voor je uitnodiging helaas weten wij niet zo goed hoe we mee zouden moeten spelen. Tot snel liefs Gert en Wil’, is op het prikbord van Lisette te lezen. Het bericht is afkomstig van Gert En Wil Van Dijk-Maasdam. “Mijn schoonouders”, vertelt ze. “De enigen die wél netjes reageerden, terwijl ik de uitnodiging voor Farm Heroes Saga aan honderden vrienden had verstuurd.”

“Eigenlijk heel onbeschaafd”, verzucht ze. Lisette zat na het versturen van de uitnodigingen dagenlang voor niets te wachten tot haar vrienden mee gingen spelen. “Als jij niet bereid bent honderden uren te investeren om samen met mij strategisch groenten op een rij te krijgen, prima, even goede Facebook-vrienden. Maar laat dat dan even weten, want dit is heel kwetsend.”

Aantrekkelijke alternatieven heeft Lisette niet: “Sommige mensen raden me aan om Farm Heroes Saga dan maar tegen wildvreemden te spelen. Alsof ik niks beters te doen heb!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

God wat is dit in- en intriest. ‘ Als jij niet bereid bent HONDERDEN uren te investeren..’ waar denkt dit wijf wel niet waar ze recht op heeft? HONDERDEN uren investeren om ‘strategisch groenten op een rij te krijgen’ en dan is het kwetsend als ze geen bericht terug krijgt? Och arme, wat zul jij het moeilijk krijgen in het leven…

Reageer
gravatar

Ik geef die honderden mensen gelijk
Ze hebben wel wat beters te doen dan die domme spelletjes
Moet je dan elke dag een berichtje stuuren naar al die vrienden die willen dat je mee gaat spelen dacht het niet
Ga de afwas maar doen

Reageer
gravatar

Wat ik wel een leuk Facebook-spel vindt is degene die Facebook-spel uitnodigingen stuurt ritueel te slachten en het filmpje up te loaden en daarvan een link of facebook. Degene met de meeste likes op het filmpje wint.

Reageer
gravatar

Sjips…. dus alleen ritueel slachten telt voor de punten in dat spel? Nou snap ik ook waarom ik maar op nul bleef staan. Die kalishnikov was misschien toch wat overdreven – maar wel erg effectief als je meer dan 15 uitnodigingen per dag kreeg.

gravatar

Beste Friso,

Kan het zijn, gezien uw avatar, dat u van Bossche Bollen houdt?

gravatar

Bij dit groepje psychisch gestoorden voel ik mij absoluut niet thuis.Een nogal dom en gehinderd door de sleur van de sluier kruidje r.m.n. Ik wens trendvolger en Haagse Annie nog veel succesvolle stroomstootjes toe.
Misschien een goed beurtje van de heer Veestman? Kan ook een hoop
frustraties wegnemen. Dag Snip…..Dag Snap……….

gravatar

Tja, hoewel wij hier de verhelderende commentaren van ‘t Kruidje hebben mogen vernemen, is het dan ook jammer dat we u, verhinderd door enige ontevredenheid, zullen moeten laten gaan.

gravatar

Lieve Annie uit Den Haag,

Goeie vrijdag tijdens de Passie van Adriaan in de Grote Kerk, links achterin. Het gaat er spetteren, dus niet vergeten.

Nachtkusje…

Reageer
gravatar

Meneer Viesman, nachtkusje? Liever niet zeg!

Welbedankt voor de uitnodiging, enneh… tsja, laat ik het zo zeggen: u wacht niet tevergeefs op Goeie Vrijdag, daar ben ik vrij zeker van.

Nachtkusje… Tsss… Denk liever aan uw kist zou mijn oma zaliger gezegd hebben..

gravatar

Gezellig meneer Viesman,

Dan kom ik ook, oké?

gravatar

Euhhh Trendvolger, #17…. niet verder vertellen hoor anders wordt het zo’n projectX-achtige Passie, zo groot is die kerk helemaal niet en dan weet je het wel..

