Shutterstock / Syndi Pilar

Shutterstock / Syndi Pilar

Hamas verzoekt queergemeenschap te stoppen met opkomen voor Palestina

Hamas verzoekt de queergemeenschap vriendelijk doch dringend niet meer op te komen voor Palestina. Een woordvoerder zegt alle steun ‘ontzettend lief’ te vinden, maar tegelijkertijd geen hulp aan te kunnen nemen van ‘mensen die honderd procent zeker naar de hel’ gaan.

"We accepteren in deze moeilijke tijd al hulp van allerlei soorten ongedierte: kafirs, christenhonden, kapitalisten, ja zelfs vrouwen”, zegt de Hamas-woordvoerder. “We zijn nu al bang dat Allah ons daar keihard voor zal straffen. Steun vanuit de homogemeenschap kunnen we er daarom echt niet bijhebben. Stop hiermee, alsjeblieft."

Hamas heeft ook grote moeite met dingen die worden gezegd Pro Palestina-protesten. "'From to the river to the sea', is voor ons een belangrijke, haast goddelijke uitspraak. We willen niet dat dat wordt uitgesproken door mannen met lippenstift op, of vrouwen met een baard. Jullie trekken ons straks nog mee de hel in. Haal je eyes af van Rafah.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *