Wikimedia / Ferdi De gier

Wikimedia / Ferdi De gier

Lenny Kuhr wijst kritiek van de hand en bombardeert opnieuw ziekenhuis in Gaza

Lenny Kuhr (74) werd gistermiddag onaangenaam verrast toen een aantal pro-Palestijnse activisten haar tijdens een van haar optredens beschuldigden van genocide. Kuhr wees de kritiek van de hand en besloot per direct weer een ziekenhuis te bombarderen in Gaza.

Sinds ze heeft aangekondigd om binnenkort het offensief in Rafah te starten neemt ook de internationale druk op Kuhr enorm toe. De vrees is dat de inval veel onschuldige burgerslachtoffers zal veroorzaken. Kuhr houdt voet bij stuk: “Zo lang ik het nog kan zal ik blijven optreden.”

Ook onder haar eigen achterban klinkt al langer kritiek. Zo zou de zangeres te weinig hebben gedaan om het bloedbad op 7 oktober in Israël te voorkomen. Kuhr wil ook van die kritiek niets weten. “Ik een terrorist? Welnee, een troubadour! Lai, la la lai, la la lai.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *