Man vergeet boodschappen bij kassa

Verse ingrediënten dupe van ontvoering peuter

Een 34-jarige man uit Ommen is gisteren zijn boodschappen vergeten bij de kassa van de lokale supermarkt, nadat hij zag dat zijn 4-jarige dochter werd meegenomen door een vreemde man. Het ging onder andere om de producten biologische kip, cherrytomaatjes, crème fraîche, tagliatelle, pesto à la Genovese en melk. Filiaalmanager Onno van Vliet stelt dat het veelal om bederfelijke waar gaat, die men niet tot in de eeuwigheid kan bewaren.

Van Vliet: “Het komt wel vaker voor dat peuters worden meegenomen door een vreemde man, maar we zien zelden dat de verse ingrediënten van een prima pastamaaltijd daar de dupe van worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja hoor, hij is er weer de gestoorde; zelfde tekst bij Rutte item.
Zeker nu via feesboek?
Kan die gek niet gewoon fatsoenlijk MSNnen?

Reageer
gravatar

Ook drones doen hem in het ttbord klimmen.
Wel zorgwekkend dat hij de copy/paste functie onder de knie heeft zo te lezen…
Vond het al zo raar, veel te weinig fouten, geen vastzittende CapsLock… ik ga hem blokkeren op MSN, nu meteen!
Jammer dat niemand leest op MSN anders hadden veel meer mensen dat gedaan. (ik ben een onverbeterlijke optimist..)
Hij valt daar domweg niet op!
Ik vrees op facebook ook niet..

gravatar

Voor adopteren komt u helaas niet in aanmerking heer/mevrouw Monster. De VN wil juist iets doen aan die misstanden, het blijkt namelijk volledig uit de hand te lopen. Witte radijsjes in een rood gezin, augurkjes tussen de zilveruitjes en gele paprika’s zijn zelfs al gezien tussen de boerenkool.
Goed dat daar nu een commissie voor is.

gravatar

Alleen uw naam al doet vermoeden dat de adoptie niet onbaatzuchtig zal zijn. Ik voorzie zwaar misbruik van de kerstomaatjes door/in de pasta.
U kunt natuurlijk voor romatomaatjes kiezen maar daarover is ook nog geen consensus. Trostomaten mogen wel, mits meerderjarig.

gravatar

Men heeft kennelijk nog niet door dat u die omaatjes een gezellige Kerst wilt aanbieden … hoe jammer.

Maar probeert u het bejaardenasiel eens: daar schijnen ze opgehokt te zitten.

Ik ken daar trouwens nog een bloedstollende smartlap over:
http://tinyurl.com/nurngkp

gravatar

Ik ben nog tranen aan het wegpinken, arme dier… arm kind…Flappie verbleekt hierbij.

Toch weten we nu dat een bloemetje, een gezellige bos tulpen b.v. en dan met name de bollen een hoop ellende kan doen verdwijnen in een mum van tijd!
Goedkoop en humaan; mits met verse pesto, dat hou ik stellig staande!

Misschien in Belgie geen optie maar ik zie mogelijkheden, veel meer scharrelbejaarden met vrije uitloop; plek zat.
Recht van de sterkste, wie overleeft heeft veel meer ruimte per vierkante meter tenslotte.
Het beperken van de begrijzing der bevolking kan mijn goedkeuring voorlopig nog wel wegdragen.
Ooit zal ik wel gaan tegensputteren, zo zijn ouwe mensen…

gravatar

Ik heb begrepen dat die vreemde man een inspecteur was van de Inspectie.
Hij heeft het meisje meegenomen omdat haar vader haar altijd de boodschappen laat dragen en dat is nu eenmaal kinderarbeid.
De boete daarvoor en voor het onbeheerd achterlaten van minderjarige kleuters zal niet mals zijn.
Net als het vlees uit die supermarkt trouwens.

Reageer
gravatar

Natuurlijk, als er nu marshmallows bij hadden gezeten..
Had die boodschappen ff thuisbezorgd inderdaad.

