Storm bereikt Saoedi-Arabië

Vrouwen geadviseerd binnen te blijven

De storm die eerder vandaag Europa teisterde, nadert Saoedi-Arabië. Het land maant alle vrouwen om tijdens het herfstweer en de periode erna binnen te blijven. Hiermee volgen de machthebbers het advies op van invloedrijke geestelijken en meteorologen.  


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is een zeer riskant reisadvies Saïd; de Emir van Qatar heeft niet voor alle boomtakken het Afbreukrisico gedekt. Sommige takken zijn namelijk geliëerd aan Al Qaeda-stammen, AllRisk verzekeringen betalen wel uit bij molest of natuurgeweld, maar niet bij opstanden en repressief staatsgeweld. Ik adviseer: maak gebruik van Hindustaanse taxi’s; gratis voor bezoekers. Of boek bij Isropa een geheel verzorgde heenreis Businessclass met verblijf in een *****-sterrenhotel en de terugreis als ex-gijzelaar op eigen kosten en gespreide betaling i.o.m. consulaat en Kuwait Airlines. Kun je onderweg naar huis nog even gezellig meeborrelen en relaxed een kaartje leggen met die jongens van ABN, ABP, BAM, BOSKALIS, FIFA, HAK, HEINEKEN, ING, NOC*NSF, RABOBANK en SNS/Reaal die daar hun bonussen voor 2013 weer dik verdiend hebben.

Reageer
gravatar

Dit was een onofficiële storm. Voor de officiële WereldHerfststorm in 2016 is de keuze op Qatar gevallen. Met man en macht wordt gewerkt aan een overdekte kust met gekoeld water, windmachines en een overdekt bos met airco.

Welke bomen zullen omwaaien is niet te voorspellen, zegt de Qatarse weerman Ibn Al Hiemstra, want een storm is natuurgeweld. De deelnemende ploegen moeten dus op eigen intuïtie hun auto bij de meest kansrijke boom parkeren.

Reageer
gravatar

Zijn hier mensen te vinden die de regering kunnen aanraden om ook de meisjes te manen binnen te blijven. Ik zie niet in waarom vrouwen wel en meisjes niet binnen te laten blijven en beschouw dit dan ook als leeftijdsdiscriminatie.

Reageer
gravatar

Storm heeft tweede leven geëist. De onderhandelaars overleggen nog.

Reageer
gravatar

Met afbeeldingen zoeken en vertalen is het binnen 5 minuten na te gaan.

Reageer
gravatar

Hoop dat er niet teveel afgewaaide eierstokken op straat rondslingeren na die storm, dan hebben die geestelijken weer een stok om mee te slaan…

gravatar

Eieren komen van de Paashaas, en groeien niet aan stokken.
Dat weet iedereen.
Eieren en stokken om mee te slaan is een slechte combinatie.

Ik krijg ineens trek in een ommeletje, ben even weg. Doei!

gravatar

Er staat: vraag god om vergeving

gravatar

“Vraag God om vergeving”? Waarom is deze niettemin vrome boodschap op een verkeersbord dan wel plaatsnaambord gezet? Voor de eventuele verkeersslachtoffers?

gravatar

hahahahahahah weet De Speld wat op het bordje staat?

Reageer
gravatar

Wie doet er nu de boodschappen dan? Dat is het probleem van een gekoppelde kerk en staat: de geestelijk leiders beslissen dat vrouwen moeten binnen blijven. Allemaal prachtig, maar intussen mag de staat het gaan afdwingen en moeten zij opdraaien voor het probleem dat nu niemand meer de boodschappen kan doen!

Ik vrees dat zodra de wind gaat liggen het volk in opstand zal komen over deze beslissing, en dat zal leiden tot anarchie. Laten we hopen dat het weer dus aanhoudt!

Reageer