Arafat betrapt op polonium

Nobelprijs 1994 alsnog naar David Hasselhoff

Yasser Arafat moet zijn Nobelprijs voor de Vrede postuum inleveren. Uit onderzoek van het antidopingagentschap WADA blijkt dat de Palestijnse oud-president positief heeft getest op het prestatiebeïnvloedende middel polonium.

Sinds Pol Pot in 1975 de leiding van Cambodja pakte onder invloed van grote hoeveelheden polonium, staat het element op de lijst van verboden middelen. Sindsdien wordt met routinetests en het registreren van ‘whereabouts’ getoetst of het middel is gebruikt. Deze week was het stoffelijk overschot van Yasser Arafat aan de beurt, dat positief testte.

Daags na de test besloot WADA de Nobelprijs voor de Vrede uit 1994 van Arafat af te nemen en toe te kennen aan David Hasselhoff, de nummer twee uit de rangschikking. Hasselhoff is blij dat hij uiteindelijk toch nog de eer krijgt voor zijn grote rol bij de val van de muur in 1989 en het redden van een groot aantal meisjes op het strand van Malibu in de jaren ‘90. “Arafat vertrouwde ik meteen al niet”, liet de Amerikaan weten.

De nabestaanden van Arafat reageerden onthutst op de beschuldigingen: “Het is wel heel makkelijk om iemand die is vermoord nog even een trap na te geven. Het is algemeen bekend dat polonium in kleine hoeveelheden voorkomt in verschillende hummusrecepten. Drie boterhammen met de kikkererwtenmelange per dag, en je zit ook boven de toegestane grens. Het is en blijft een grijs gebied.”

Ook uit de contra-expertise bleek dat Arafat is overleden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Ook uit de contra-expertise bleek dat Arafat is overleden.”

Dat is ook altijd hetzelfde het die De Speld, hè. Ze snappen er gewoon niks van, van hun hele onderwerp niet. Lees je eens in mensen, bestudeer eens wat achtergronden, heb ookg voor de historische context. Kortom, doe je huiswerk eens.

Zo wordt het nooit wat met deze site. Gewoon door het bedroevende jorunlaistieke pijl. Sorry dat ik het zeg maar zo is het gewoon wel. Ik erger me er al langer aan.

Reageer
gravatar

Wat die vent rond zijn kop draagt lijkt sterk op waar we in Antwerpen onze schotels mee afdrogen. Doch hier hangen we die doeken aan een radiator te drogen ipv aan de mensen hun hoofd.

Reageer
gravatar

Arafat gedood door zionisten? Resultaten zijn bekend
Arafat gedood door zionisten? Resultaten zijn bekend
Arafat gedood door zionisten? Resultaten zijn bekend
Arafat gedood door zionisten? Resultaten zijn bekend
Arafat gedood door zionisten? Resultaten zijn bekend
In ruimere zin betekent xenofobie ook wel de algemene angst en afkeer van de mens voor alles wat vreemd, ongewoon of zeldzaam is. De American Psychiatric Association definieert het in DSM-IV als een speciale vorm van fobie

Reageer
gravatar

Moet ik als Moslims haat of liefde koesteren voor Joden en Christenen?

Het Pentagon vond dat het te veel generaals in dienst had en besliste er een paar met vervroegd pensioen te sturen. Ze beloofden elke generaal die pensioneerde een volledig jaarinkomen en alle bijhorende voordelen plus $10.000 voor elke inch gemeten in een rechte lijn tussen twee zelf te kiezen punten op zijn eigen lichaam.

De eerste die het pensioenplan accepteerde vroeg om de afstand te meten tussen de tippen van zijn tenen en de bovenkant van zijn hoofd. Zes voet. Hij wandelde naar buiten met een cheque van $720.000.

Bronvermelding is een manier om bronnen in het artikel te vermelden, ter onderbouwing van de aangedragen informatie. Bronvermelding kan bestaan uit verwijzingen naar relevante betrouwbare bronnen of een bibliografie, literatuurlijst of een ander overzicht van geraadpleegde bronnen. Lezers kunnen de inhoud van het artikel zo sneller verifieren en bepalen of er geen sprake is van “eigen onderzoek”.

Reageer
gravatar

U bent meerdere moslims tegelijk (waarom moet dat eigenlijk met een hoofdletter, omdat Andries Knevel “Christelijk” met een hoofdletter schrijft?), knap.

gravatar

Nu, wat die Nobelprijs voor de Vrede met vrede te maken heeft, ontgaat mij al jaren: enige vooruitgang is niet geboekt, kan men wel stellen.