Reageer
gravatar

Ik heb eens de moeite genomen om de ingrediënten van de “pesto Genovese” van de kok van de tv Jamie Oliver te bestuderen. Kun je ook patat oorlog mee maken aangezien deze “authentiek voedsel” bereidende kok 40% pinda’s erin doet, zoals Herman Heijermans Kniertje al liet zeggen: de pijnboompitten worden duur betaald……

gravatar

Helemaal Annie. Ik kan je wel vertellen dat ik nu al met angst en vreze het kerstpakket zit af te wachten: met al die bezuinigingen zal het potje Pesto DE delicatesse zijn die erin zit. Verstopt tussen steeds grotere volumes houtwol en piepschuim Nibbits.

gravatar

Ja Jeettje, reken daar maar op, net als de vage vieze Zweedse zandkoekjes, kortingsbonnen voor een vakantiehuisje in Overijssel en soepstengels.
Het blikje ragout (paard/bosui) met bijbehorende bladerdeegbakjes zullen dit jaar hoogstwaarschijnlijk ontbreken; dat is te begrotelijk vrees ik..
Een pak gluhwein mss om e.e.a. toch nog wat gewicht te geven en piepschuimen maar!

Ik vraag me altijd af waar ze die spullen vandaan halen, ik denk weleens dat het winkeldochters van een slechtlopend Aldi-filiaal uit Duitsland zijn.

Vroeger zaten er vaak fijne doorschuifcadeau’s in maar helaas, de pesto zal inderdaad, met héél misschien een potje grauwe pate met rood-wit geruit deksel en wat toastjes DE topper van het pakket zijn.

Ach, de voedselbank is er blij mee.. hoop ik!?!?

gravatar

Voedselbank? Annie, die mensen hebben al zo zwaar; ik vind niet dat je ze dat aan mag doen, het is als een trap na.
Vorig jaar heb ik het pakket aan een ZZP-er gegeven, na het potje Pesto verwijderd te hebben uiteraard, (jaja, wij babyboomers zijn zo rot nog niet) en hij was er erg blij mee – té blij als je het mij vraagt. Misschien door het vooruitzicht de honger weg te kunnen knagen met piepschuim Nibbits? Kun je lang op sabbelen.

Waar die pakketten vandaan komen? Het pakket van een paar jaar geleden was samengesteld door de ROTEB. Echt waar!! Was een zijlijntje om wat fondsen te werven buiten de vuilophaal om.
Gelukkig was alles wat er in zat heel en niet over de datum, maar om nu te zeggen dat het potje wildzwijnsbouillon bij Wildhandel Treuren betrokken was, nee.
Zou het door de Douane in beslag genomen smokkelwaar zijn geweest?

Je blijft nu eenmaal altijd hopen op een kistje wijn met inhoud, maar helaas: ik werk niet bij de Juridische afdeling.

gravatar

Inderdaad; iets te vroeg op reactie plaatsen gedrukt; ik aarzelde al of het wel duidelijk was. Beter had ik erbij gezet; ZZP’ers die gebruik moeten maken van de voedselbank.
Een kistje wijn…. tsja, daar kunnen niet-juristen alleen maar van dromen.

Er is nooit iets over de datum omdat alles min. 8 jaar houdbaar is; het pakket dat dit jaar uitgedeeld wordt is waarschijnlijk van ’96.
Maar maar maar… de ROTEB? Dat klinkt toch ook als een trap na, op een bepaalde manier..
Het kan dus altijd nog erger dan ik dacht!!

gravatar

Jullie randstedelingen kunnen je de beste ingredienten veroorloven om zelf je pesto te maken. Lekker biologies enzo. Drie hoog achter op je balkon kun je tenminste nog ongestoord telen zonder bestrijdingsmiddelen. Maar hier in de polder is echt geen stukje grond meer onbespoten. Van mij mag trouwens dat potje gewoon in het pakket blijven zitten. Kunnen we de bloembollen een beetje op smaakbrengen

gravatar

Nou, als u er op staat, ZetZetPeejur uit de polder; maar dan wil ik wel een disclaimer dat u dat potje uit eigen vrije wil wilde hebben, opdat ik geen torenhoge schadeclaim om de oren krijg.

