Bezwaren tegen fistfuckaflevering Dokter Corrie

‘Ik had het liever zelf uitgelegd’

Duizenden bezorgde ouders hebben bezwaar gemaakt tegen Dokter Corrie na de aflevering van het Schooltv-weekjournaal over fistfucking. Volgens veel ouders werd de informatie wel erg plastisch gebracht. Zij hadden de voorlichting bovendien liever zelf gegeven. 

In de aflevering ‘Vrijen met je vuist’ besprak Dokter Corrie fistfucking op de haar kenmerkende frivole wijze. Met behulp van een skeletpop liet zij zien hoe de fetisj in de praktijk kan worden gebracht. Studiogast Andries Knevel vertelde over zijn ervaringen.

Jeannette de Bie, moeder van Remco (12) en Jurjen (10), vindt niet dat Dokter Corrie zich met voorlichting over dit onderwerp zou moeten bemoeien: “Ik denk dat het belangrijk is dat ze het van iemand horen die ze vertrouwen. Ik heb het Remco afgelopen zomer rustig uitgelegd tijdens een wandeling door de duinen. Dat had ik bij Jurjen ook graag gedaan, maar hij heeft nu al naar Dokter Corrie gekeken.”

De voorlichting is ook bij veel leerlingen niet in goede aarde gevallen. Jayden (12): “Ik heb op internet veel dingen gezien hierover, maar wat Dokter Corrie deed met het skelet was echt bizar ranzig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bravo, voor mijn 8e had ik nog nooit van fistfucking gehoord. En al meerdere partners gehad….. Beetje raar dat moeders dit aan dr kleine kinderen uit wilt leggen in de duinen.

Reageer
gravatar

Hmm ja, dat kon niet uitblijven natuurlijk; heeft die troll het toch weer voor elkaar. Controle vóór de poort is toch beter.
Tijd voor een upgrade?

De volgende uitzending, daar kan ik niets over zeggen: dan zou de clou eraf zijn, Outsider.

gravatar

Door onnavolgbare creativiteit van Het Systeem (The Matrix?)is mijn reactie op # 65 nu met stip op # 49 terechtgekomen. Blijkbaar is de geretardeerde neef weer terug uit verzekerde bewaring. De Speld is dus weer met een nieuw treiterprogramma gestart? Tja, na het herstellen van de correctiefunctie moest er wel weer iets verkeerd gaan; dat kon niet uitblijven.

Reageer
gravatar

Jeettje: (“Let op de volgende tv uitzending”) Want daarin wordt de habitus van ellebogenwerken, oren-aan-naaien en mierenneuken in politieke kringen dwingend in beeld gebracht?

Reageer
gravatar

Heer Jeettje, zo zie je maar, het kan verkeren.
De afspraak van vandaag zal ingehaald moeten worden en daar vloeien waarschijnlijk nog veel meer andere afspraken uit voort.
Ook onverwachte; die je pas ‘s ochtends hoort, ook dat overkomt me weleens. Zal dus ook vaker gaan gebeuren de komende weken want dan moet er opeens van alles zo voor het eind van het jaar. Van mezelf weliswaar en ik heb een heerlijke griepmarathon gehad dus niet zeuren, ik weet het, maar toch.

Nu een welgemeend: WAT???
Heeft de waarheidscommissie zich in negatieve zin uitgelaten over een commentaar van uw hand en laat hij het aglerijntje’s zonder boe of bah gewoon zijn gang gaan??
Hoe grappig/waar/adrem de opmerking die u maakte ook geweest mag zijn; dat gaat me te ver.

Dat Algje waar geen spray tegen gewassen is roept inderdaad vaak enge dingen, aan zijn verhalen meen ik op te kunnen maken dat hij uit Den Haag komt. Eng idee.
Ik weet alleen zo goed als zeker dat het zijn voorouders geen Hugenoten waren; verder zou het mijn buurvrouw kunnen zijn. Of de melkboer.
Het zijn altijd mensen van wie je achteraf denkt: huh, DIE???

Neem nou Ted Kazinscky als ik het goed schrijf, de meeste mensen kennen hem als the Unabomber.
Slimme man, hoogbegaafd, briljant met wiskunde en springstoffen, en ook, net als Algje, vol plannen om de wereld te verbeteren…
Begon ook met het sturen van boze brieven(!!!), later bombrieven en ach de rest is bekend.

Nerd, NERD; echt…. hij is kennelijk slim in het omzeilen van IP-shizzle, ik wil niet de eerste mens op aarde zijn die een bom-boodschap in haar gezicht krijgt geknald en als eerste slachtoffer van cyberterrorisme door gebruik te maken van internetkranten weggeschreven worden…

Mijn screensaver ziet er wel uit als een kapotgeslagen, gebarsten laptop-glas maar dat is een grapje; heeft verder ook niemand last van.
Van die alg wel, alleen het scrollen kost me ruim 4 uur op jaarbasis.

Reageer
gravatar

Een griepmarathon? Nou dan hebben die kopjes rum met een scheutje thee zeker een waardig doel gediend, zekers als het weer wat beter gaat, toch?
Nee, de reactie #3 stond, staat en is blijven staan, maar bij mij op het scherm althans stond die hoogst vreemde mededeling.
Dus heb ik nu zoiets van; OK als je zo nodig een bericht wilt screenen (waarschijnlijk omdat ik de woorden crimineel en illegaal gebruik?) prima, maar hoe kan het dan dat schoffie erdoorheen zeilt? Je ziet aan de naam toch al dat het foute boel is?

Grappig toeval trouwens: mijn afspraak ging over het beter melden van mijn persoontje, daar is iets misgegaan en ben ik nu al sinds midden september mee bezig. Ik ben niet ziek maar volgens het systeem wel, ennn .. het systeem weet het beter.
En nou is mijn afdeling per november nog opgeheven ook; dus iets met wal en schip, handen in het haar en hoenuverder, naar elkaar wijzende P&O-ers, afijn de gebruikelijke taferelen in ambtenarenland als het even scheefloopt, gheheheh – zoals Paul van Vliet al zei “je lacht je toch te barst’n hehheheh”.

gravatar

Rum met een scheutje thee doet wonderen weet ik nu! Nooit zal ik meer wekenlang kwakkelen en sukkelen.

Volgens het systeem bent u ziek, dan is dat ook zo neem dat nou maar gewoon aan.
Mensen maken fouten, systemen niet, zo simpel is dat!

Minder simpel te verklaren zijn de mededelingen die u blijkbaar ontvangt en dat vanwege de woorden crimineel en illegaal. (kijken of ik nu ook een waarschuwing krijg, spannend!)

Terwijl ik schrijf over TNT, semtex, bombrieven, en necrofilie….
Nog nooit 1 klacht, vraag of opmerking gekregen.

Ook schijnt het een fluitje van een cent te zijn om bepaalde woorden te filteren, namen te herkennen en direct te blokkeren maar ik denk dat we daaraan te danken hebben gehad dat je geen woord met de letters ‘wet’ meer geplaatst kon krijgen…

Wel zorgelijk dat uw voormalige afdeling per november opgeheven is, waarschijnlijk (ja ik ken dat wereldje) zult u de rest van uw leven als ‘ziek’ te boek zult blijven staan, navraag op de afdeling behoort immers niet meer tot de mogelijkheden, u werkt er niet meer.
De hele afdeling bestaat niet for that matter, hoe kunnen er dan mensen werken, ziek en weer beter worden?

Hoenuverder?
Geen idee eerlijk gezegd.. pas nog een stuk gelezen over een weggelopen echtgenoot die, 7 jaar nadat hij een kroketje was gaan halen, doodverklaard was op aanvraag van zijn ega.
Dat mocht, na 5 jaar mag je er gevoeglijk van uitgaan dattie dood is.

Een simpel briefje op de schoorsteen om mede te delen dat hij slechts zijn vrouw zat was, niet het leven zelf, zou achteraf een goed idee geweest zijn want men weigerde hem weer levend te verklaren.
Een knap staaltje van ambtelijk Dadaïsme nietwaar?

