Man overleeft 12 uur in elektronicazaak

Ingesloten man maakt het naar omstandigheden goed

Personeel van een bekende elektronicaketen trof gisteren in een winkel een man aan die 12 uur lang was opgesloten. De man deed op dat moment mee aan het programma Nederland in beweging, dat op zestien televisies was ingeschakeld. De man is niet aanspreekbaar, maar maakt het naar omstandigheden goed. Hoe hij is ingesloten is nog niet bekend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit moet een hardcore tv-verslaafde zijn geweest die zich vlak voor sluitingstijd moet hebben verstopt achter de bak met overjarige DVD-aanbiedingen. Wellicht betreft het een borderliner die met zijn THT-datum een kritische grens overschreed; want toen hij met vlugzout was bijgebracht waren zijn eerste woorden: “Ik ben toch niet gek…?” De arme donder verkeerde duidelijk nog in de ontkenningsfase.

Reageer
gravatar

Lieve Tante,

Wat denkt u van de meer dan domme vraag: “Hoe hij is ingesloten is nog niet bekend”?

Door de deur op slot te doen natuurlijk! Hoe had de redacteur van dienst dat dan anders gedacht?

gravatar

Tante,

Ik wil niet pietluttig zijn, maar hoort er ook niet een komma tussen ingesloten en is?

De echte Juf had dat beslist opgemerkt.

gravatar

Het moet natuurlijk zijn “het bekende elektronica keten”, wat wil zeggen dat ze in een bouwkeet zichzelf in coma gamen…