KPN neemt VARA over van PvdA

Bedrijf gaat producten op primetime aanprijzen

KPN neemt de VARA over van de PvdA. De telecommaatschappij betaalt de sociaal-democratische partij zo’n twintig miljoen euro voor de omroep.

KPN was volgens CEO Eelco Blok al langer op zoek naar een kanaal om de eigen producten op primetime te kunnen aanprijzen: “Dan kom je met programma’s als De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman al snel uit bij de VARA. We hebben daarop contact gezocht met de PvdA om te polsen of een overname bespreekbaar was.”

PvdA-voorzitter Hans Spekman hield de boot aanvankelijk af: “Het is voor een politieke partij best moeilijk om jezelf te promoten als je volledig afhankelijk bent van de media. De VARA was daarom een erg belangrijk onderdeel van onze partij.”

Na enige tijd onderhandelen ging Spekman toch akkoord: “Het eerlijke verhaal is dat het laatste bod van KPN voor ons niet te weigeren was. Daar kunnen wij echt ontzettend veel ballonnen en rozen van kopen.”

DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk ontvangt maandag de marketingdirecteur van KPN Mobiel: “We gaan het hebben over de geweldige 4G-dekking die KPN in heel Nederland biedt. KPN is als geen ander heer en meester in het dresseren van een mer à boire aan problemen. Ik ben benieuwd naar de essentie van die fascinatie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach…de PvdA houdt altijd nog wel de VPRO, NOS/NPS/NTS, Het Sinterklaasjournaal, Sesamstraat, Powned, de Volkskrant, Trouw, Greenpeace, Natuur en Milieu, Milieudefensie en alle regionale omroepen over.

Reageer
gravatar

Ja, maar hoe lang blijft dat nog zo? Het ziet er slecht uit voor de PvdA, vrees ik… Het is al bekend dat de VPRO gaat fuseren met Powned en Greenpeace, die samen hun werk voort gaan zetten onder de bezielende leiding van Koninklijke Shell, het sinterklaasjournaal wordt volgend jaar een bundel in Trouw, die op zijn beurt weer een bundel wordt van de Volkskrant, milieudefensie wordt weer eigendom van de Nederlandse staat, de regionale omroepen vragen natuurlijk in no-time hun faillissement aan wegens slechte kijkcijfers veroorzaakt door de hele Shell-doctrine.

Het enige goede nieuws gaat over de NOS/NPS/NTS, die worden natuurlijk gezamenlijk overgenomen door de NS, die graag ziet dat ze bezuinigen op kosten voor hun respectievelijke logo’s. Die borden met vertrekinformatie konden altijd al een sexy nieuwslezeresje gebruiken.

gravatar

De Raboank en Herman Wijffels gaan bieden op Andries Knevel als “huisknecht” heb ik gehoord.

Reageer
gravatar

Van de KPN snap ik dit wel. Je altijd maar inzetten om anderen hoorbaar en zichtbaar te maken. Niks meer dan doorgeefluik zijn van de fun van anderen… alle respect daarvoor, maar op den duur houd je dat niet vol. Vroeger of later wil je zelf in beeld.

Reageer
gravatar

Jeettje,

Naamgrappen vind ik erg leuk, behalve als iemand mij gruwelijk demoniseert door mijn naam vreselijk te verkrachten. Maar dat is begrijpelijk voor iemand, zoals ik, wiens ledenloze partij bovenaan staat in de peilingen.

Tofik Dibieus kan dan wel in ons land geboren zijn, maar zijn gekke kop is toch echt exotisch en dat past niet in onze bleke cultuur. Volgend jaar als ik Nederlands eerste dictator na koning Willem I ben, laat ik hem en de twee miljoen kleurlingen die van de linkse kerk ten onrecht de Nederlandse nationaliteit hebben gekregen, deporteren naar het armoedeland van hun voorouders. Zonder een cent, want ik wil niet beschuldigd worden van ontwikkelingshulp

Het volk wil onze kleurloze cultuur terug!

Reageer
gravatar

Geert,

Het volk wil juist van die kleurloze cultuur af. Te beginnen met kleurloze politici.

gravatar

Wat een mentaliteit zeg . Omroep met een eigen gezicht in de uitverkoop.
ik vind het echt walgelijk dat de KPN het voor het zeggen heeft .

Reageer
gravatar

Ik had nooit bij P&W en DWDD moeten aanschuiven als ik wist dat het gebruikt werd door de PvdA. Hopelijk worden de programma’s zoals de 4G-reclames die de laatste tijd de kop op steken

Reageer
gravatar

Dat je geen enkel gevoel voor politiek hebt, was me al duidelijk. Als je als allochtoon bij een linkse politieke partij over je bol geaaid wordt en op de tweede plaats gezet wordt, wil dat niets zeggen over je kwaliteiten. Dan gaat het er alleen maar om het electoraat te laten weten dat ze zelf zo enorm verdraagzaam zijn. Dom, niet animaal droog tofu gerecht.

Nutteloze luchtverbruiker, Bah.

Ik houd wel van een sappig sapje, maar waar is Sap nou? Ik zou zo graag de stekker in haar stopcontact duwen. Dat ging haarzelf niet zo goed af. Ideetje van Tofu? Een heerlijke meid; een opluchting na die arrogante kapitalistische markt&machts-denkende opportunistische Femke.

gravatar

Zo, Jan. Ferme taal bezig je daar. Ik zou het bijna tegennatuurlijk noemen, dat gebrek aan HOOFDLETTERS en die zorgvuldige interpunctie. Wel jammer van dat pleonasme aan het einde van de eerste alinea.

gravatar

@Hombre
citaat: “Ik Ben de Heere God”. Maar ja, dat kon grammaticaal gezien niet, die hoofdletter B.”