Hoe dan ook: Van Harte Beterschap!
ps rum met een wolkje thee helpt ook tegen fantoomziektes… 🙂

gravatar

Ach nee hoor, een echte Hugenoot laat het er niet bij zitten: staan wij er niet bekend om tegen het systeem te rebelleren? Nou dan: spaken tussen de wielen, wat denken ze wel!

Dank voor de beterschapswens, maar is niet meer nodig: ik bennieziek!!

Oh, ehhh … dat kroketje: dat kan wel kloppen: als het een snackbar was in Harlingen is die kans groot dat … fatale gevolgen enzo:
http://tinyurl.com/o4vgrcz

gravatar

De beterschapswens zat in het systeem…. ik ga het veranderen; mijn laptop reageert automatisch op het woord ‘ziek’ met die boodschap.

Voortaan typ ik zelf weer alles.

Overigens geen waarschuwing gekregen; ik mag gewoon crimineel zeggen!!! Jottem!

Die snackbar in Harlingen was ik even vergeten eerlijk gezegd; nu snap ik het wel want dat speelde onlangs, niet 7 jaar geleden.

Dan zou ik ook denken jaja, zeker last van necrofielen en vragen om een 2e kans.. nee dat is gekkigheid, terug je kist in.

Daarom wil ik ook gecremeerd, maar nu nog niet.
Eerst doodgaan maar, wel de juiste volgorde aanhouden anders raakt het systeem in de war met alle gevolgen vandien..

gravatar

Ah, was dat het: ik werd juist ‘s ochtends gemaild dat ik ‘s middags een onverwachte afspraak had.

Maar hoe zit dat nou? Die internetterrorist kan hier maar zijn suffe gang gaan, en toen ik iets postte onder een ander topic -over illegalen- werd mijn bijdrage door de waarheidscommissie gehaald.
Bovendien neigen die tekstjes van het schoffie steeds meer een kwalijke ondertoon te krijgen: Kom Op Nerd! als je het reageergebeuren eindelijk hebt gerepareerd (en straks ook nog het lijstje met de nieuwste reacties) nadat je het eerst soepel hebt laten verdwijnen, dan moet het laten verdwijnen van deze engnek toch als het ware vanzelf gaan?

Het was wel een nuttige afspraak trouwens – voor een keer.

Reageer
gravatar

[…] ] ] …Trendvolger, wat een ontzettend lief gebaar!! De letter staat nu in de 3D printer voor de laatste puntjes op de i. Of het enige, eerste en laatste puntje om precies te zijn. Mijn schoen is gevuld… Leer… […]

Reageer
gravatar

Trendvolger, al om 09.15 belde een lieve secretaresse mijn enige afspraak van vandaag af, ik zit schoenloos geprinte chocola te eten.

En ja, doseren is hier in alle opzichten het toverwoord!!
Daar was over nagedacht door o.g. toevallig!!

Zeker ook (en weer in toenemende mate, lately) voor de philipssof; de eerste keren was zijn Nederlands nog veel slechter en improviseerde hij vaak.

Uit die tijd stamt het aglerijns en nog wat landen met ong. dezelfde letters in (ik denk) Noord-Afrika; al heb ik ze niet gezien toen ik daar ooit eens was.
Haagsche Annie moest zonodig door de Sahara crossen en zo geschiedde.
Net de titel van een stripboek, ‘Haagsche Annie in de Sahara’ maar ik heb alleen Marokko gezien, Algerije en Tunesie.
Die andere landen zullen wel van die mini-staatjes zijn, en nergens bordjes met voor mij toch onleesbaar arabisch schrift om het uit te leggen kortom ik dééd maar wat…

Btw geen fuck te beleven, ik snap die nomaden wel… men blijft toch zoeken naar wat leuks, zoals ik van kamer naar kamer hopte toen ik nog jonger dan 20 was.

Reageer
gravatar

Vernam tijdens de wekelijkse klismatisering dat Dr. Corrie ook een reeks kinderboeken gaat publiceren. Eerste pakkende titel is er al: “Dr. Corrie graaft dieper”.

Reageer
gravatar

[…] …Trendvolger, wat een ontzettend lief gebaar!! De letter staat nu in de 3D printer voor de laatste puntjes op de i. Of het enige, eerste en laatste puntje om precies te zijn. Mijn schoen is gevuld weet ik nu al… Leer… […]

Reageer
gravatar

Graag gedaan hoor, enne, geen zorgen om het jonge grut; de meesten liggen al op één oor. Doseren zeg je. Dat zou wat zijn – voor de Aglerein!
Trouwens, aglerein, die kende ik nog niet. Leg eens uit An, nieuwerwets Haags?

Reageer
gravatar

Ach Trendvolger, wat een ontzettend lief gebaar!!

De letter staat nu in de 3D printer voor de laatste puntjes op de i.
Of het enige, eerste en laatste puntje om precies te zijn.
Mijn schoen is gevuld weet ik nu al en niet met mijn poezelvoetjes dus blijf ik thuis tot een uur of tussen de middag ergens, relaxt hoor.

De sambal kan -mits goed gedoseerd- prima smaken samen met chocola dus dat klopt dan allemaal wel weer geloof ik.

Maar Dr. Corrie is er voor de kinders die je niet te veel info tegelijk in hun hoofdjes moet stoppen, dat wordt nog wel eens vergeten lijkt wel.

Voor het gebruik van sambal, jam, tabasco, slagroom en prikkeldraad komt nog een aflevering apart.
Doseren is hier in alle opzichten het toverwoord!!

Met lieve groet, Annie

Ik wil niet de groeten doen aan de aglereinse pholosoftie..

Reageer
gravatar

Avond beste Annie,
Hoezo zit er niets in je schoen morgen? Heb je besloten er een poosje naast te gaan staan of hebbie een dagje vrij morgen? Tja, die sambal: Er zijn lieden die dát nu eenmaal lekker vinden d’rbij. En daar hebben we Dr. Corrie nog niet over gehoord!

Reageer
gravatar

Trendvolger: daar moest ik ook heel erg om lachen, DE GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH WHAHAHAHA de dwaas….
Dijenkletser!!!
Toen, als topper, Dr. Corrie op een zwarte lijst zetten omdat ze startende pubers de fijne kneepjes van het fistfucken bij gebracht zou hebben…. echt hardop zitten lachen, jammer dat hij het zelf niet kan lezen.

Das op zich wel grappig, maar Toch, maar Toch, maar Toch, het is inderdaad vervelend, al heel lang.
Anders zou ik zeggen het begint vervelend te worden maar dat is al een gepasseerd station inmiddels…

De spray valt wat tegen… of ben ik te ongeduldig? Ik hoop dat morgen alle spam weg is, al is de kans net zo groot dat er iets in mijn schoen zit…

Als je zo denkt kan alles altijd alleen maar meevallen, joepie!!
Sambal bij? (waarom zeg ik dat nou weer…)

Reageer
gravatar

Ja Annie, het valt niet te ontkennen dat deze algerijn enige zelfspot heeft, wanneer het beweert dat de geschiedenis zich herhaald. Maar hoe onpasselijk is zijn opmerking over Zwart Lijst. Nog even en dit heerschap leutert over de lambal die er niet bij zat.

Reageer
gravatar

Toch, geachte Algerijns etc wordt u zo wel enigszins (vervelend) vermoeiend en op de duur genegeerd. Want, nou ja wie wil er dan nog op zoiets reageren??

Reageer
gravatar

Bedankt Trendvolger, dat spul zocht ik!

Nu zien of het ook werkt.. een betere test zou ik niet kunnen bedenken.
Fingers crossed!!

Al moet ik zeggen dat deze reactie van de aglerijn me toch wel even heel hard aan het lachen maakte op de één of andere manier..

