Veel militaire kostuums bij carnaval Krim

Het carnaval op de Krim is weer van start gegaan. Volgens CNN is het dit jaar drukker dan andere jaren. Duizenden feestgangers zijn verkleed als Russische infanterist of tank.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En die optocht was ook al niet om naar huis te schrijven. Nadat het volkslied uit volle borst gezongen was, begon men aan een besloten training voor de aankomende interland, terwijl de tegenstander de partijvorm ietwat gezapig stond gade te slaan. Gericht op doel werd er dan ook niet geschoten. Na afloop is er wat irritatie ontstaan over welk land de wedstrijd in het thuis-tenue zal spelen.

http://tinyurl.com/pdms2u4

Reageer
gravatar

Je kunt wel zien dat een grotere deelname niet automatisch leidt tot een betere kwaliteit. Ik vind dat die versierde wagens allemaal op elkaar lijken. Dat is wel eens anders geweest. Allemaal hetzelfde thema. De jury zal hier de nodige problemen mee hebben.

Reageer
gravatar

Naar verluid is er met het confettikanon op een hossende menigte geschoten. Honderden carnavalsvierders werden geraakt, maar konden na een pilsje, en hier en daar een proostend klopje op de schouder hun polonaise vervolgen. Prins Poetin heeft de Raad van Elf in een spoedzitting in café Spoetnik bijeengeroepen…… ALAAF!!

Reageer