Allemaal naar het Malieveld, ME erbij, waterkanon, meisjes in hun mooiste nieuwe outfit als verzopen katten naar het CS om daar te ontdekken dat er de komende 3 uur 0 treinen rijden wegens een bevroren wissel.

Ja het kan verkeren met het weer in dit klimaat, en Utrecht CS is echt koploper qua gastvrijheid voor de gestrande reiziger, in Den Haag is het behelpen.

Nog nooit is me daar een stretcher en een kop koffie aangeboden, al kwam ik doodmoe aan, hup meteen dóór, opzouten als je uitgereisd bent graag.
In Utrecht vinden ze het gewoon jammer als de treinen weer gaan rijden, of meer waarschijnlijk: als de vervangende bussen gaan rijden.

Is ook niet leuk als je het net – als Calamiteitenpersoneel zijnde – een beetje gezellig hebt gemaakt in zo’n kille stationshal en iedereen gaat toch liever thuis slapen..

Soms zou je bijna, om die mensen wat waardering voor hun inspanningen te tonen even een tukkie doen op zo’n stretcher.
Na een verkwikkend dutje snel – gratis koffie in de hand – weglopen met de dooddoener: ik denk er nog even over na… zó terug hoor, ik denk dat deze stretcher het gaat worden; even met Thuis overleggen.

Maar ja, ‘soms’ en ‘bijna’ is in de praktijk ‘nooit’..

gravatar

Nee An, we houden het onder ons.

Dat zal je toch gebeuren: Vol verwachting naar Den Haag, het hoekje achterin links heimelijk in de gaten houdend, en nog niet weten dat daar de ware passie zal ontstaan met een interactieve bevroren wissel!
Daarna gezellig met z’n tweetjes terug naar Utrecht; het einde van de wereld is dan voorlopig bereikt.

Kleumend onder het stationsbord elkaar beloven dat de Goede Vrijdag nog moet komen, en dit slechts het ‘opwarmertje’ was voor de grote finale, komende zomer aanstaande, op het strand. Mooie plannen, dat wel, maar zelfs het pennetje wenst in deze toestand niet uit het doppie te komen. Dan maar naar Catharijne. Bij de Mac een exotisch burgertje scorend, en wachten, wachten wachten tot de seinen eindelijk op groen springen.

De ochtendploeg staat in de startblokken, nadat Pro-rail de tortelduifjes weer gangbaar heeft gekregen. Op naar huis dus. Na het laatste dubbeltje op het schoteltje gelegd te hebben gaat het gebeuren, er wordt weer gereden. Bij het instappen elkaar wat slapjes omhelzen, totdat de conducteur vraagt wiens bagage het zwaarst is. Een dagje Den Haag: Een dag om nooit te vergeten, en je steekt er altijd wat van op.

Benieuwd hoe het geweest is, met stretcher V. Ik kan niet wachten!

😉

gravatar

Trendvolger, ik verheug me er nu al op.
Wel zit ik nu nog klaarwakker te bedenken wat het tegenovergestelde van een stretcher eigenlijk is, dat soort dingen kunnen me echt uit mijn slaap houden.

Wel rijpt er heel langzaam een plan in mijn hoofd, kan niet mislukken bijna: vakantie op Utrecht CS!
Geen kosten voor overnachtingen in rare hotels waar ieder godvergeten moment Rob de Geus je uit je mandje kan komen trekken omdat het beddegoed meer leven bevat dan Dhr. Viesman op een goede dag en de matras een grote familie bedbugs bevat.

Voor je het weet lig je alsnog wakker of slecht te slapen op een ontsmette stretcher in de hal van het plaatselijke kantoor van de Keuringsdienst van Nederlandse Normen en Waarden in Benidorm of Rome.

Dankzij die R. de Geus met zijn koelkastrubbertjesfetisjisme en smetvrees. (nee meneer Viesman, koelkastrubbertjes; hou toch eens op..)