Reageer
gravatar

Ja zeg Viesmann, zo zijn we niet getrouwd! Die hitsige confidenties van jou over het prematuur vingeren van peuters kunnen we missen als kiespijn. Wanneer was trouwens jouw eerste ejaculatie? Had je toen je melkgebitje nog?

Reageer
gravatar

Erick en Outsider.

Als ik destijds door dokter Corrie was voorgelicht, had ik ten minste van tevoren mijn rechterwijsvingertje gewassen.

gravatar

Maar heer Viesman toch. Bent u dan niet bekend met het schone lied van een graaf te Den Haag die een zoon had, genaamd Jantje. Die wees met zijn handje. Een dergelijk lied bevat een eh… vingerwijzing, zal ik maar zeggen.

gravatar

Het was echt beter geweest als ze het had voorgedaan bij Andries Knevel, zo’n skelet is echt wel kaaltjes hoor.

Reageer
gravatar

Tommie en Erick,

Zou de geweldige seksuele voorlichting in de bijbelgordel de oorzaak zijn van verreweg het hoogste percentage aan ongewenste zwangerschappen in ons Land. Vergelijkbaar met de V.S., waar het aantal tienerzwangerschappen ook evenredig is met de christelijke seksuele moraal en bijbehorende opvoeding?

Hoe oud zou ik zijn geweest toen ik voor het eerst een vingertje in een kutje stak? Heel erg jong in ieder geval.

Reageer
gravatar

@ De heer Viesman,
Seksuele voorlichting geven is prima, maar dan wel op de normale manier. Ik vind het nogal een groot verschil of je een vinger of een hele vuist in iemands vagina of anus steekt, deze twee dingen zijn niet met elkaar te vergelijken. In mijn ogen is fistfucken niet iets wat jongeren, die net beginnen- of nog niet zoveel ervaring hebben met seks, aangeprezen zou moeten worden. En inderdaad, je hebt een punt wat betreft ongewenste (tiener)zwangerschappen. Juist in de bijbelgordel en bij laagopgeleide mensen is dit probleem erg groot, daar zou wat mij betreft iets aan gedaan moeten worden.

gravatar

Erick, eindelijk met de juiste persoon in discussie!!

Heer Viesman, graag uw kijk op de zaak: Bent u ook van mening dat er iets aan laagopgeleide mensen gedaan moet worden?

gravatar

Lieve Haagsche Aniie,

Allereerst dit: Je bent een schat om bij dit precaire onderwerp direct aan mij te denken.

Wel nu, er zijn enkele lieden die niet hebben doorzien dat de echte dokter Corrie het neuken met de vuist helemaal niet heeft behandeld, noch zal behandelen. Ze zijn voor het lapje gehouden en dat schijnen ze nog steeds niet in de gaten te hebben.

Dat sluit aan op jouw allerliefste vraag over laaggeschoolden. Jij was zo verstandig om die op mijn bordje te leggen. Laat ik daarover eerst zeggen, dat jij naar mijn mening daar beslist niet bijhoort. Mijn antwoord is daarom gericht aan de redactie.

Beste heren en dame van De Speld,

U zou er goed aandoen om lezers, alvorens zij toegang krijgen tot uw dwarse e-blad, een pasfoto (ook wel avatar genoemd) toe te laten zenden, al dan niet via WordPress. U dient de toegang te weigeren van lieden wiens mondhoeken voortdurend te laag omlaag dan wel te hoog omhoog staan. Dat is een belangrijk kenmerk van heel laag- en/of verkeerdgeschoolden. Daarmee voorkomt u, dat de doelgroep te vaak, zo als nu, gehinderd wordt door lieden die hier niet thuis horen.

Een kleine tip nog

Zeer herkenbaar is de deelgroep, waarvan de habitat voornamelijk rondom een virtuele streep tussen Staphorst en Westkapelle ligt. Daar staan de mondhoeken zelden hoger dan tien centimeter beneden het midden van de lip.

gravatar

Heer Viesman, u maakt me helemaal verlegen met dergelijke lovende wooden omtrent mijn persoontje. Lief hoor!!!

Erick, let je ook even op? Het gaat straks over necrofilie!!!

Maar ter zake nu: Heer Viesman, gelukkig ziet u ook dat het met opleiding te maken heeft. want wat zegt Erick op 23-11 ’13 om 18.02 op reactie #3?
Nog onbekend met de materie, duidelijk. Even copy/paste:

‘@ Jeetje,
Even voor de goede orde: ik moet eerst kennis gaan krijgen van wat jongeren tegenwoordig allemaal wel of niet doen om van mening te mogen zijn dat fistfucken (helemaal voor de School TV-doelgroep) een extreme vorm van seks is, is dat wat jij zegt? Ik geef toe dat ik (gelukkig) geen verstand heb van fistfucken’.

Daar staat het: geen verstand van fistfucken; GELUKKIG niet zelfs.
Blijkbaar is het nooit tot hem doorgedrongen dat je van fistfucken niet zwanger kan worden, of nooit uitgelegd. Geen Dr. Corrie in de buurt om de voor- en nadelen te benoemen!?!

Toch leert Erick veel vandaag (en rap ook nog): tussen 18.02 en 18.29 uur.
Want er is flink geëxpirimenteerd in dat krappe halfuurtje, hoe weet hij anders opeens op #44, 18.29:

‘Ik vind het nogal een groot verschil of je een vinger of een hele vuist in iemands vagina of anus steekt, deze twee dingen zijn niet met elkaar te vergelijken’.
Dat klinkt als iemand die flink heeft bijgeleerd; in no-time ook nog! Chapeau!!

Dr. Corrie gaat overigens geen onderwerp uit de weg; er staat nog een aflevering over necrofilie op het programma.
Met een leuke meezinger, gepaste meezinger met respect voor de doden uiteraard: ‘Kerkhofganger’, speciaal geschreven voor en door necrofielen. En voor kleine kinderen natuurlijk.

Gelukkig is necrofilie allang geen taboe meer nowadays!
Anders had Hans D. hier gezeik mee gekregen (wat op zich voor sommige mensen… ach lamaar eigenlijk, vraag maar aan Dr. Corrie die weet er alles van).

http://youtu.be/uBoQ0lYLino

gravatar

@ Haagsche Annie,
Als je je ogen open doet en een vuist en een vinger gaat bekijken dan kun je zien dat er nogal een groot verschil in zit, dat heeft niks met bijleren of experimenteren te maken.

gravatar

Erick, lieve schat van me, ik ben eigenlijk een beetje verliefd aan het worden op je… dikke knuf van Annie voor ik het vergeet!

Geeft niks dat je e.e.a. hebt uitgeprobeerd, daar ben je 30+ voor; dat mag best hoor! Wat de dominee je ook wijs wil maken…..

Wat vond je van het lied over necrofilie? Eerlijk zeggen!!
Ik dacht ook: na het horen van dit lied is een pedofiel zo erg nog niet.
Misschien wel omdat dat in de tekst staat; hoe dan ook: het is gewoon zo.

Vraagje nog: bij de opmerking van Trendvolger: vinger of vuist? Ik zeg foot, dit is in mijn ogen een footfucker waar je u tegen zegt.

Er zijn ook elektrieke vliegenmeppers in de omloop, wat je daar allemaal mee aan kan vangen wil je niet weten Erick!

Nou, aai over je bol en lekker slapen maar.
Morgen weer een nieuwe Dr. Corrie, de aglereinen bemoeien zich er ook al mee, Dr. Corrie komt wat de huisfilosoof betreft op de zwarte lijst zelfs; komt goed!!!

Swiet driems lieverd, en niet denken ‘wat zou Dr. Corrie nu aan het doen zijn’ kleine viespeuk!

gravatar

@ Haagsche Annie,
Eerlijk is eerlijk, je hebt best humor. Maar goed, om antwoord te geven op je vraag: het lied over necrofilie heb ik (nog) niet gehoord, dus daar kan ik dan ook geen mening over geven.

gravatar

Hoi Erick!

