NEC geeft geen openheid over resultaten

NEC wil geen openheid van zaken geven over het aantal behaalde punten in de eredivisie. De Nijmeegse voetbalclub wil alleen kwijt dat het ‘best lekker gaat’. Andere voetbalclubs maken bezwaar tegen het gebrek aan transparantie bij de Nijmegenaren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Michael van Gerwen, bijgenaamd ‘Mighty Mike’, heeft dat ook al eens gedaan. Hij stond voor de camera en zodoende kon men de behaalde punten ook niet zien. Daar komt nog bij dat de telling op nul uit moet komen met als laatste een dubbel. Onbegrijpelijk gereken in deze tak van sport. Ik kijk NEC ook met de NEK aan om deze foefjes, temeer daar bij voetballen de telling veel transparanter is, en de toeschouwers overduidelijk de pijltjes in het doel zien verdwijnen.

Reageer