Dat is de tekortkoming van de bijbel vertalers. Het kan dus WEL met een hoofdletter, taalkundig juist. De oorspronkelijke Hebreeuwse tekst is JHWH (maar dan met gekke tekentjes van rechts naar links geschreven).

Goed vertaald is dat: “Ik ben die BEN” (Heere God bestaat dus niet het is een verzinsel) Je ziet dat in aloude tijden BEN voor de communicatie zorgde.

Dat is ook de reden dat BEN de EO wil overnemen. Dan wordt alles wat met God te maken heeft ge-“delete”. En Knevel wordt gekneveld en zijn mond gesnoerd.

LEVE BEN. (Ik ben n.l.) (en ik was ook)(en ik zal nog wel een tijdje zijn)(en mijn vrouw doet de was)

gravatar

Beste Jan,

Jouw reprimande heeft me niet in staat gesteld om anders te beoordelen dat ik fractievoorzitter van mijn partij had moeten zijn en niet Sap, Halsema of van Ojik…
Ik als allochtoon breng een frisse wind in de partij en in het Nederlandse politiek.
Jouw smakeloze opmerkingen over het wel en wee van de partij vind ik erg ongepast en ik begin me af te vragen wat u voor de Nederlandse politiek heeft betekend?

gravatar

Beste Jan, hier wordt met een uitermate flauwe naamswijziging gehint op Tofik Dibi. Deze persoon, Dibi, is geboren in Vlissingen, Nederland. Maak die flauwe naamgrap nou nog niet erger door met vooroordelen over allochtonen te strooien? Tofik Dibi is Nederlander.
En die grap is zeker flauw, zoals vrijwel ALLE naamgrappen: je naam heb je over het algemeen niet zelf gekozen: het is een nogal lullige vorm van pesterij.

gravatar

Daar heeft u helemaal gelijk in heer Jeettje. Ik vond trouwens net een pet. Is die toevallig van jou, Jan?

gravatar

Andries Knevel en Thijs van den Brink hebben zojuist een Bossche Bol bij de koffie verorbert. Volgens de EO valt er wat te vieren, al weet ik alleen nog niet wat precies.

Reageer
gravatar

Dat zij niet zijn gezwicht voor Mammon. Ik heb namelijk horen fluisteren dat Ben geïnteresseerd zou zijn geweest in de overname van de EO. En dat de EO die hemelse stem zo graag zou horen zeggen “Ik Ben de Heere God”. Maar ja, dat kon grammaticaal gezien niet, die hoofdletter B. Zo zat de redding dus in onvermoede hoek. Toch een sjekladebol waard, of niet?

gravatar

Jazeker beste Hombre. Hoewel hele volksstammen het door de jaren heen geprobeerd hebben om God over te nemen, is dat tot op heden nog steeds niet gelukt. Ook diegene die voor God spelen, en dat zijn er heel wat, zijn van een koude kermis thuis gekomen. Maar dat kan bij een enkeling ook aan die vette bol gelegen hebben.

gravatar

Munne biste Hombre,

Ge moej unne Bosschenaor zen; allinnig iemes ut os durpke zeet sjeklade bol tege unne sjeklade bol!

Bende klaor veur dun carnaval?

gravatar

Onmogelijk beste Jeettje.

De Bossche Bol is een Haagse vinding, en daar is niets heiligs aan. Het typisch vettige laagje met een vulling van gebakken lucht had enkel tot doel de florijnen in de zak van de vernieuwer te laten rollen, meer niet. Dat nota bene Paulus zijn Bossche bolletje regelmatig vult met dergelijke suikerwaar, zegt meer over zijn BMI-waarde dan over een heiligverklaring.

@Paulus: Veel plezier in Oeteldonk volgende week. Oeteldonk laot oe zweve, alaof!

gravatar

De Franse water- en afvalmutinational Veolia is hier niet zo blij mee. Zij stonden op het punt om de KPN en wat Nederlandse waterleidingbedrijven over te nemen, om zo 6G via de kraan uit te rollen. Aan de Vara hebben zij niet zoveel, dat is meer een afvalproduct. Maar goed, Veolia weet ook dat ze binnenkort worden overgenomen door Pepsico (bekend van Lays en wat frisdrankmerken). Dan gaat er 6G met cola door de de waterleidingnetwerken van half Europa en hoor je niemand meer over de Vara.

Reageer
gravatar

Dat zou zomaar kunnen, beste Ximaar.

Topman Eelco Blok laat zich graag overnemen, en dus komt de Vara met hun De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman binnenkort in buitenlandse handen.

http://tinyurl.com/pfxgebr

gravatar

De SP heeft heeft hierop gereageerd door de AVRO over te nemen. Hiermee worden alle publicaties van GBJ Hilterman herroepen.

Reageer
gravatar

Hier zie je maar weer, dat de PVDA een extreem rechtse kapitalistische wolf in socialistische schaapskleren is.

Dat was eigenlijk al duidelijk door het afmaken van de SP en zijn sympathieke lachende voorman, via o.a. de VARA. Je weet wel, toen de SP de grootste partij scheen te gaan worden bij de kamerverkiezingen.

Reageer
gravatar

Je snapt m heel erg goed hè 😉