Poetin veroordeelt bezetting van Den Haag

President Poetin heeft de bezetting van Den Haag door de internationale gemeenschap scherp veroordeeld. Volgens de Russische leider gaat het om een inbreuk op de Nederlandse soevereiniteit en een schending van het internationaal recht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Poetin is wel een beetje een doetje. Een echte kerel had een kernbom op Den Haag gegooid afgelopen 24 uur. 53 wereldleiders in 1 klap, dan ben je pas een CMF (Cool Mother Fucker)!
En je eigen minister van Buitenlandse Zaken heb je dan toch niet meer nodig, want je maakt in 1 klap de hele wereld binnenland

Reageer
gravatar

Heeft ie ook gedaan; maar ik zag het gevaar, kopte de bom met gevaar voor eigen leven virtuoos richting Groningen.

De bom schijnt in de waddenzee terecht gekomen te zijn dus als daar de komende weken aardschokken te voelen zijn of er plotseling een heuse tsunami op komt zetten komt dat nou eens voor 1 keer niet door het slurpen van gas en zo..

Maar Poetin is en blijft een doetje, als hij lef had gehad was hij met wapens raar gaan doen op het C.S. maar zelfs de waxinelichtjesgooier bleef liever thuis samen met de damschreeuwert. Saaie boel.

Als ik niet in ‘s Gravenhage zou wonen zou ik bijna zeggen: gooi er maar een bom op..

C.M.F. Annie, Den Haag

ps wanneer mogen nou eindelijk die vliegtuigen, helicopters en drones uit? godverdegodver..

gravatar

“LADIDADIDADIDAAH….” (wijst naar Air Force One die op weg is naar Begië) “KIJK, EEN VLIEGTUIG !!!!”

Dingetje, jij woont zeker niet in de buurt van Den Haag? Of je bent levensmoe?

Je wist zeker niet dat Putin deze site in de gaten houdt en zelfs regelmatig reageert hier? Precies, dus beter niet van die domme suggesties doen…

gravatar

Rusland zal geen enkel middel schuwen om het hermitage met onze etnisch Russische kunstvoorwerpen veilig te stellen en te bevrijden van de New American Terrorist Organization.

Reageer
gravatar

Wat ik wel fijn vond is dat ze voor het Nederlandse Spoorwegen Symposium vooral wegen hebben afgezet en het spoor zoveel mogelijk ongemoeid hebben gelaten.

Jammer dat het maar 2 dagen was, ik had zelf graag ook eens een kijkje genomen. Het blijft toch fascinerend hoe treinen al bijna 2 eeuwen lang hun doelen bereiken ondanks al die dwarsliggers.

gravatar

Dat kan Poetin wel vinden, maar hij weet net zo goed als ik dat Den Haag de facto altijd al onderdeel was van de internationale gemeenschap. Dat wij de laatste paar honderd jaren bezet geweest zijn door het verschijnsel ‘natiestaat’ brengt daar geen verandering in. Wij horen bij moedertje internationale gemeenschap!

Reageer
gravatar

Poetin heeft gelijk! Nog even en de Dollar wordt hier ingevoerd!

Reageer
gravatar

Hé, hoh, wacht even… Dat is binnen 15 km hier vandaan!

Eerst gaan driekwart van de foto’s al over het Museumplein, het Rijksmuseum, Noordwijk, de snelweg. En dat terwijl de Summit toch echt in Den Haag is. Dan ook nog (zonder vergunning) kernwapens laten afgaan in onze mooie kustplaats-met-verlate-stadsrechten.

Doe maar eentje in Amsterdam, of bij de redactie van De Speld ofzo, die vriendelijke, goedbedoelende mensen als Wilders en Poetin telkens over het paard proberen te tillen. Nou, dat kunnen beide heren prima zelf!

Nog even en ik zeg mijn abonnement op deze site op.