En haalt u de bollen wél op tijd uit de pestomarinade? Dat is dus vóór ze wortel schieten, want dan zijn ze op hun giftigst.
Het is maar een weet.

gravatar

Lieve zetzetpeejur, randstedelingen wonen helaas niet allemaal 3 hoog met een balkon achter.
Er zijn pechvogels in huizen met zeer royale tuinen, anderen die 4- of zelfs 6 hoog wonen, woonboten zonder balkon, anderen moeten leven met meerdere balkonnen én een voortuin, echt zo simpel ligt het niet helaas…

Waarom niet uw waarschijnlijk royale achtertuin volzetten met potten lekkere biologische onbespoten groentetjes?
Dat men hier geen bestrijdingsmiddelen hoeft te gebruiken komt omdat alles wat leeft toch wel doodvalt van de luchtvervuiling door het verkeer e.d.
Daar heeft u geen last van, count your blessings!

De tip van Jeettje is heel erg waar; u kunt ermee doen wat u wilt.
Ik denk dan aan rijke familieleden waar u ooit (snél wellicht; met deze nieuwe kennis?!?) van gaat erven, nodig ze eens uit met kerst, schotel ze tulpebol met pesto voor en u gaat erven.
Dat was het eerste waar ik aan dacht maar ik sta in geen enkel testament helaas… meer een karakterkwestie maar goed, we dwalen af.

Zelf eet ik tulpenbollen het liefst in pancetta gewikkeld, paneren, snel goudbruin frituren op hoge temperatuur, serveren op balkongeteelde rucola. Evt. een kerstomaatje ter garnering. (zeker op kerstavond!).
Een balkonkruidige saus erbij om te dippen, een aanrader! Smakelijk!

Enne.. u mag alle pesto die ik ooit nog ga krijgen hebben hoor, de voedselbank alhier heeft het hoog op de ‘Hou-Dat-Maar-Lekker-Bij-Je-Die-Zooi’ lijst staan… maar inderdaad, ik wil wel een vrijwaringsbewijs voor de pesto. Niemand zou me geloven. Jamie Olivier misschien maar verder? Neuh…

gravatar

Voor de verandering zou je eens fusion moeten proberen, Annie. Wikkelen in Iberico en aanzuren met die onbestemde olijven met rood plasticvulsel (waarschijnlijk dezelfde verf als waarmee ‘gevaar’linten worden bedrukt), ook uit het pakket.
Die olijven lever ik dit jaar trouwens in bij de ambassade van Iran: kunnen ze ermee knikkeren; scheelt weer gezeur van de riooldienst.

En in mijn achtertuintje groeit weinig wegens een schrijnend gebrek aan zon, ook zoiets waar die landslui geen idee van hebben dat dat kan.

gravatar

Jeettje, dat bedoel ik nou met pechvogels die wel degelijk een tuin bezitten maar door de stadse omstandigheden nooit spinazie uit eigen tuin zullen eten.
Dat spul heeft zon nodig terwijl andere gebouwen jouw zon af kunnen pakken, daar doet geen rijdende rechter wat aan. Geen prioriteit…

Daarom hoor je er zelden over praten, murw als men is.
Gevolg: velen uit dorpen en gehuchten zich niet bewust van dergelijk stadsleed.
Wij kúnnen nog niet eens in stilte lijden want er is veel meer herrie in de stad ook nog.
Hoewel… hanen zijn ook erg!!! Echt, héél erg, daar troost ik me altijd maar mee.

De tulpenbol á la Iberico lijkt me wel wat, klinkt goed! Mag een andere saus ook? Ik heb geen kruiden van balkon, echt een seizoensproduct maar ik improviseer wel wat.

Over die olijven: ik weet waar het van gemaakt is!!! Daar is grondig onderzoek naar gedaan en een docu van gemaakt. Hier kun je in 31 sec. al redelijk goed zien wat het is:
http://youtu.be/gxXn1Ljjepo

gravatar

Heheheh, had ik gelijk of had ik gelijk: verkeerslint dus…

Ja, natuurlijk, elke saus gaat: het is toch niet te vreten. Misschien een prutje van die grove pâté, ragout en glühwein?

gravatar

Ja voor den donder, verkeerslint!!
Niemand heeft het ooit geraden; mijn complimenten! 🙂

Eigenlijk had ik me -tot ik de uitzending toevallig zag- niet gerealiseerd dat ik niet de enige was die dat zich afvroeg; ik dacht dat ik een zeurkous was en zweeg…
Krijg al zoveel gezeur aan mijn kop door vis-schelpdier allergie… (een páár garnaaltjes is toch niet erg… AAARGGGHHH)
Nee, als ik levensmoe ben niet, in een vrolijke bui wél erg.
En nee, dank u, echt geen paling, ook niet gerookt, nee. Jawel, is ook vis, zalmsalade echt ook hoor, oesters niet maar toch, juist oesters en garnalen… enz enz enz enz…….

