Vergunning Xander de Buisonjé met 20 jaar verlengd

Toonhoogte niet schadelijk genoeg

De vergunning voor Xander de Buisonjé is met twintig jaar verlengd. Volgens de Raad van State is hij veilig genoeg bevonden om te blijven zingen. De aanklacht van de Nederlandse Stichting Geluidshinder is ongegrond verklaard. Er is wel sprake van auditief ongemak, maar de toonhoogte is niet schadelijk genoeg voor het definitief sluiten van De Buisonjé.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nadat heel Volendam de uitslag van de Raad met spanning heeft gevolgd, is er na de uitspraak een spontaan volksfeest losgebarsten. De Tros brengt over enkele weken verslag uit van dit spektakel. Gepresenteerd door: … Xander de Buisonjé. Brrr!

Reageer
gravatar

Hij kan zich dan wel veilig wanen met zijn nieuwe vergunning op zak, ik zou hem toch niet aanraden om in zingen los te barsten binnen bereik van mijn trommelvliezen.

Ik heb een ooit een kapvergunning aangevraagd en gekregen.
Vervolgens direct een machete aangeschaft.
Moet ik meer uitleggen?

Reageer
gravatar

In dit verband gezien lijkt mij de méést logische stap dat tegelijkertijd de vergunning van Jantje Smit, Trijntje Oosterhuis en Rob de Nijs met onmiddellijke ingang definitief en onherroepelijk wordt ingetrokken.
De nationale gehoorbeschermingsvereniging heeft zich hier al jaren voor ingezet om dit te bereiken.
Deze vereniging zoekt nog naar vrijwilligers, donateurs en collectanten om bovenstaande 3 zelfbenoemde artiesten het verder zingen te verhinderen.

Reageer
gravatar

Dit hangt natuurlijk samen met het besluit om het geluidvolume bij popconcerten omlaag te brengen.
Jammer dat de gestelde voorwaarde aan Xander om geluid te mogen produceren niet wordt genoemd: het is hem alleen toegestaan geluid voort te brengen met een mondvullende plopkap tussen de wangen.

Reageer
gravatar

Volgens mij is het nog niet te laat om naar het Europees Hof voor de Mensenrechten te stappen.
Ik begrijp niet dat Syrië op de vingers is getikt voor het gebruik van chemische wapens en dat de Internationale gemeenschap lijdzaam toeziet hoe Xander zijn weapon of mass destruction mag blijven gebruik.

gravatar

een en ander wel afhankelijk van de uitslag van het onderzoek voor de milieu- effect rapportage van zijn urinest(r)aal

Reageer