Het lijkt me dat de heer Arafat tenminste nog een poging gedaan heeft door prestatieverhogende middelen in te nemen: het verwijt lijkt me dan ook onterecht en de inname van de prijs opportuun.

Reageer
gravatar

Was polonium niet een tamelijk potent gif? In Rusland schijn je polonium in je eten te krijgen als Caesar Poetin zijn duim omlaag steekt.

Reageer
gravatar

Tja, het blijft toch een grijs gebied. Maar nu ook uit de contra-expertise bleek dat Arafat is overleden, is er toch iets meer duidelijkheid ontstaan.

Reageer
gravatar

Tscha, hier is veel over te vermelden. Perez, Sharon, Netanyahu zouden ook nooit de nobel-vredersprijs mogen krijgen; na meer dan 60 jaar hebben ze nog niet eens ‘Een Groot Zion’ kunnen stichten zonder vals te spelen (100 VN resoluties aan de laars lappen , net als het tot in den treuren overtreden van de universele rechten van de mens en lak hebben aan alle Geneva conventies) Ook meerdere malen het platbombarderen van ziekenhuizen(met haar patiënten) scholen (met kinderen) , huizen (met onschuldige burgerslachtoffers) in Gaza , heeft niet geleid tot een ‘Groot Zion’.

Arafat daarentegen kon israel niet uit zijn Palestina schoppen, met zijn windbuksjes, Bengaalse raketjes en kanonslag rotjes. Hier gold maar één plus punt; hij hield dit wel heel erg lang vol en juist dit heeft zijn polonium gebruik/misbruik verraden!!

IK vermoed dat Alfred Nobel de prijs toch aan Arafat heeft gegeven voor het effectief gebruik van vuurwerk, Alfred was tenslotte een van de uitvinders van dynamiet, vriendjespolitiek dus (vriendjes polonitiek) .

Dat Ashkenazi jood Dawid Hasslehof-Mazzletoff de prijs nu gekregen heeft is ook niet koshjer! Dawid is lid van DAF -Deutsch Amerikanischer Freundschaft en megapolpulair in Deitschland. Deutschland betaald israel miljoenen schade-freude ersatz €uros. IK vind dat een financieel toezichthouder erop moet toezien dat dawid de geldprijs niet stiekem met dubieuze transacties naar israel sluist want daarmee gaat israel NOG meer wapens kopen om mee vals te spelen (een Groot Zion , weet je nog?)

Maar toch Dawid Hasslehof hoeft nu door de prijs voor even geen reclame te maken voor McDonalds concurrent Carl’s J , om geld te moeten genereren;

https://www.youtube.com/watch?v=dkGUI4bnQbQ&hd=1

NEVER HASSLE DE HOFF!!!

Reageer
gravatar

Sjonnie (what’s in a name?!), jouw verhaal staat zo bol van de complottheorieën, dat het zelf wel een complot móet zijn! Ik vermoed dat je door het optrekken van een heleboel rookgordijnen wilt verhullen dat je een tunnel naar de klaagmuur aan het graven bent, teneinde het aldaar in de voegen verstopte polonium te oogsten. Am I right? Jaaaa, geef het maar toe, dat lucht op. BTW: driewerf hoera voor Patrick Duffy, de man die tussen de borsten van Victoria wist te ontsnappen zonder noemenswaardige hersenschade! Kan David niet zeggen……

I ALLWAYS HAF THE HOSSLE!

gravatar

David Hasselhoff? Patrick Duffy zou naar mijn smaak een betere keuze zijn geweest. Niet alleen wist ie het als Bobby Ewing 126 afleveringen uit te houden met TV-ega Pamela Barnes (Victoria Principal), ook zette hij een meer dan overtuigende Man van Atlantis neer. In die hoedanigheid heeft hij zeer veel betekend voor de vrede in de oceanen in zijn algemeen, en in de Golf van Mexico in het bijzonder, Waarvoor hulde!

Reageer
gravatar

goede journalistiek en een verrassende ontdekking. oopspronkelijk werd vermoed dat americium (Am, atoomgetal 96) de boosdoener was, maar nu blijken de Polen het dus gedaan te hebben.

Reageer
gravatar

Wim WIE? Oh….die fantast waarvan Peter R. de Vries, met zijn ego dat zijn mensenkennis in de weg zit, ooit geloofde dat die de moord op John F. Kennedy had opgelost? Is Peter R. daar nu ineens achter dan?