Nee, Utrecht CS it is! Kan je ook naar waarheid heel avontuurlijk roepen dat je echt niet precies weet wanneer je weer terug bent; ‘reis jezelf interessant’ zag ik pas in een wel heel trieste commercial.
Dát ga ik doen, mezelf interessant reizen.
Starbucks op strompelafstand, elke ochtend moet je rekenen!

Wil ik een keer Utrecht uit: dagje Den Haag is heel goed te doen!
Naar het strand, Madurodam, het Binnenhof en de Gevangenenpoort; noem maar op, allemaal heel erg de moeite waard als je het niet aan mij vraagt.

Gelukkig hebben ze in Utrecht ook euries, hoef je niet zo om te rekenen in guldens, dan lijkt alles meteen zo duur. Klinkt krenterig en is het ook maar we zijn en blijven nou eenmaal Zuinige Hollanders, hoe ver je ook van huis gaat.

gravatar

Annie, daar vraag je me wat! Het tegenovergestelde van stretcher; wellicht het Rubberen Robbie Leeglopende Luchtbed? Na één ochtendspitsje ligt er een betonnen stationstegel in je rug te porren, dus inderdaad iets om bij wakker te blijven. Gelukkig dat ik daar niet aan gedacht heb gisteravond, na de laatste trein was ik vertrokken.

Jezelf interessant reizen, een goed idee! Daar had ns vroeger de tienertoer voor uitgevonden. Na betaling van 35 piek eerst een week driftig met het kaartje zwaaiend, wetende dat iedereen het gezien heeft, and off you go!

Een middagje Parkpop was jaarlijks in het reisschema opgenomen, en verder werden er een aantal city’s gecheckt. En altijd over Utrecht natuurlijk.

‘s Ochtends bij aankomst het eerste hoogtepunt: Junkiejumpen. Die gasten lagen altijd op de trappen of in een of ander hoekje te maffen. Na drie weken begonnen ze je te herkennen, en werd er gegroet. Voor hun een hoogtepuntje op de dag, want niemand keek naar ze om in die tijd.

‘s Avonds terug naar huis, maar niet voordat je Utrecht bij zonsondergang gezien had. Bij de Kiosk een klef worstenbroodje naar binnen proppen, het laatste deel van de reis in slaap vallend, en dromend van het volgende avontuur: Utrecht.

Annie, dat Utrecht c.s. is eigenlijk zo gek nog niet; altijd beter dan het vlekkerige hoekje linksachter in de kerk, waarvan men zegt dat nu juist daar de handjes vroom gevouwen richting de hemel wijzen. Brr!

gravatar

Waar gaat dit allemaal over?Kijken, wie de leukste is in het land?
Stop dan maar, vergeefse moeite. Ergerlijk en langdradig.
Dan maar liever punniken. Mondkapjes om jullie uitlaatkleppen
te snoeren.

gravatar

Trendvolger! Ja, een opblaasdinges, dat dacht ik ook maar ik heb er weinig verstand van, nooit getienertreind en de keren dat ik gekampeerd had was ik nog ruim onder de 10 jaar oud; ik het het met succes verdrongen.

Utrecht dus, het lijkt me nog steeds een goed idee, en die linkerachterhoek in de kerk… jakkes, Britt heeft geen idee waarschijnlijk.

Kruidje is nog steeds een beetje bokkig en op ruzie uit; gewoon negeren maar?
Pure aandachttrekkerij als je het mij vraagt, ze doet me aan Wolla denken.

gravatar

Zo is het Annie, negeren is vooruitzien. ‘t Kind is nu eenmaal een pietske aan de domme kant, en stelt onnozele vragen. Althans, dat beweert zij zelf. Negeren dus.