Ik smelt meteen weer! En je mag best weten dat ik een beetje bloos nu….
Maar: necrofilie, ter zake.

Dankjewel dat je geen mening hebt gegeven vóór je de ellende met eigen ogen en oren gezien hebt; in dit geval vooral horen.

Ik neem je geenszins kwalijk dat je kennelijk niet weet dat je op de links die je zo hier en daar tegenkomt, bv deze: http://youtu.be/uBoQ0lYLino kunt klikken, ze doen het hoor!!
Je zult zien dat als je er met je muis een tikje op geeft (klikt) je opeens een foto of in dit geval, een filmpje voor je verbaasde neus krijgt!

Het gaat over necrofilie dus, klik gewoon deze aan en luister vooral, het duurt maar eventjes en is zeer verhelderend. Dr. Corrie-waardig wat mij betreft, dat durf ik wel te zeggen.

Het is dezelfde link die op 23 november 2013, 23:19 geplaatst is, en op #28. Sorry voor de overkill allen die dit al wisten maar ach, Erick doet ook zijn stinkende best om alle verschillende meningen tegen het licht te houden en zijn mening bij te stellen wat ik persoonlijk heel dapper en volwassen vind.

Mag ik dan ff uitleggen dat de links wél werken? En vertellen dat sinds kort de mogelijkheid tot het corrigeren van je eigen typo’s/schrijffouten weer gewoon kan?
Erick, ik persoonlijk hoor graag alsnog hoe je over de Kerkhofganger denkt, geschikt voor de kids of niet?

Stevige knuffel en een klapzoen, Annie xxx

gravatar

@ Haagsche Annie,
Wat vreselijk dat je boos bent geworden, maar ja, ik ben dan ook een ouwe lul die blijkbaar blind is waardoor ik het linkje over hoofd gezien had. Ik vind “Kerkhofganger” best grappig, maar “Problemen rond necrofilie” van Kees van Kooten vind ik grappiger (http://www.youtube.com/watch?v=OaDfx5i-GfI).

gravatar

Lieve Erick, hoe zou ik ooit boos op je kunnen worden?

Helemaal niet, zeker nadat je me een lachbui hebt bezorgd met jouw link!!
Het komt toch vaker voor dan je denkt, necrofilie, dat blijkt maar weer.

Goed dat Dr. Corrie uitlegt dat alles waar 2 mensen plezier aan beleven ok is, en veel commentaar krijg je over het algemeen niet van partners (ook al zijn het one-night stands) die het tijdelijke al met het eeuwige verwisseld hebben.

Bedankt voor je bijdrage, en ouwe lul… kom kom, dan lijk ik weer zo oud wetende dat je 30+ bent.
Ik krijg nu al, en dat is echt nog iets te vroeg, uitnodigingen voor de 50+ers beurs, krijg opvallend veel reclame voor hippe looprekken en op iedere pagina vraagt men mij of ik al verzekerd ben van een goedverzorgde uitvaart…..?

Nee dus, want dat moet ik aan mijn kinderen overlaten.

Ik hoop dat de gemeente tijdig ingrijpt en me rap cremeert in besloten kring, die jongens kunnen toch achteraf een kaartje krijgen?
Zelf betaal ik er niet aan mee trouwens, ik kom toch niet.
Ik schaam me bij voorbaat al ‘dood’ voor het feit dat ze nog niet eens even hun klep kunnen houden als ik de hemel ingeprezen ga worden t.z.t…

gravatar

Ligt het aan mijn waarneming of is ons doorgaans speels anarcho-liberale panel (in de samenstelling van vandaag) erg normatief pedagogisch? Ik heb al minstens twee reacties gelezen die zondermeer een gooi naar een betrekking bij het SGP-censortribunaal zouden rechtvaardigen. Wordt het tijd de bekkens te verzetten? Zeg ons Samson, komen de fundamentalisten over ons? Moeten wij vrezen voor laking en uitstoting door Knevel & v.d. Brink?

Reageer
gravatar

Erick, groot gelijk.

De rest hier op dit forum die dit wel normaal vinden sporen gewoon niet.
Dat kereltje of meisje van 10 denk straks adat dit de normaalste zaak van de wereld is… tja… waarom zouden we ook grenzen trekken in de opvoeding… dat belemmert ons alleen maar om te doen war we zin in hebben… eens kijken hoe de jeugd er over 10 jaar uitziet…..wasted!

Reageer
gravatar

Tommetje Tommetje toch. Waarom 10 jaar wachten?
Voor mij is de jeugd al naar de ratsmodee: niet eens meer in staat zich in foutloos Nederlands uit te drukken.

gravatar

Inderdaad, heer Tom. Waarom zouden we grenzen trekken in de opvoeding? Legt u mij dat eens uit. Zo moest ik van mijn ouders vóór 24.00 uur thuis zijn. Dit om zaken te voorkomen die ik indertijd doorgaans rond 21.30 uur reeds als afgehandeld beschouwde.

gravatar

Jeettje, als je alleen maar kan zeuren over schrijffouten en niet inhoudelijk, dan verwacht je in ieder geval dat je zelf vlekkeloos Nederlands schrijft.
Die dubbele punt had hier een ; moeten zijn.

En ja Henk je hebt gelijk.
Dan had je net zo goed om 01:00 thuis kunnen komen, of de volgende dag pas!
Grenzen stellen, zoals een bepaalde tijd thuiskomen, hoort bij een opvoeding. Daarmee leer je normen en waarden kennen.

gravatar

Tommetje, als je wat meer gelezen had, zou je kunnen weten dat de inhoudelijke kant van de zaak al ruimschoots belicht is geweest.

Zou je nog wat verder doorgedacht hebben, zou je wellicht tot de conclusie zijn gekomen dat hier sprake is van een site die van satire aan elkaar hangt.

Zou je echt eerlijk zijn, zou je niet het woord ‘zeuren’ gebruiken als je terecht gewezen word; een welgemeend ‘sorry’ volstaat in plaats van een misplaatste jij-bak.

En een dooddoener als “normen en waarden” kan echt niet meer na Balkenende.

gravatar

Henkie, ouwe rukker (mag ik dat zeggen?),

Je was er wel vroeg bij zeg.

Ik was altijd keurig om twaalf uur ‘s nachts thuis om menigmaal een kwartier later door mijn slaapkamerraam weer naar buiten te kunnen klimmen, waarna ik om half één volgens afspraak een raam van de hunkerbunker in de buurt binnen klom.

Voor de jonkies onder ons

In de goeie ouwe Roomse tijd werden verpleegsters van alle gezindten in het zuiden des lands opgesloten in een gebouw met meerdere verdiepingen. De toegang tot het gebouw, dat wij hunkerbunker noemden, werd dag en nacht bewaakt door zeer godsvruchtige, dus ongenaakbare nonnen.

Zodoende.

gravatar

Tom, over het algemeen zien vooral studenten er inderdaad wasted uit. Voor het eerst op kamers, geen grenzen, niemand die ze belemmert om slechts te doen waar ze in in hebben…..

Toch zult u ze over een jaar of wat nog eens treffen; vlak voor u onder narcose gaat voor die bést wel moeilijke operatie aan uw hartkleppen komt hij of zij nog even vertellen wat er gaat gebeuren.
Of mag een arts in opleiding uw kunstheup plaatsen, u bent zijn eerste Echte Patient. Eng he? 🙂

Je kan alleen maar hopen dat desbetreffende student het comazuipen al een beetje zat is en een béétje een vaste hand heeft..
Ook liever niet m.b.v. opwekkende drugs zijn examens aan het halen is. Tijd tekort want:
Nooit naar Dr. Corrie gekeken, die heeft nog het e.e.a. te leren!!
Normen en waarden zullen ze wel kennen, maar fistfucken?

