‘Maar als je er toch bent’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Homo’s mogen toch niet trouwen in Canberra. … de bepaling dat het huwelijk alleen tussen een man en een vrouw kan worden voltrokken.

Reageer
gravatar

Ik begrijp uit dit citaat dat Rutte eindelijk zijn ‘comming out’ gaat maken. En hoe! Het live uitgezonden staatsbanket zal worden opgeluisterd door een onaangekondigde mededeling van de eminentie uit de lage landen. Hij staat op. Hij tikt met het lepeltje tegen zijn glas, schraapt zijn keel. Want ja, nu hij er toch is wil hij wel even iets kwijt over homorechten, zeetribunalen, politiek gevangenen en zo nog wat zaken. Hij sympathiseert met deze mensen, want, zijn moeder weet het al (dag mam!) hij is zelf ook van de mannenliefde! Jawel meneer Poetin, en uw zwartmakerij, als waren een seksuele voorkeur op enigerlei wijze gelieerd aan de economische teloorgang van Rusland, is bizar.

Nou, ik ga zeker kijken.

Reageer
gravatar

Die Mark Rutte, wie is dat ook alweer?? Deed die niet iets met glasnost? Ooit in een verleden? Of was dat nou die ex-trainer van PSV?

Reageer
gravatar

Weer een prachtkans gemist om zijn mond eens te houden.

Reageer
gravatar

Думайте о них как воздух и пусть они. ДУ или ваш нос кровоточит, но не просите платком. Держите правой рукой рот и левой рукой по заднице. Следуйте этим инструкциям во все времена, уважать закон и честь вашего президента.

Reageer
gravatar

Poetin heeft twee nieuwe schoothondjes. Mark Rutte en Willem Alexander. Want zij volgen braaf en gehoorzaam als het baasje zegt dat nu alles goed is.

Reageer
gravatar

Lijkt me een goed plan. In Rusland houden ze wel van mensen die hun mond opentrekken. Dat hebben ze in al die jaren gedaan. Ze houden zoveel van die mensen dat ze ze zelfs verzamelen. In Siberië, dat wel.

Reageer
gravatar

Hij heeft blijkbaar mijn boek gelezen. Nou ja, je kunt beter ten onder gaan met je eigen visie dan overwinnen met de visie van een ander. Of die van mij, in dit geval. Want ik ben er nog steeds van overtuigd dat zoals ik het doe je het moet doen want anders zou ik het niet doen.

Reageer