Maar wat zegt Twitter erover?

Duiding

Er zijn dingen gebeurd. Ook op Twitter was daar aandacht voor. Veel twitteraars uitten een mededeling of een bericht. Een overzicht van de sfeer.

Laur vatte het sentiment samen:

LaurMarion had daar een iets andere kijk op:

Marion

Gelukkig was Diederik Smit in een vrolijker stemming:
Schermafbeelding 2014-03-31 om 11.04.04

Maar het leven gaat verder, merkte Ron Vorstermans op:
Schermafbeelding 2014-03-31 om 11.35.55


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie brengt de familie Paulussen tot inkeer, hen kunnen we toch zéker niet missen op de Speld?

Reageer
gravatar

Ik heb nog twittervrees, maar nu kan ik hier mooi (therapeutisch) melden dat ik vandaag bloemkool, aardappelen en een gehaktbal heb genuttigd. (Met JUS!!!). Wie schrijft die blijft, immers. Bedankt voor het lezen. Dit doet me goed.

Reageer
gravatar

Maar in hoeverre is de houdbaarheid van deze stelling getoetst? Ook als er niks gebeurd, kunnen mensen twitteren.

Reageer
gravatar

Beste lezers en lezeressen,

De familie Paulussen heeft in het afgelopen weekeinde tijdens een genoeglijk bedoeld samenzijn met de warme en de koude kant over haar toekomst unaniem besloten om, nu gebleken is dat de klimaatproblemen groter blijken te zijn dan ooit, het nationalisme en de xenofobie in ons land en in Europa nog nooit zo massaal zijn geweest, dodelijke haat bezit heeft genomen van internet, onfatsoen de norm schijnt te zijn en De Juf nog steeds overspannen is door de vele spelfouten en onleesbare reacties, gemeend om de e-zine De Speld – die met ironie de problemen alleen maar vergroot – vanaf morgen voorgoed vaarwel te zeggen, nadat tante Paulien vanaf het podium riep: “Willen jullie meer spelden?”, en de feestzaal tientallen malen galmend antwoordde: “Minder, minder. minder…”

Maar eerlijk gezegd ben ik zelf gelukkig, dat we van die lui af zijn.

De Hoofdreacteur,

De laatste regel is niet namens de Reactieraad; die bestaat volledig uit Paulussentjes.

Reageer
gravatar

Hoe is het mogelijk dat er nu, na alles wat er gebeurd is, nog steeds dingen gebeuren? We leven toch potverdorie niet in een wereld waar we dingen laten gebeuren?

Reageer
gravatar

28 maart 2014; De dag waarop Laureen Manno geschiedenis schreef.

Velen zullen zich de rest van hun leven herinneren waar zij waren op het moment dat deze historische tweet op het internet verscheen!

De Canon van de Nederlandse geschiedenis wordt ‘as-we-speak’ herschreven.

Reageer
gravatar

En wat een wonderbaarlijk maar ook bizar toeval dat dit zich voltrok op precies dezelfde dag als die waarop Marion H. ontdekte wat er gebeurt als men een boer laat tijdens het tanden poetsen. Mijn kleinkinderen zullen met open mond toeluisteren.

gravatar

Dat heb ik weer! Denk ff eruit te kunnen en dan gebeurt er weer van alles! Jeminee! En dan zit ik in Turkije en daar mag en kan je niet meer twitteren! Gelukkig kan ik wel met mijn tablet op De Speld, zodat ik niet helemaal verstoken ben van het Nieuws.

Reageer
gravatar

Zoveel wijze lessen in één bericht. Zo weet ik nu dat ik geen boer moet laten tijdens het tandenpoetsen en weet ik, wat er ook gebeurt, dat het leven gewoon doorgaat.

Bedankt, Twitter. Waar zou de mensheid zijn zonder je.

Reageer
gravatar

Dit is het? Geen gezeur over chemtrails, big pharma en E-nummers? Geen complottheorieën over rinkelende telefoontjes van MH370-passagiers? Geen gezeur over juweliers die juist wel of juist niet vervolgd moeten worden? Geen huilie-huilie over Marokkanen en de vermeende aantasting van de vrijheid van meningsuiting dan wel demonisatie door iedereen die het daar niet mee eens is?

…wat heerlijk rustig. Blijkt Nederland tóch ineens gezond verstand te hebben.

Reageer
gravatar

Mijn gezond verstand is ook meer een beetje voor de heb hoor, dan voor het echte gebruik. Maar ik heb het in ieder geval wel in de kast liggen.

gravatar

Wat? Is er vandaag getwitterd over gebeurtenissen?? Ongelofelijk! Wat een bijzondere dag, dat ik dit mag meemaken! Over vijf jaar zullen we allemaal terug denken aan het moment dat we hier achter kwamen en wat we aan het doen waren toen we dit hoorden. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Meteen even delen met mijn Facebook vrienden dit.

Reageer
gravatar

Ik Twitter niet, dus ik mis een hoop dingen

Reageer
gravatar

Ik merk ook wel eens dat er dingen gebeuren terwijl er niet eens over getwitterd wordt! Dáár zou eens aandacht voor moeten zijn. Je wilt immers niets missen in het leven lijkt me. #Er #gebeuren #dingen #hashtag

Reageer
gravatar

Gelukkig kunnen we altijd nog op de twitteraars vertrouwen, anders hadden we echt niet geweten dat er dingen gebeurd zouden zijn

Reageer
gravatar

Ik miste de volgende: Ik hoor veel goeie dingen over het Genieten. Dat schijnt erg leuk te zijn lees ik wel eens.

Reageer
gravatar

Waarom leren we niet van de dingen die gebeurd zijn in het verleden?

Reageer
gravatar

We hebben het weer laten gebeuren. Wéér zijn er dingen gebeurd. Wat hadden we nou afgesproken?

Reageer