Dat leren ze op straat maar van hun vriendjes, ik hoor het die ouders zeggen, zucht..

gravatar

Heel lang geleden, lieve lees- luister- huiverkindertjes, toen wapenrok en dienst nog plichtig waren, waren leger, luchtmacht, marine en marechaussee nog haarden van onversneden seksisme. In één dezer krijgsmachtonderdelen deed toen de uitspraak opgang: “Polsdik en onderarmlang”. Deze dimensies betroffen echter niet de omschreven ledematen, maar een lager geplaatste, door dienstplichtige dragers bij voorkeur geduid als ‘minstens dertig centimeter’ en -in timmermanstermen- kortweg omschreven als een twee-bij-drietje. In het licht van bovenstaande gedachtenwisselingen lijkt dit een mooie synthese om het onderwerp ‘passend’ mee af te sluiten.

Reageer
gravatar

Ging het eigenlijk om anaal of vaginaal fistfucken? En bleef het steken bij één miezerig kindervuistje, of werden de handen in een geslagen? Je gunt die kids toch een volledige voorlichting, niet dat ze jaren lopen te stuntelen.

Reageer
gravatar

koMOP nou: fistfuckEN is een techniek voor gevorderden. Bedoel die tieners zijn ampertjes ontmaagd en dan al zo diep doorpakken? Je kan ze natuurlijk wel africhten om ze het aan te leren bij ouderen te doen als bejaardenhulp, maar waar blijf je dan mee bezig?

Skeletpop is afschrikwekkend, behalve voor Halloweenaddicts. Live liever toch ook maar niet, want bij nadere introspectie denk ik dat ik Corrie eigenlijk niet in haar luier hoef te zien. Toch wil ik haar niet afzEIken wantik denk dat er best wat timmermannen te vinden zullen zijn die haar kunnen helpen.

Knevel erbij, zat vast in het verkeerde programma. Zoals altijd. Dacht dat hij was uitgenodigd voor de bondage-aflevering, maar olee. Ik ben niet helemaal tegen maar ga je daarna door met S.M.-technieken voor depressieve tieners of leer je ze liefde te bedrijven? Meer emotionele openheid, meer vrijheid en in vrijheid uitwisselen daarover. Maar dat is ook meer prive. Zonder Henk van der Meyden erbij. En Corrie, dat is gewoon een fout wijf:
http://www.youtube.com/watch?v=oaAiRtqik14

Reageer
gravatar

Bij dit onderwerp kwam ik vandaag wel goed aan mijn trekken. Maar nu ga ik naar bed. Weltruste allemaal.

Reageer
gravatar

Doddeltje gaat niet graag met mij op de vuist, als je begrijpt wat ik bedoel. Ze heeft liever zelf de hand erin.

Reageer
gravatar

Heer Bommel,

Ik begrijp niet wat Annemarie Doddel in u ziet. Dat broze vrouwtje heeft niets om haar pijn op te verbijten als u handenarbeid zou verrichten.

U mist een daartoe noodzakelijk uitrekbaar dingetje, als u begrijpt wat ik bedoel

gravatar

Ah, nu begrijp ik de betekenis van het gezegde “dat is een dijk van een meid”.

gravatar

Zit knulletje Brinkers met zijn vingertje misschien in een Dijk die Wendy heet? Zeker teveel naar dokter Corrie gekeken.

gravatar

Nee Heer Viesman, dat was o.a. John de Mol.

gravatar

Wat Dokter Corrie vergat te zeggen: na de daad wel de boel een beetje dicht laten naaien, kinders. Anders loop je het risico zo maar je darmpjes of baarmoedertje te verliezen. En dan helpt er geen moedertje lief meer aan (moeder worden kun de gefistfukte meisjes sowieso vergeten, of ze moeten ze uit Biafra halen).

En ik bedenk nu dat fistfucken rijmt op mislukken, da’s altijd handig voor het SK-gedicht.

Reageer
gravatar

Gekkenwerk kan er niks anders van maken .
Voorlichting zou ze op de toekomst moeten voorbereiden …
Dit heeft er gewoon niks meer mee te maken .

Reageer
gravatar

dat is nog maar de vraag dhr Viesman zal u je ongetwijfeld uit kunnen leggen dat dat het met twee vuisten ook wel kan of samen met een dildo nee die speld kan niet het probleem zijn

gravatar

Nou Juul, zo missen ze wel de noodzakelijke voorlichting in deze, dat is het probleem.
Je kan er beter bij gaan zitten en zorgen dat ze goed opletten, en overhoren na afloop.
Als je niet uitkijkt zappen ze meteen naar RTL4,5, 6, 7, 8, of de Teletubbies.

Daar knappen je bloedjes van kinderen van op…. NOT!!!

gravatar

De belastingdienst Juul. Die kunnen er ook wat van.

gravatar

‘t Behoeft aan de man de strekstand niet aan te nemen om zich er diep in te kunnen begeven dat wie hier de hand in heeft nattigheid zal voelen. Dit gaat indringend dieper dan de vinger op de gevoelige plek leggen.

Reageer
gravatar

Dokter Corrie praat over seks als waren het een ordinaire en smakeloze uitleg van gymoefeningetjes en zij devalueert, zonder dat zij het zelf in de gaten heeft, iets moois tot een remedie tegen de liefde.

Reageer
gravatar

Ik heb heel goed gelezen; u bedoelt met ‘iets moois’ seks, toch?
Dus goede seks is een remedie tegen de liefde?

Ik vraag me af of u een hele Lieve partner heeft of een partner waar u aan blijft hangen omdat het met de remedie tegen de liefde wel snor zit.

Ja sorry, gaat me ook niks aan maar Haagsche Annies zijn vreselijk nieuwsgierig.

Blijft nog over: iets moois zoeken op de daartoe aangewezen plekken waar virtuoos gerotzooid wordt; vervolgens naar huis voor een aai over de bol, koekjes en warme melk met honing.

Nou kom op, het is vrijdag, niemand leest de Speld, vertel vertel!!

gravatar

Ja nee zeg: Monty Python? Dit is een serieuze zaak; wat smakeloos om perverse grappen te maken over de ruggen van onschuldige schoolkinderen.
Bah bah bah, en nog eens bah. Het zou u sieren deze bijdrage in ieder geval deels te verwijderen. De laatste verwijzing is de enige gezonde optie.

Deze reactie werd mede mogelijk gemaakt door de Vereenigde Handen Boven De Lakens Kinderen en de Stichting Licht Uit Broek Uit.

gravatar

Nog even terugkomend op het intrigerende “fustficking” welke dhr Titulaer onder #5 opwierp: ik kon het niet laten om deze term pogen te duiden.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Fust
http://nl.wikipedia.org/wiki/Fust_(vaartuig)
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ficking

De definitie van “fustficking” is derhalve: Extreem goede copulatie met hetzij een (bier)vat, hetzij een vaartuig. Eventuele seksuele gevoelens zijn optioneel.

Verrassend.

Reageer
gravatar

Machen die Deutschen am Carnaval im Köln, Fustficken mit Fasse Kolsch und Rudi Carrel Witze!!!

gravatar

Ik vind dat kinderen zwaar onderschat worden. Kinderen zien heel goed dat dokter Corrie een typetje is, kinderen mogen daar zelf ook een mening over hebben… ik denk dat kinderen van 10 jaar wel met ergere dingen worden geconfronteerd dan met dokter Corrie. Het is toch leuk om het erover te hebben hoe goed of fout het is. Alsjeblieft niet zo moralistisch, hoor, het is 2013!

Reageer
gravatar

Beste Bas,

Ik moet je erop wijzen, dat de houdbaarheid van jouw reactie erg kort is. Het is bijna 2014.

gravatar

Dr.Corrie is misschien een typetje, maar bij God wel een godsallejezus sexy MILF typetje. Zou het erop kunnen persoonlijk.

gravatar

Aha, nu is de aap uit de mouw! En ik maar denken dat Thijs van den Brink altijd een beetje last van plankenkoorts had als je hem weer ietwat nerveus op zijn stoel zag wippen. En wanneer er een politicus bij hem aan tafel kwam zitten werd Thijs altijd een beetje neurotisch, vooral wanneer het een PvdD’er betrof. Eind december is dat Duivelse Duo weer terug op tv, ik ga er eens goed voor zitten als je Thijs ziet denken: ‘t Zit me tot hier!

