Hyves door als intranet GGD Rivierenland

TMG: 'Toch nog 75 euro gevangen'

De Telegraaf Media Groep is erin geslaagd om Hyves te verkopen. De profielensite gaat verder als intranet van de GGD Rivierenland. TMG-directeur Herman van Campenhout zegt in een reactie ‘respect’ te hebben voor de doorstart. “Ik heb mijn krabbel vanmiddag gezet. We hebben er toch nog 75 euro voor gevangen :D” Op Hyves staat op dit moment alleen nog een interview met HR-manager Josje Schupperts, maar de GGD Rivierenland heeft aangekondigd snel dienstroosters, telefoonlijsten en soatest-uitslagen toe te voegen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

TMG heeft het pand op het Frederiksplein nu ook al op Funda gezet! Slechts 275 euro per jaar………… per 4kante meter. Misschien iets voor de redactie De Speld?

Reageer
gravatar

Och arm; Herman geen CEO meer? Alwéér een slachtoffer van de kantonrechtersregeling. Quid nunc Herman? In doffe wanhoop Oud Zuid en De Goudkust rond met reclamefolders of met de Leesmap? En dan zo’n uiterst marginale oprotpremie, SCHANDE, ik heb er geen ander woord voor. Open Giro 555 en uw portemonnee, voor Herman!

Reageer
gravatar

Misschien aardig op te merken dat Herman van Campenhout geen directeur meer is van TMG sinds april. Hij is opgestapt wegens gebrekkig functioneren, maar kreeg wel een bonus mee van 6 ton.

Reageer
gravatar

Is er geen sprake van ongeoorloofde kartelvorming als Hyves doorverbonden wordt met Facebook e.v.a.? En nog wat: als al die wijsneuzen hier nou die dikke Juul Paradijs eens iets eerder hadden getipt over de a.s. leegloop van Hyves dan had zelfs dit Zingende Nijlpaard nog op tijd kunnen bijsturen. En die Van Campenhout kan achteraf lekker kletsen: zijn bonussen over 2013 komen toch niet in gevaar.

Reageer
gravatar

Het enige wat nu nog gemist is – is de verdere en logische doorverbinding met de concurrent – facebook – en Ilse.funforum, google.attention.delight.forum – en andere aandacht gerelateerde aandoeningen. Zo kijk ik nu naar showbis-dinges en denk.. die moeten er ook bij -hoeveel mensen kijken des ochtend niet daar deze zeer nieuwswaardige media. Zo, en nu een kopje koffie.

Reageer
gravatar

Er gaan al stemmen op voor steunacties voor de headbangende banaan.

Reageer
gravatar

Is de GGD Rivierenland voor het maken van deze beslissing ingestraald door dat plaatselijke Tielse medium, waarvan me de naam even ontschoten is?

Reageer
gravatar

nee, haar godgeven interventies werken niet via internet. we zoeken nog wel naar mogelijkheden haar helende kracht in te zetten. mogelijk kan ze een bijdrage leveren aan de genezing van mazelen en polio. vooral in de terminale fase van deze -op zich onschuldige- aandoeningen zou ze goed inzetbaar kunnen zijn.

gravatar

Ik heb als Minister van Belangrijke Zwaarwichtigheid (BZ) nog een bod van 90 euro op Hyves voorgesteld. Dit om het P2000 systeem te vervangen. Hyves is sneller en betrouwbaarder gebleken, en de corpsleiders waren unaniem vóór. Maar Fred Teeven kon er niet mee overweg, dus het is afgeblazen.

Reageer
gravatar

Nivo, geen grapjes over BZ graag, dat snapt de NSA niet. En dan denken ze dat ik het post heb.
Terzake: Fred kwam er niet in, omdat hij als wachtwoord P2000 gebruikte, zijn oude wachtwoord (en ook gebruikersnaam) voor het echte P2000.

Op zich geen probleem, maar P2000 is ook een type pistool. En Fredje weet niet hoe hij de kleuter modus e uit moet zetten, waardoor alle enge woorden geblokkeerd worden, zoals Stinkbom, Condoom en Zwarte Piet.

gravatar

De GGD/Hyves/AntiSpam©, Steeds dichter bij de mensen waarom het gaat – de fans, de vertrouwden, de spellen spelers en de trollen en spammers – die laatsten krijgen bij een sessie van de GGD Hyves korting – die kan oplopen tot 100% op basis van gemeten IQ**

**let wel, dit is een moment opname – voor langere opnames telt de GGD andere tarieven – let op, bepaalde opnames zijn aftrekbaar als kostenpost – neem dan ook contact op met uw plaatselijke belastingsadviseur. Is uw belastingadviseur ook opgenomen bij de GGD – dan krijgt u een second opinion gratis.

Reageer
gravatar

Ik ben wel een kneusje op dit moment, heb vannacht een long uit mijn lijf gehoest en kan hem niet meer vinden, in glas getrapt dus lopen wil niet echt lukken maar ik zal zulk soort dingen nooit op het WWW wereldkundig maken.
Wie weet gaat mijn premie ziektekostenverzekering dan meteen met een ruk omhoog volgend jaar. Nee, ik ben niet gek!!!

Op Hyves schrijf ik wat ik heb gegeten, wie er gebeld heeft voor de lol en waar ik boodschappen heb gedaan. Of bv dat ik weleens mag stofzuigen een keer, dat dat er bij inschiet sinds ik geen harige huisdieren meer heb en de noodzaak om te stofzuigen dus stukken lager m.i.
Copy/paste naar MSN en klaar, zo weet iedereen weer wat.

En ik maak gruwelijke rotopmerkingen over mijn buren, de wijkagent en voetbal.
Eigenlijk hetzelfde als wat ik op MSN doe, kan geen kwaad.
Gewoon lekker anoniem pesten, mij vinden ze nooit want ik noem mezelf daar Leuke Gozert, en zeg dat ik 18 ben.

gravatar

Kansarme jongeren hoeven geen nieuw profiel aan te maken!

Reageer
gravatar

Door toevoeging van alle medewerkers van GGD Rivierenland aan het netwerk is het aantal Hyves-gebruikers in één klap verzestienvoudigd. Als reactie hierop heeft Mark Zuckerberg aangekondigd een meerderheidsbelang aan te willen kopen.

Reageer
gravatar

Ik hoop dat GGD Rivierenland eindelijk weer opkrabbelt en nu weer eindelijk weer eens mee kan gaan in de vaart der volkeren. Trouwens: Die SOA uitslag van Josje Schupperts klopt niet.

Reageer
gravatar

blij dat ik die via mijn huisartse en lab. tr plaatse (middelgroot) kan krijgen! zo n uitslag dan he

hoop voor Josje S een betere uitslag als het series bedoeld is