Pro Shots / Stefan Koops

Pro Shots / Stefan Koops

Van Gaal haalt NEC-keeper Branderhorst bij Oranje

NEC-keeper Mattijs Branderhorst maakt mogelijk zijn debuut in het Nederlands Elftal. De doelman is opgenomen in de voorselectie voor de Nations Leaguewedstrijden tegen Polen en België, later deze maand.

Hoewel het zeldzaam is dat een NEC-speler in aanmerking komt voor Oranje, spreekt bondscoach Van Gaal van een logische keuze: “Het is misschien geen FC Barcelona, maar als je voor NEC gaat spelen geef je wat mij betreft aan dat je graag in jezelf wil investeren. Ik vond Branderhorst in de eerste competitiewedstrijd uitstekend spelen en wat mij betreft is hij één van de betere keepers in Nijmegen. Die status mag hij nu bij de grote jongens gaan waarmaken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Twee keer op dezelfde dag een oninteressant bericht over voetbal in de Speld.
Maar niet één bericht over treurende inwoners van de Verenigde Staten vanwege het afgezegde bezoek van hun algemeen zeer geliefde Dutch King.
Het moet niet gekker worden.

Ik overweeg om mijn abonnement volgende week met directe ingang op te zeggen..

Reageer