Reageer
gravatar

PvdD? Partij van de Duivel? Nu Knevel geout is als ordinaire sexuele vuistvechter beschuldigt u van den Brink van het opvoeren van Zwarte Missen ter meerder eer en glorie van Zijne Infernale Majesteit?

gravatar

Eens per jaar word ik “geholpen” door
Erick van het ki-station met de bijbel. Maar tussen ons gezegd en gezwegen heb ik liever een echte geile stier.

Reageer
gravatar

Hallo grote mensen die alles weten,

Het lijkt mij wel leuk om samen met Paulientje dat neuken met de vuist eens uit te proberen. Maar waar halen wij een levensgrote skeletpop vandaan zonder dat mama het weet?

Daaaaag dan maar weer,
Paulusje

Reageer
gravatar

Ik heb nog wel een paar op voorraad liggen.
Af te halen tegen elk aannemelijk bod.
Wel opschieten Paulusje want er begint nu een heuse rush op te komen.
Ik vroeg mij al af waarom al die belangstelling vandaan kwam.

gravatar

ZIEK ZIEK ZIEK fistfucking is NIET een onderwerp voor voorlichting voor kinderen meer iets voor DEMMINK, PEDOfiele homofielen etc. Kenmerk voor degeneratieve staat van de mensheid op dit moment!!!

Reageer
gravatar

U kunt dokter Corrie niet vergelijken met Joris Demmink. Alleen al de bril en het geslacht (nee, niet dat …….) en bovendien geniet Joris hoge bescherming en dat moet dokter Corrie nog maar eens bereiken !
Gelukkig is niet de mensheid degeneratief, maar alleen de Speld en die vindt dat best prettig.

gravatar

@ Ayla,
Wat heeft iemands geaardheid met fistfucken te maken? Niet veel volgens mij. In mijn ogen is uw opmerking te vergelijken met als iemand bijvoorbeeld zegt dat alle homoseksuelen aan kontneuken doen terwijl dat vaak ook niet het geval is.

gravatar

Lieve Ayla,

Die van de vuist van Demmink had ik nog niet eerder gehoord. Is het bewijs ook dit keer weer van “getuigen” die het hebben van horen zeggen door “getuigen” die het hebben van horen zeggen door “getuigen” die het hebben van horen zeggen…?

Of van iemand die een letseladvocaat heeft ingehuurd, omdat hij na veertig jaar plotseling zich ‘herinnert” dat hij in zijn jeugd eens naar zijn leeftijd is gevraagd door iemand die wel eens op Demmink zou kunnen hebben geleken?

gravatar

Ayla als jij (en anderen) wat beter geïnformeerd waren zou de maatschappij beter af zijn. Ignorance is fear….en creeërt onnodige en schadelijke vooroordelen. Zoals jij lijkt te denken dat alle pedo’s per definitie homo zijn.

gravatar

Het zal niet de eerste keer zijn dat mensen, na een verhitte discussie over de voorlicht praktijken van dokter Corrie, met elkaar op de vuist gaan.

Reageer
gravatar

Ach ach ach , Corrie toch , had er een zogenaamd schijnbevallings -bevallingsaflevering van gemaakt, nadat je dan zogenaamd geen baby voelde dan laat je je vertellen dat de penetratie van de hand lekker aanvoelt en ze het liefst hebben dat je op en neer, erin eruit, ‘wat rekt’ . Laat tussen neus en navel even weten dat dit ook fistfucking heet waarmee je iemand ook kan bevredigen en niemand was het opgevallen…..Zo eenvoudig ….

Reageer
gravatar

Ik vind dit überhaupt(ja voor de gründlichkeit MET umlaut!) niet kunnen.
Het is sowiezo quatsch dat ook een an sich oerhollands gebruik als vuistjeneuken nu ook. middels de engelse taal die zo in schwung is, in deze schnabbel van Corrie tot onze kinders gebracht word.
Het is des pudels kern dat een kind dat alleen de leitkultur van engelse termen kent het fingerspitzengefühl voor vuistjeneuken daardoor in zijn/haar latere leven niet kan ontwikkelen en het dus bij fröbelen zal blijven.
Hierdoor zal zijn/haar vuist een fremdkörper zal worden met als gevolg hij/zij als einzelgänger het leven moet doorstaan.
En wat antwoorden de makers van schooltv als men later komt klagen? Wir haben es nicht gewußt!

Nur die ist froh, der geben mag

Reageer
gravatar

Ach ja, als je dokter Corrie één vinger geeft, neemt ze meteen de hele vuist.

Reageer
gravatar

Goede actie van dokter Corrie. Veel ouders voelen toch een beetje schaamte als ze het fistfucken met hun kinderen willen bespreken.

En tegen de tijd dat ze zich over die schaamte heen hebben gezet zegt de kroost: “Mam, dat weet ik allang! Is lekkur!”

Reageer
gravatar

Fistfucken is pauperrrrr deden we in grrrroep zes al!!!

gravatar

Wat mij vooral stoorde in de uitzending was dat dr. Corrie er niet voor waarschuwde dat fistfucking tussen een kind, of kanarie en een volwassen man tot verwondingen kan leiden. Het neemt niet weg dat ik het fijn en leerzaam vond om te zien hoe zij zelf zonder verdoving door een bodybuilder gefistfucked werd en het genot dat er uit haar uitpuilende ogen straalde!

Reageer
gravatar

Oude Hoer, en waarom denkt u dat u zo weinig kanaries ziet? Allemaal gefistfuckt die arme beestjes.

Zelf ben ik een tijdlang fistfuckkampioen van Urk geweest totdat ik mijn pols tijdens dit werk brak en in de ziektewet terecht kwam. Ik hoop echter binnenkort weer op zaterdags bij de zaterdagfuckers als gast te mogen fistfucken. Dr. Corrie traint daar ook wel eens!

Natuurlijk ik had tijdens het herstel mijn andere vuist kunnen gebruiken, maar dat zou te amateuristisch worden en een nieuwe blessure zou mij ook in andere bezigheden kunnen hinderen.

gravatar

Waarom de skeletpop gebruiken ? Straks zijn er kinderen die denken dat dat een essentiëel onderdeel van de betreffende techniek is.
Met Andries Knevel in de buurt verhindert niets een levensechte demo, lijkt me.

Reageer
gravatar

Geer en Goor zouden maar wat in hun vuistje lachen.

gravatar

Ik zeg een goed iets! Hoeveel ouders zijn er wel niet die dit niet met hun kroost bespreken. Terwijl het ontzettend belangrijk is dat de juiste technieken geleerd worden zodat ze in ontwetendheid niet de boel beschadigen.. Daarnaast is het ook beter voor een kind om dit op school te leren ipv thuis. Want dan krijgen de vaders de vraag of ze dit dan ook met mama doen, want de verstandhouding tussen vader en kind weer kan aantasten.. Ik denk dat ik maar vast een afspraak maak bij dokter Corry voor mijn peuter.. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan!

Reageer
gravatar

School TV wordt door kinderen in de leeftijd groep van 10 jaar tot en met 16 jaar bekeken, deze doelgroep heeft meestal weinig ervaring met seks. Met “ervaring” bedoel ik dus dat ze weten wat hun eigen seksuele voorkeuren zijn, wat ze wel of niet lekker vinden en dergelijke. Laat ik het zo zeggen, het lijkt mij niet gezond om deze doelgroep kennis te laten nemen met extreme vormen van seks. Immers, deze doelgroep is zowel geestelijk, lichamelijk en op seksueel gebied nog lang niet volgroeid qua ontwikkeling. Seksualiteit is iets wat ze zelf op hun eigen tempo moeten gaan ontdekken, als ze vragen hebben over bepaalde seksuele aspecten dan moeten ze dat gewoon kunnen stellen aan iemand die zij vertrouwen (zoals bijvoorbeeld hun ouders, verzorgers, huisarts, juf of meester).

gravatar

Vanuit mijn optiek moet eerst de meerwaarde van fistfucking (niet te verwarren met fustficking) worden onderzocht. Zonder wetenschappelijke onderbouwing zeker niet overgaan tot een peuter-Dokter Corrie experiment. Wie aan of in Dokter Corrie gaat peuteren moet wel ondersteuning krijgen vanuit de faculteit.

gravatar

Zucht, moet ik nu overgaan op andere drank?

