Polare officiële boekenweekwinkel

Gratis failliete vestiging bij aankoop van boeken

Boekhandel Polare is dit jaar de officiële boekenweekwinkel. Tijdens de Boekenweek krijgen mensen gratis een failliete vestiging bij aankoop van minstens € 12,50 aan boeken. Bovendien mogen treinreizigers gratis reizen op vertoon van de boekwinkel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor de veellezers onder ons: Geef uzelf eens een boekenweek als geschenk.

Reageer
gravatar

Ja hoor, waarom zou dat niet mogen? Als die adem stinkt heb je waarschijnlijk een dood paard gekregen en moet je dat de hele weg naar huis trekken – is niet fijn en slecht voor rug en humeur.

En een gegeven pand al helemaal: stel dat het op instorten staat en onbewoonbaar wordt verklaard?

Dat is waarom ik altijd vraag naar korting: dat gratis dingetje mogen ze houden.

gravatar

S. Jantink

Als je het boekenweekgeschenk op 16 maart a.s. aan de conducteur van NS Cargo toont, wordt het gratis voor jou verplaatst.

Wist jij dat dan nog niet?

gravatar

Zussie,

NS Cargo bestaat sinds 2009 niet meer. Het bedrijf heet nu DB Schenker Rail. Aanvankelijk zou het Buchenwocheschenker Rail gaan heten, maar dat vond nieuwe eigenaar Deutsche Bahn te lang.

gravatar

Dank je voor de tip, mevrouw Plien.

Ik ga er volgende week gelijk één halen. Ik zag dat Polare ook op goede monopolie-posities vestigingen had: Kalverstraat, Lijnbaan, Spuistraat… Hopelijk krijg ik daar eentje van.

Zodra hij bij ons arriveert zijn jullie van harte uitgenodigd voor een gezellig avondje monopolie!

gravatar

Al jaaaren koop ik tijdens de boekenweek een boek, en zet daarna zet ik het GRATIS boekenweekgeschenk op marktplaats. En dat is genieten hoor, dan verkneukel ik me om de stumperds die daar soms wel enkele hele euro’s op bieden. Pure winst! Maar wie wil er nu een boekwinkel kopen? Een failliete boekwinkel nog wel.

Reageer
gravatar

Een boekwinkel kopen zou ik ook niet zo snel doen maar als je er één gratis krijgt bij een boek i.p.v. een wuppie zeg ik geen nee.

Daarna zet ik de winkel wel op Marktplaats, die pandjes vliegen weg sinds het overnachten in een winkel een hype is geworden.

gravatar

Er werken ook normale mensen bij deze keten, niet alleen CEO’s die met de Mercedes van huis naar werk worden gereden!

Vorige week nog bij De Slegte in Utrecht geweest. Een paar boeken gekocht over kastelen in de Betuwe, over handelsbetrekkingen Nederland-Duitsland van de vorige eeuw en over de nalatenschap van Fortuyn.

De gemiddelde medewerker daar kan je uitgebreid helpen met advies of simpelweg door even mee te kijken.

Probeer dat maar eens in een Bijenkorf, Footlocker of McDonalds. Daar staan allemaal laagopgeleiden of met een middenstandsdiploma.

Reageer
gravatar

Wat is er mis met de middenstandsopleiding?
En ook laagopgeleiden hebben we nodig in onze maatschappij, we kunnen wellicht niet allemaal zo snugger zijn als jij, E.Maander uit where ever……!

gravatar

beste Maander, misschien helpt het als u behalve boeken ook eens informeert naar bijvoorbeeld kleding, schoeisel of hamburgers. Grote kans dat de medewerkers u wat minder glazig aankijken.

gravatar

Beste professor,

toen ik bij De Slegte naar kleding, schoeisel en hamburgers vroeg, keken ze me nog best redelijk glazig aan…

gravatar

Kijk, loopt Rotterdam toch weer voorop: In de C&A zit een McDonalds. De hamburgerverkoper, niet het kledingmerk, bedoel ik.
Ben je gelijk van die vieze geur van nieuwe kleding af.