Zeer benieuwd hoe Britt zo’n dagje Den Haag zal ervaren, en ik hoop dan ook dat zij ons hiervan verslag van wil doen. Dan weten we gelijk wat er achter de guitige woorden van meneer Viesman schuil gaat. Als Viesman zijn snedigheid weet om te zetten in dito daden, zal ik hem in het vervolg uitsluitend met Zeer Geachte Jongeheer én U aanspreken, en vraag ik om een handtekening van hem, ter inspiratie ook.

Mocht hij een ware superman zijn -en waarom niet?- zal het voor ‘m een koud kunstje zijn ‘t Kruidje te bekeren, en de sleur van de sluier weg te nemen, want de mooie dingen des levens misgun ik die meid absoluut niet!

@ Britt,

Praat ons na afloop bij wil je? Niet alleen Annie en ik, maar nog veel meer reaganten willen zo graag weten of je een leuke dag hebt gehad. Voor mij ben je nu al een echte trendsetter, en ik zal je blijven volgen. Beloofd!
Groetjes, Trendvolger.

gravatar

Beste overspannen kennissen en doodvermoeide schoonouders van Lisette Buijs (37),

Ik kan jullie mens erger je niet aanraden.

Reageer
gravatar

Ongevraagd verzoeken versturen of je dit of dat spel wil spelen…is niet fatsoenlijk. Als ik elk verzoek overigens zou inwilligen, heb ik geen tijd meer om wat anders te doen. Werken e.d. moet ook gebeuren, want als ik alleen spelletjes speel, en niet zorg voor brood op de plank, heb ik het verwijt te pakken dat ik alleen maar spelletjes speel…..

Reageer
gravatar

Sander, ik maak me zorgen om wat je schrijft. Dat is precies waar die mevrouw op nr 19 het over heeft. Dat je je prioriteiten moet veranderen. Speel open face met jezelf en vraag likes aan je vrienden. Zal je zien dat het goed is allemaal.

gravatar

Uit je ogen kijken en niet uit je handen laten glippen.

En hou je hoofd erbij, dat probeer ik ook met m’n eigen fantasie.

Nogmaals de beste vriendelijke groetjes,

Pablo x(vitrueële kus met mijn voornaam ervoor)

gravatar

Minder zin in Facebook, niet meer op alle uitnodigingen ingaan… herken je dit? Neem dan contact op met je huisarts. Het hoeft niets ernstigs te zijn, maar het kan ook betekenen dat je teveel andere dingen doet, zoals, met alle respect, werken, sporten, seks hebben, of nog andere dingen die het Facebooken in de weg staan. Het is niet gek dat je je dan minder gelukkig voelt. Schroom niet dit met je vrienden te delen, vraag ze om je likes te sturen. Ga ook met je baas praten of je wat meer van je werktijd kunt Facebooken. En wijs je partner erop dat je ook via Facebook van elkaar genieten kunt. Houd je ons op de hoogte van hoe het gaat?
Likes!

Reageer
gravatar

Ik vind het zo fijn om te merken dat er nog mensen met echte(geen platte
of aanstootgevende) humor zijn.Ik geniet van deze commentaren.Heerlijk!!

gravatar

Ik denk dat je “veestapel” bedoeld. Stamboekvee zeg maar.
Iets met dieren.
Ik denk het alleen, jij zegt t anders.
Ander perspectief zeg maar. Maar misschien maakt het dat duidelijker.

Met dierlijke groet,

Piccasso

gravatar

Het wachten is op een uitnodiging van meneer Viesman voor het doen van één of ander spelletje.
– En ik wacht al héél lang –

Reageer
gravatar

Lieve Britt,

Ach lieverd, heb je zo lang moeten wachten? Maar helaas, ik zit tot en met Pasen volgeboekt, zelfs op goeie vrijdag. Daarom stuur ik mijn neefje Polleke wel om een spelletje met jou te spelen.