Erick, jochie: iets zegt mij dat jij niet weet waar je over spreekt. De gemiddelde leeftijd waarop kinderen seksuele ervaringen hebben en weten wat ze lekker vinden is niet wat jij denkt: die ligt stevig onder de 10 jaar.
Behalve voor sommigen kennelijk: die met ouders die steevast roepen: handjes boven de lakens hoor!!

Sjongejonge, nou ja; ik vermoed dat Knevel wel niet zal vallen over het item waar zweepjes aan de orde komen.

gravatar

Erick,

De lol is er nu wel van af. Wees nou eens serieus, kerel. Dat je echt wel de ernst des levens kent, heb ik gehoord van een van jouw medeleerlingen van de school met de bevindelijke statenbijbel.

gravatar

“. . .als ze vragen hebben over bepaalde seksuele aspecten dan moeten ze dat gewoon kunnen stellen aan iemand die zij vertrouwen (zoals bijvoorbeeld hun ouders, verzorgers, huisarts, . . .”

Beste Erick, jij impliceert dat Dokter Corrie, een specialist, niet te vertrouwen is aangaande fistfucken, maar de huisarts weer wel. Leg dat eens uit.

Bovendien, probeer het eens uit zou ik zeggen. Ik bedoel, vraag jouw huisarts, of een leerkracht, of een ouder om hun kind te onderrichten in het fistfucken. Ik heb het vermoeden dat je een overduidelijke, maar afwijzende reactie krijgt. Ziehier het nut en de noodzaak van Dokter Corrie voor de tere kinderziel.

gravatar

Ja en het heeft ook zo z’n voordelen. Je kunt er gewoon over praten met het hele gezin aan de tafel. Met een volle mond is dat onfatsoenlijk.

gravatar

Lieve Ouwe Hoer,

Praten met een volle vagina is ook ongepast. Dan dient alleen gezucht en gekreund te worden.

gravatar

Heer Jeettje, neem een kopje kamillethee, weer eens wat anders inderdaad.
Het kan echt nog veel erger en men zou aan de drank kunnen verslaven; en dat omdat Erick wat wereldvreemd door het leven gaat.

Ik vind Erick tevens toch ook wel weer aandoenlijk en lief eigenlijk, is dat gek?

Luister maar naar Brigitte, per ongeluk op #28 terechtgekomen, een reactie corrigeren kan wel maar verplaatsen wil nog niet lukken helaas..

http://youtu.be/2J2bdsRySec

gravatar

Heer Viesman als u het zegt………. maar dan hoor ik ze alleen maar roepen O My God, O my god is dat soms de reden waarom Andries Kevelo erbij gehaald wordt?

gravatar

Hee, da’s een goed idee Annie! Kopje thee, scheutje rum d’rin, kersenbonbon erbij; nee dat gaat wel lukken.

Dan nu een schokkende mededeling voor degenen die beweren dat zij naar Zijn evenbeeld zijn geschapen: God neukt ook!

En die had beter maar wat van dokter Corrie kunnen zien; hadden we nu niet zoveel inte … ehhhh … interessante mensen rondlopen.

gravatar

@ Plein,
Jij beweert dat ik nog op school zit? Ik heb nieuws voor je: de schooltijd is voor mij al heel lang geleden. En ja, nu ik dit zo zeg voel ik me als 30-plusser best een ouwe bok.

@ Jeettje,
Het is voor jou “Meneer jochie” aangezien wij niet met elkaar op school gezeten hebben. Maar goed, ik geef toe: ik heb inderdaad geen idee wat de jeugd allemaal doet. Echter, ik heb mijn eigen mening en die heb ik hier al eerder gegeven.

gravatar

Erick, jochie, dat weet jij helemaal niet of wij niet op dezelfde school gezeten hebben. Dubbel zou oud zijnde als jij, kon ik jouw leraar wel geweest zijn.

Maar ik geef toe dat dát onwaarschijnlijk is: al mijn oud-leerlingen heb ik geleerd dat een mening pas waarde heeft als je weet waarover je spreekt, en spreekt over datgene waar je weet van hebt. Dat is bij jou niet het geval.

Geeft niet, je kunt altijd nog minister worden: dat schijnt daarvoor een aanbeveling te zijn, maar wees er niet trots op.

gravatar

@Heer Jeettje het helpt echt hé? Kopje rum, minischeutje kersenthee; ad fundum en next please! Voel me stukken gezonder en vooral lacherig nu.
Ja ik heb al heel wat thee op vanochtend, de bonbons gooi ik weg. Sorry maar ik hou bijna nooit van die zoete meuk.

@Erick: Tijden veranderen, nóg 10 jaar eerder, in de jaren ’60 kreeg niemand voorlichting, nooit.

De enige Corrie die ik als ukkepuk kende jankte in mijn kinderoortjes ‘Huilen is voor jou te laat’ en daar heb ik weinig van opgestoken eigenlijk… Mosterd na de maaltijd.

Later, zo op mijn 13e ben ik wel wat assertiever geworden hoor, hoefde ook niet naar de kerk, laat staan de R.K. waar men al doende leerde tijdens de praktijklessen met meneer pastoor, dat vond mijn moeder maar niks; geen wolkje aan de lucht al met al.

Toen ik vragen stelde over fistfucken aan mijn ouders, juf, meester (of is dat voor de SM-kiddies???) en -bij gebrek aan bruikbare info- als laatste bij de huisarts mijn dorst naar kennis omtrent fistfucken wilde lessen kreeg ik van allen de vraag of ik een draai om mijn oren wilde en moest mijn mond uitschrobben met groene zeep.
De draai weigerde ik, dan maar groene zeep. (wat zegt dat over mij..??)

Als ik nu aan fistfucken denk krijg ik meteen een vieze smaak in mijn mond…
Komt nooit meer goed zei Dr. Corrie’s moeder desgevraagd tijdens een bijeenkomst in het Ouderenhoekje, 1x p.m. in het buurtcentrum ‘Op de Valreep’ hiero om de hoek.
Al met al kan goede voorlichting een hoop ellende voorkomen.
Dat is ook de moraal van dit verhaal.

Trouwens,alles goed en wel; zolang ik het maar niet met A. Knevel hoef te doen..

Tijd voor een kopje rum met een scheutje thee, tis weekend hatsekidee!

gravatar

@ Jeetje,
Even voor de goede orde: ik moet eerst kennis gaan krijgen van wat jongeren tegenwoordig allemaal wel of niet doen om van mening te mogen zijn dat fistfucken (helemaal voor de School TV-doelgroep) een extreme vorm van seks is, is dat wat jij zegt? Ik geef toe dat ik (gelukkig) geen verstand heb van fistfucken, maar naar mijn mening is dat een extreme vorm van seks wat volgens mij niet zonder risico is als je dat zou gaan doen. Het lijkt mij niet de bedoeling dat extreme vormen van seks bij scholieren “aangeprezen” wordt zoals Dokter Corrie dat deed. Ik heb mijn mening en jij hebt de jouwe, zullen we elkaars mening respecteren in plaats van op de man te spelen zoals jij doet? Ik voer graag een debat, maar dan wel inhoudelijk zonder dat er op de man gespeeld wordt.

gravatar

Erick, de naam is Jeettje. En ik kan geen respect hebben voor iemand met een mening die ook nog toegeeft dat hij niet genoeg kennis in huis heeft om die mening ergens op te stoelen. Dat heet in goed Rotterdams een hollewaai.
Een debat is niet mogelijk: jij geeft zelf al toe niet over genoeg kennis te beschikken en DUS uit een soort geloof te redeneren: wat jij vind en niet wat is, en daar doe ik niet aan.

