Alzheimer geconstateerd bij 50Plus

Artsen houden rekening met dagelijkse koerswijziging

50Plus heeft Alzheimer. Dat heeft onderzoek in het VUmc in Amsterdam uitgewezen. De politieke partij werd onderzocht naar aanleiding van recente uitspraken van de Tweede Kamerfractie en het partijbestuur. 50Plus kondigde zondag een koerswijziging aan, maar trok deze dinsdag alweer in. Artsen houden er nu rekening mee dat de partij dagelijks een nieuwe koers bekendmaakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb hem al vanaf het begin een draaikontje gevonden zou dat door het koortje. An henkie komen die hebben zo mooi ge zo gen pensioen dan moet je bij hen ie zijn of vergis ik mij

Reageer
gravatar

Zo teruglezende kan ik mij niet herinneren dat ik al iets heb gezegd over het in twijfel trekken van de stelling dat 50+ Alzheimer zou hebben. Ik ben het er overigens wel mee eens; het lijkt mij sterk dat 50+ Alzheimer heeft.

Reageer
gravatar

Ik durf dat ten zeerste in twijfel te trekken. Een partij met Alzheimer zou hetzelfde punt meermaals per dag aankondigen, in plaats van een al gemaakt punt weer intrekken.
Deze diagnose zou meer op zijn plaats zijn wanneer 50+ dezelfde koerswijziging opnieuw aan zou kondigen.

Tevens wil ik u er graag op opmerkzaam maken dat een partij met Alzheimer hetzelfde punt meerdere keren zou maken op 1 dag. De diagnose Alzheimer lijkt me dan ook niet geheel juist.

Daarbij wil ik even zeggen dat ik mijn bedenkingen plaats bij de diagnose Alzheimer. Dan zou ik namelijk verwachten dat 50+ haar punt nogmaals zou maken, in plaats van een al gemaakt punt weer intrekken. Een Alzheimerpatiënt zou dat eerder gemaakte punt immers alweer zijn vergeten, niet waar ?

Reageer
gravatar

Ik durf dat ten zeerste in twijfel te trekken. Een partij met Alzheimer zou hetzelfde punt meermaals per dag aankondigen, in plaats van een al gemaakt punt weer intrekken.
Deze diagnose zou meer op zijn plaats zijn wanneer 50+ dezelfde koerswijziging opnieuw aan zou kondigen.

Tevens wil ik u er graag op opmerkzaam maken dat een partij met Alzheimer hetzelfde punt meerdere keren zou maken op 1 dag. De diagnose Alzheimer lijkt me dan ook niet geheel juist.

Daarbij wil ik even zeggen dat ik mijn bedenkingen plaats bij de diagnose Alzheimer. Dan zou ik namelijk verwachten dat 50+ haar punt nogmaals zou maken, in plaats van een al gemaakt punt weer intrekken. Een Alzheimerpatiënt zou dat eerder gemaakte punt immers alweer zijn vergeten, toch ?

Reageer
gravatar

Dit kan dus echt niet. Waar is het medisch beroepsgeheim gebleven? Vroeger werden er alleen mededelingen gedaan als een partij echt terminaal ziek was, en wat mij betreft gaan we daarheen terug.

Reageer
gravatar

Ik durf dat ten zeerste in twijfel te trekken. Een partij met Alzheimer zou hetzelfde punt meermaals per dag aankondigen, in plaats van een al gemaakt punt weer intrekken.
Deze diagnose zou meer op zijn plaats zijn wanneer 50+ dezelfde koerswijziging opnieuw aan zou kondigen.

Tevens wil ik u er graag op opmerkzaam maken dat een partij met Alzheimer hetzelfde punt meerdere keren zou maken op 1 dag. De diagnose Alzheimer lijkt me dan ook niet geheel juist.

Daarbij wil ik even zeggen dat ik mijn bedenkingen plaats bij de diagnose Alzheimer. Dan zou ik namelijk verwachten dat 50+ haar punt nogmaals zou maken, in plaats van een al gemaakt punt weer intrekken. Een Alzheimerpatiënt zou dat eerder gemaakte punt immers alweer zijn vergeten.

Reageer
gravatar

Heel goed commentaar! U bent alleen twee dingen vergeten: een partij met Alzheimer zou vooral hetzelfde punt meerdere malen op een dag maken.

gravatar

Maar dat doet deze partij toch ook? Telkens herhalen zij de leugen dat de Pensioenfondsen voldoende geld hebben om de oudje van nu een dikke bonus te geven?
Voor mij het bewijs van Alzheimer of wellicht Korzakov.
Bovendien staat dit nieuws op De Speld, daar is geen spel tussen te krijgen.