Direct na schooltijd is dat goed?

gravatar

Britt: Goeie Vrijdag heeft den ouden Viesman niks te doen, zijn afspraak gaat niet door.
Hier kun je hem vinden, in Den Haag voor alle duidelijkheid:
Goeie vrijdag tijdens de Passie van Adriaan in de Grote Kerk, links achteraan.

Eén helaasje: meneer Viesman is geen toonbeeld van betrouwbaarheid, hij roept wel vaker wat.. maar als je een gokje wil wagen is dit je kans.

gravatar

Ik waag de gok en ga te kerke. Met Polleke heb ik weinig op. Die is zo kinderachtig. Ik hoop echt dat meneer Viesman tijdens het zingen in de kerk wil blijven.

gravatar

Britt: niet gegokt is altijd verloren, hou je ons op de hoogte hoe e.e.a. is verlopen?
Dat het met recht een Goede Vrijdag mag worden meid, ik duim voor je!
Spannende wedstrijd en veel liefs,
Annie

gravatar

Ik dacht over heel wat anders na…

…Zit nog met het “scheefwonen” in iets wat “rechtstaat” heet in m’n bol..
Haastdrecht en Krommenie, het is allemaal zo tegenstrijdig.

Even m’n perspectief bezien misschien en een spelletje doen maar.

En nee ik heb geen koortst of onderkoeling.

Reageer
gravatar

“Geen zin in Farm Heroes Saga? ”

.. geen zin, geen zin! Nou dan maak je maar zin! Vriendschap gaat niet alleen maar over wat ‘leuk’ is, maar vraagt ook om een investering, van beide kanten.

Enorm storend, dat mensen Facebook soms zo licht opvatten.

Reageer
gravatar

Moet ik dit echt serieus opvatten? Investeren op je vriendschap door
lullige spelletjes te spelen! Wat een armoede!! Dat vind ik nou storend.
Face-book serieus nemen getuigt trouwens ook niet van veel wijsheid.

gravatar

Kruidje, je hóeft niks. Echter de artikelen uit de Speld bloedserieus nemen is ook niet echt supersluw…..
Grappig is het wel altijd als mensen dat doen, dat wel.

Keep on posting!

gravatar

Hoe dom kan een mens zijn.Het leven bestaat uit meer dan van die domme spelletjes te spelen.Ga iets nuttigs doen. Waarom zou ik reageren op iets wat een ander je door de strot probeert te duwen.
Ga maar punniken, daar val je niemand mee lastig.

Reageer
gravatar

Nodig je iedereen nou uit voor een potje punniken? Dit klinkt meer als een bevel dan een uitnodiging die je bij mij overigens niet door de strot geduwd krijgt.
Wat een gesnauw, lijkt me niet gezellig om met jou te punniken.

Ik heb wel wat nuttigers te doen, dat jij punniken nuttig en nodig vindt; ok, maar laat mij erbuiten zeg, val wildvreemden daar niet mee lastig.

Daar is Facebook heel handig voor heb ik ergens gelezen, al je uitnodigingen in één keer, succes!

gravatar

Laten wij niet over punniken praten! Voor je. Het weet vind je bij ikeal van die lullige paddenstoeltjes met spijkers op. De kop! En zit herl nederland lussen te. Trekken op de antraciet-grijze hoekbank!

gravatar

Ene Haagse Annie voelt zich aan gesproken, terwijl het commentaar voor Lisette bedoeld was.Ach guttegut, die zit zich echt te vervelen onder
die vensterbank.Kun je toch mooi een hondenbandje punniken?En waar slaat die laatste zin op? Beetje verward? dat krijg je van al dat wegduiken. Bye,sunshine(je krijgt het nu wel wat makkelijker,
de jas kan binnenkort achterwege blijven) doe wat aan dat
korte lontje en bemoei je met je eigen zaken

gravatar

@Lief Kruidjeroermeniet, je zegt:

“doe wat aan dat korte lontje..”

Je zegt het alsof het niks is Kruidje, maar sommige mensen worden heel snel boos en doe daar maar eens wat tegen.. snauwen op internet anderen af of het niks is..