Als menswetenschapper bezit ik die kennis wel, maar ik heb geen zin meer om in iets verzeild te raken met een leek waarbij de inhoudelijkheid ver te zoeken is en niet bereikt kan worden omdat de leek het vertikt om zich bij te scholen.
Dus respect: vergeet het maar.

Je maakt sowieso twee denkfouten: net als Poetin denk jij dat voorlichten gelijkstaat met aanprijzen, en die andere is dat die uitzending van dr Corrie bestaat. Niet dus.

Dit Erick, is een satirische site.

gravatar

@ Jeettje,
Mijn excuus dat ik je naam fout schreef. Maar goed, het is in mijn ogen een aparte opvatting als jij serieus van mening bent dat je eerst kennis dient te hebben alvorens iemand een mening over iets mag hebben. Zo heb ik ook een mening over mensen die bijvoorbeeld een terroristische aanslagen (willen) plegen, maar ik heb geen idee wat er in de hoofden omgaat van degene die dat (willen) doen. Het enige wat ik weet is dat ik het in inder geval fout vind, ongeacht de reden waarom mensen dat (willen) doen. Dat jij geen respect hebt voor mijn mening dat is jouw goed recht. Ik accepteer- en respecteer iedereen zijn of haar mening, ongeacht of ik het daar mee eens ben of niet.

gravatar

Helemaal mee eens Erick! Kinderen zouden duidelijk moeten beseffen na de voorlichting, dat fistfucken niet iets is wat je op je “eerste afspraakje” doet, maar meer iets is voor kinderen met een vaste relatie!

Reageer
gravatar

Fistfucken zou pas in een later stadium aan bod moeten komen. Op de jonge leeftijd is dit nog niet aan de orde omdat de jonge meiden nog niet groot genoeg zijn om de “fist” te verwerken. Laat ze eerst met één of twee vingers beginnen. Maar ja, een kinderhand is snel gevuld. Heeft iemand gehoord of Sint R. Klaas al met de zaak bezig is nu al de kinderen massaal op hun (ver)wenslijst om een fistfuckmachine vragen?

gravatar

Het is net als bij het ontkolen van de Solex. Hiertoe gaat men ook niet over na het afleggen van de eerste kilometers, maar pas na een meer bestendig gebruik.

gravatar

“kinderen met een vaste relatie” Max ? laat asjeblief kinderen kinderen blijven en spelen zolang het nog kan , ze moeten nog zolang volwassenen zijn , ik snap ook niet waarom er seks voorlichting op tv moet zijn , dat moet tussen ouders en hun kinderen in alle intimiteit besproken worden , NIET op een platvloerse manier op tv om daarna op school stoere dingen te gaan aanvangen

gravatar

Ik heb de aflevering nog niet gezien, maar ik hoop er toch op dat Andries Knevel het hele verhaal inderdaad wat meer in perspectief plaatst. Anders zou het toch best een schadelijk stukje kunnen worden.

gravatar

Nee hoor Jip,

Dit is de manier van Errick en Rene om humoristisch te doen. Je moet hun berichten eens lezen in het schoolblad van hun school met de statenbijbel. Die zijn pas echt ernstig.

gravatar

Reneetje uit groep zes,

Leer eerst eens de regels voor de plaatsing van leestekens en het correcte gebruik van hoofdletters, voordat je weer iets in een grotemensenblad schrijft.

Voor straf blijf je dit jaar zitten.

gravatar

Rene, ik zou om je willen lachen, maar je bent al terechtgewezen door de juf, en als ik dat nu nog zou doen is het gewoon pesten… Gevoel voor humor is niet te koop 😉

gravatar

Het is wel te hopen dat Sinterklaas alleen komt je moet er toch niet aan denken dat hij in het gezelschap van Z. P. is. Komen de kinderen niet eens aan de beurt, dan eist moeder alle aandacht op.

gravatar

Goed te zien dat er eindelijk weer een echte discussie plaats vind op dit forum. Tja, ik zou zeggen: hoe groot is zo’n kindervuistje nou helemaal? En voorlichting is toch vooral om te voorkomen dat er dingen mis gaan (eerst nagels knippen etc.)?

Wel een beetje jammer inderdaad dat een weinig sprankelend duo als een skelet en Docter Corrie dit moet verbeelden. De lust tot het fistfucken zou je toch nog ontgaan, nietwaar?

gravatar

Fistfucken is in mijn ogen een extreme vorm van seks waar volgens mij de meeste mensen niet op zitten te wachten, laat staan kinderen die (nog) geen seksuele ervaring hebben opgedaan. Er is niks mis met seksuele voorlichting, maar de manier waarop Dokter Corrie dat doet is naar mijn mening belachelijk en zelfs schadelijk als ze kinderen laat denken dat deze vorm van seks de normaalste zaak van de wereld is en dat het zonder risico’s uitgevoerd kan worden.

Reageer
gravatar

Erick! Het is ook belachelijk! Vooral het feit dat ze een skelet gebruikt! Je kan met computer animatie de mooiste beelden maken! Mijn zoon vond het ook ranzig, We hebben thuis meteen gegoogeld op mooie filmpjes met fistfucking.

gravatar

Nee hoor Ruben,

Dit is de manier van Erick om humoristisch te doen. Je moet zijn berichten eens lezen in het schoolblad van zijn school met de statenbijbel. Die zijn pas echt ernstig.

gravatar

waarom zou dit belachelijk zijn? omdat jij het niet wilt of doet? beetje kortzichtig vindt je zelf ook niet? ik vindt het juist goed dat ook niet zo gangbare seksuele fantasieën en fetishes behandeld worden zodat kinderen die daar van genieten niet het idee opgedrongen zijn dat ze vreemd zijn.

gravatar

Waarom zou dit moeten worden uitgelegd tijdens een wandeling door de duinen? Dit is alleen geschikt voor bewoners van de kust. Ik zie niet in waarom er tijdens het ontkolen van de Solex geen ruimte zou kunnen zijn voor een goed gesprek.

Reageer
gravatar

Omdat, beste heer Wapper, bij het ontkolen stevig gebruik gemaakt wordt van de handen, hetwelk een plastische uitbeelding niet in de weg zal staan.

Alleen de stekker in het daarvoor geëigend stopcontact steken en dan wachten totdat het metertje groen uitslaat is toch van een mindere orde.

gravatar

Weet u wat het is? Een te grote afhankelijkheid van het elektriek kan schadelijk zijn voor tere kinderzieltjes. In het geval van een stroomstoring zouden zij volkomen machteloos zijn.

gravatar

In de duinen lopen met de volledige hand erin lijkt mij wel heel erg moeilijk. Dan moet je wel een levendige fantasie hebben. Daar lijkt Andries Knevel mij ook niet op de juiste plaats.
Maar ja de wereld draait door. Wanneer ik naar dokter Corrie kijk bekruipt mij ook het gevoel dat ik het geraamte geraamte nog aantrekkelijker vindt. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon een Chick kocht en zelf op ontdekking ging.

gravatar

Exact Heer Spaland. Voor elke uitzending van K&B ontkoolt Andries partner Thijs op de wijze zoals het Heilige Geschrift hem heeft geleerd.

gravatar

Met de volledige hand erin was eens het privilege van heterosensuele vrouwenartsen. Het is tegenwoordig meer bron van inkomen en genoegen van lesbische vrouwelijke artsen aan het worden.

Reageer
gravatar

Snotverdulleme, we hadden het over klysma’s zetten, en ja hoor, dan zijn er weer van die kijkers die er vuistneuken van maken. Dat is echt vies man.