BNN presenteert De Nationale SOA Test

‘Twee uur spanning, fun en educatie’

Patrick Lodiers kijkt uit naar de eerste editie van ‘De Nationale SOA Test’, die volgende week wordt uitgezonden. Volgens de BNN-presentator staat het programma garant voor twee uur ‘spanning, fun en educatie’.

De test is onderverdeeld in vijf categorieën: HIV, chlamydia, gonorroe, syfilis en genitale wratten. Lodiers: “Je kunt thuis op de bank gezellig meedoen op het tweede scherm. Aan het eind van de uitzending weet je precies welke soa’s je wel en niet hebt. Supertof. En handig.”

Aan de soatest doen diverse BN’ers mee, onder wie Patricia Paay, Diederik Samsom en Antoine Bodar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb nu al geruime tijd gonorroe, de aandoening die vroeger terecht een ‘druiper’ genoemd werd. (Zachtjes tikt mijn druiper tegen het zolderraam, ritme van de eenzaamheid). Maar dames en heren wat een heerlijk gevoel, het is zoiets als tabasco in het eten en garandeert net dat plezier met een tikkeltje meer. Mijn druiper is als de kers op te taart, de citroenschijf in de Cuba libre, Sinterklaas in september.

Reageer
gravatar

Ik beschouw uw bijdrage als een verbloemde sollicitatie naar de positie van quizmaster en kijkcijferkanon in de nieuwe J.de Mol succesformule en kaskraker: ‘bij welke gluiperd hoort deze druiperd ‘.

gravatar

Ik zie wel iets in een vervolg waar we kunnen zien hoe de besmette BN’ers hun bejaarde ouders, kleine kinderen en evt. partner(s) op de hoogte brengen tijdens een gezellig familiediner.

Ik besef dat zulks incestueus klinkt maar de kinderen kunnen het beter op tv horen dan op het schoolplein, de bejaarden liever op tv dan op hun favo hangplek, het plein bij McHamburger.

Grote kans op schietpartijen op scholen met AK-47 pistooltjes v.w.b. de kinders en voor de ouderen afreageeracties a la Benidorm Bastards en dat willen we niet, toch?

Ik dacht zelf aan Arie Boomsma, Bert van Leeuwen, Caroline Tensen maar die doen natuurlijk zelf mee, iemand een idee?
Andries Knevel heeft al NEEN gezegd. Ook tegen de SOA test, voor alle duidelijkheid.

Reageer
gravatar

Hm, dit lijkt me toch meer iets voor de EO om voor eens en altijd duidelijk te maken dat sex vies en zondig is: het promoten van onthouding te plegen totdat men getrouwd is. Die omroepen beginnen ook steeds meer op elkaar te lijken.
Wanneer was de volgende EO jongerendag ook weer?

Reageer
gravatar

Zojuist is bekend geworden dat de antwoorden van de test gestolen zijn. Kelly en Prem Radhakishu werden direct verdacht. Patrick Lodiers: Kelly was gelijk de lul omdat, hoewel ze in het bezit van de oplossingen er toch geen bal van snapte en Prem viel op omdat hij de vermindering van zijn IQ in vergelijking met vorige keer met slechts 50 punten wist te beperken. De redactie heeft besloten om volgend jaar de goede antwoorden met een Sterretje aan te duiden om iedereen een gelijke kans te geven.

Reageer
gravatar

Ja, ja, en dan zeker ook nog zoals men dat tegenwoordig noemt: “The making of …”. Zal met de heer Viesman en familie als publiek zeker hoge ogen gooien. Als ze al zelf niet meedoen …

gravatar

Bij mij is sprake van kruisbestuiving en ik heb alle vijf categorieën. De vraag is wat ik nu moet doen. Het ondergaan van een romptransplantatie, liefst in bijpassende kleur, heeft op dit moment wel mijn voorkeur.

Reageer
gravatar

Ik zou mezelf integraal amputeren als ik jou was.
Donoren zat in de Filipijnen, voor een paar ruggen ben je er zo weer bovenop. Sterkte!

gravatar

Duhhhh…gelovig en katjes in het donker knijpen, dat zijn toch synoniemen? Daar hoef je geen 2.000 jaar kerkgeschiedenis voor te studeren, de laatste 5 jaar voldoet. SOA all over the place, vooral de (ex-) misdienaars hebben hedentendage nog steeds last van hostiritis

gravatar

Gisteravond heeft men tijdens een pentalateraaltje o.l.v. glibberaar Pechtold in de Frits Bolkesteinzaal elkaars Soa’s zitten aftasten.
Wij kunnen dus spreken van de Soa-Coalitie. Het is daarom zeer raadzaam om bij gebruik van de Digi-ID, of bij direct contact met bewindspersonen en overheidsdiensten een regenpak aan te trekken, een mondkapje, een duikbril en een pluutje te gebruiken. Uw zorgverzekeraar vindt het nogal bezwaarlijk de kosten te vergoeden wanneer de gezondheid veronachtzaamd is bij het ongewenst oplopen van overdraagbare jeuk e.d.

Hou je veilig!

Reageer
gravatar

Persoonlijk ben ik wel voorstander van de heer Viesman in deze show. Waarom BN’ers vragen waarvan op voorhand al bekend is dat ze alle vijf de SOA’s hebben. Alleen Antoine Bodar beschikt mogelijk nog over een nog niet ontdekte SOA (NNOSOA). En Diederik denkt vast dat hij geniale wratten heeft. Toch maar even kijken. Oh ja, succes Meneer Viesman.

Reageer
gravatar

Natuurlijk hebben ze allevijf de SOA’s, maar de vraag is natuurlijk wie van deze gasten een grand slam haalt en ze ALLEMAAL heeft!

gravatar

Dit televisiespektakel is een verfrissende verademing ten opzichte van de komende Nationale Darmkankertest, alhoewel iedereen hoopt dat die poepgoed is.

Ik verwacht dat ik als onderkantdeskundige en BS (Bekende Speldenaar) wordt uitgenodigd voor de Nationale SOA Test

Reageer
gravatar

Ik nomineer de heer Viesman voor de titel ‘SOA-lid van het jaar’!

gravatar

Wat is dat heer Viesman? Onderkantdeskundige?

Is dat net zo iets als wat Paulusje bedoelde? Een abrikoosje in het mandje?

gravatar

Ik ben toch blij dat ze niet nogmaals voor het format van De Grote Donorshow hebben gekozen, waarbij een veelgevraagde soa live zou worden overgedragen aan één van de gelukkige kandidaten.

Dat zou een vieze bende geworden zijn op tv…

Reageer