Met mijn eigen zaken bemoei ik me de hele dag al, als je niet wilt dat iemand zich met jouw zaken bemoeit moet je ook geen tips in het openbaar plaatsen joh!

Het punniken bijvoorbeeld, dat zijn jouw zaken. Val Lisette en mij daar niet mee lastig. En ik heb kameelvisjes geen hond gekkerd!

Ik heb ook stiekem genoten van je opmerkingen op #12 én op #13. Jantientje lacht; Jantientje huilt… ja hè, een beetje wiebelig vandaag?

Meid, bedenk als het weer zover is: over een paar dagen is het weer over. Paracetamolletje, verband met vleugels en over een weekje – hooguit zijn die gekke moodswings weer voorbij hoor!

Warme kop thee en kusje van tante Annie.

gravatar

Dat punikken zit je wel hoog hè.Een paar gepunnikte oorwarmers zouden vast wel leuk staan bij je jas.Wel de goede kleur uitkiezen!
Kunnen de visjes ook nog eens lachen.Wat betreft het verband met vleugeltjes, deze heb ik het laatst 25 jaar geleden gebruikt. Heb ze inmiddels
ingeruild voor inlegluiers met plasgootjes.Jij hebt mij wel een
heerlijke lachbui bezorgd. Kan je humor wel waarderen.Maar ondertussen blijft Lisette wel men een een heel groot probleem zitten.
Wie speelt er met haar? Spelletjes wel te verstaan.
Kamervraagje? Het is zeer urgent, dus dat moeten ze er maar even snel
doorheen jassen.Die Lisette toch…….
Annie, bedankt voor je repliek en het allerbeste.
groet,kruidjeroermeniet.

gravatar

Nee hoor Kruidjeroermeniet, dat is helemaal geen gekke vraag, ik vond hem zelfs best lastig te beantwoorden.

Gelukkig heeft Spinoza42 wél de juiste bewoordingen gevonden!
Met dank aan Spinoza42 (ongetwijfeld slachtoffer geworden van de af en toe wat willekeurige plaatsing van de reacties, de zgn. digitale zetduiveltjes zoals men dat noemt, jammer maar niets aan te doen) hier het juiste antwoord: Zie #13, lid C.

Nujij.nl is inderdaad elitair; toch hebben ze vaak leuke artikelen, bijvoorbeeld over een huiskat die na 49 jaar weer de weg naar huis gevonden heeft om het een beetje luchtig te houden; laat je door dat ‘elitair’ niet teveel afschrikken, nergens voor nodig.

Fijne avond!

gravatar

Ik wordt helemaal gek van die spelletjes ik zit op Facebook toch niet op spelletjesland of zo als jebdan zo grasg spelletjes wilt doen koop dan een ds3 of psp maar laat mij met rust

Reageer
gravatar

@Kruidjeroermeniet:
Heb je zin om te punniken? Je uitnodiging op #14 is toch nog steeds actueel mag ik hopen?

Je klinkt op #12, een paar minuten later alweer een stuk vrolijker; in dat geval zijn zelfgepunnikte eierwarmers helemaal geen slecht idee zo met Pasen in aantocht.
Goed doortimmerd plan dus, en samen punniken is zéker weten gezelliger dan in je uppie, wat jij?

gravatar

Kruidje, die kan ik wel beoordelen. De Speld is dé betrouwbaarste Nederlandstalige nieuwsbron op internet, en de enige plek waar serieus over het nieuws gediscussieerd wordt. Nou ja, behalve op Nujij.nl natuurlijk, maar goed dat is wel héél elitair.

gravatar

Maar Edwin, waarom speel je ze dan? Als het werkelijk zo erg is om die spelletjes te spelen, raad ik je aan om ze NIET te spelen. Doen best veel mensen, hoor.

gravatar

Mijn excuses! Bij deze verontschuldig ik mij voor alle game-uitnodigingen aan en door mij! in het verleden heden en in de toekomst! Ikbezat 7 farms in farmville met een enorme veestapel! Tijdens de crisis kon ik geen gas meer kopen en ging mijn computer stuk! Ik ben. Nu alles kwijt! Farmville spider, landleven cityville spider, petville,enz. Zou je ook digitaal failliet verklaad kunnen worden?

Reageer
gravatar

Niet meteen kijken, hoor, maar je toetsenbord doet nog steeds raar…

gravatar

Wat zo vervelend is is dat als je wel reageert op een spelletje dat je niet mee wilt doen je evengoed lastig gevallen wordt. Het uitnodigen van vrienden is gewoon een selectie die het spel maakt en waarbij standaard iedereen aangevinkt staat. Makkelijk om op de uitnodigen knop te drukken..ik betwijfel het of de uitnodigers netjes iedereen uitvinken die aangegeven heeft niet mee te willen doen. Ik heb zelfs mensen ontvriend omdat ik echt niets meer wilde ontvangen.

Reageer
gravatar

Liesje, daar schrik ik van… Je beste vrienden meis, pas op wat je doet!
Het enige wat je hoeft te doen is niets. Gewoon negeren is afdoende.

Als non-facebooker heb ik het niet zo makkelijk, op ieder moment van de dag staan er vage kennissen en beste vrienden met bordspellen onder hun arm aan te bellen en bedelen om een potje scrabble of dammen.
Ik hou niet van spelletjes en dat weten ze best maar toch, ze geven niet zomaar op.

Steeds duiken onder de vensterbank is omslachtiger, vaak zit ik met jas en schoenen aan tv te kijken opdat ik kan zeggen dat ik nét wegging als er weer zo’n real-life player op de stoep staat te dreinen..

Kon ik ze maar met een muisklik verwijderen of ontvrienden.

En ja Liesje, natuurlijk zit er een NEE/NEE en nog eens NEE sticker naast mijn bel. Negeren ze gewoon. Fijne vrienden heb ik bah!

gravatar

Hoi Annie,

Je gaat me toch niet vertellen dat meneer Viesman alsnog met een vlooienspelletje onder zijn arm op je deurbel heeft lopen drukken?

gravatar

Hee Trendvolger, nee hoor iedereen behalve Dhr. Viesman.
Altijd aankondigen dat hij wel even langs komt wippen omdat hij toch in de buurt is.
Men zou kunnen zeggen dat hij spelletjes speelt, dat wel.

gravatar

Ingrid weidema ik wil je uitnodigen in de actie -groep’ nodig mij niet meer automatisch uit!’ Onderdeel van het bel mij-niet register!

gravatar

Aan dit soort reacties doe ik niet mee hoor…

Reageer
gravatar

Iets zegt mij dat uw oplossing het probleem van Lisette Buijs niet gaat verhelpen, maar daarvoor zouden wij beiden het artikel nog eens goed moeten doornemen.

Ik spreek u zo spoedig mogelijk weer!

gravatar

Hoe gaan jullie om met je schuldgevoel over het niet reageren? Is het ok om één verontschuldiging naar honderden mensen te versturen of is dat not done?

Reageer
gravatar

Ik zelf heb iedereen opgegeven voor mijn wekelijkse nieuwsbrief, zo kunnen ze up to date blijven met mijn wekelijkse verontschuldigingen.

gravatar

Helemaal mee eens Annet. Ik zou ook niet meer reageren, de deur blijft gesloten als iemand aanbelt, de brievenbus tape ik dicht met ductape.
Oh ja, ik kwam er net achter dat de computer ook uit kan. Er is een apart knopje daarvoor. Handig.

gravatar

Annet,

Daarom staat dit standaard onder m’n ctrl + v:

Beste,

Bedankt voor je uitnodiging voor dit spel.
Helaas heb ik geen tijd om het spelletje met je te spelen.

Doei en tot de volgende keer!