Dus maakte ik zo’n rood plasticje in een lekkere olijf niet tot gespreksonderwerp; ik krijg al genoeg commentaar op het niet-eten van vis enzo…
En dat prutje zie ik ook al niet zitten, goh ik ben toch wel een zeikerd geloof ik!!

gravatar

Nee hoor, meer een geplaagde onbegrepene. Ik herken dat, zelfde allergie: probéér nou eens, één hapje voor de smaak kan toch geen kwaad, nou ja afijn het is bekend. Het ergste is dat je je voor je allergie moet verantwoorden en verontschuldigen: je voelt je toch apart. Nou is dat niet erg, maar wel om de juiste reden graag.

Tegenwoordig zeg ik gewoon “geen vis’ en zwijg. Dat geeft nog iets van een interessant cachet. een man die weet wat hij niet wil.
Ook geen uitleg meer over hoe het kan dat je geen last hebt bij de Indonees ‘want daar zit toch trassi in’.

Relaxt hoor, dat zwijgen: het punt dat er klappen zouden kunnen vallen vanwege domme vragen wordt niet meer bereikt.
Over dit onderwerp tenminste; de rest van de conversatie ….

gravatar

Jeettje, zo simpel kan het dus zijn! Dat kan ik ook wel!!
Mijn dag is goed; zo ga ik het voortaan doen; ooit heb ik het geprobeerd met ‘vis e.d. mag niet van mijn geloof’ maar dan krijg je dáár weer discussie over…

Die discussies leuken de boel vaak wel op en zorgen voor wat deining in de tent, voor je weet zit je urenlang dit soort gesprekken te voeren:
http://youtu.be/_7WGAbCWYvQ

gravatar

Ik stel voor die achtergebleven boodschappen te doneren aan de Voedselbank: krijgen die ook eens een keer spullen die niet over datum zijn…

Reageer
gravatar

Is al bekend of de 34-jarige man nog meer dochtertjes heeft of had? Ik vind dat toch wel een belangrijk gegeven in deze.

gravatar

Ja meneer Marchal, die man had nog een paar dochters, die ook vermist zijn sinds het incident. Maar aangezien de filiaalmanager alleen op de kleintjes let, heeft hij daar geen melding van gemaakt. De man is namelijk een idioot, en is filiaalmanager geworden door de campagne Ommen, ook voor Dommen. Die weer een gevolg is van het overhevelen naar de gemeente van de GGZ.

Ik ben nog veldwachter benoemd vóór die wet inging, toen viel alles nog onder de provincie. Overijssel pakte de GGZ veel beter aan, o.a. met Dementen als Agenten. Over een maand gaat Halve Zolen op Ommense Scholen van start, voorlopig alleen in Ommerveld. Dan komt mijn zus daar voor de klas, en gaat misschien zelfs het huis uit. Ze kan namelijk niet fietsen, en lopend is het toch wat ver.

gravatar

Om deze meevaller veilig te stellen, moet je toch echt weten of die man zijn bonnetje bewaart heeft. Zo niet, inderdaad terug de schappen in. Ik zie nergens staan dat de dochter tegenspartelde of niet mee wilde en dus kan er hierbij niet op voorhand gesteld worden, dat hier sprake is van een probleem. Ze hoeft nu waarschijnlijk geen pasta te eten.

Reageer
gravatar

Zekers. Is ook te zien, allemaal kleine tomaatjes. Veldwachter Bertus zegt ook dat ik goed heb gezien hoe vreemd die man was. En dat ik op de andere dochters niet hoefde te letten.
Zou ook raar zijn, want die werken bij de gemeente, om op mij te letten. Daarvoor liep ik als idioot bij de GGZ, maar die is afgeschaft.

gravatar

Nee mevrouw Schouten, dat is hier een normale reactie. Sinds de gemeenten de zorg dragen voor de gehele GGZ, hebben wij hier de campagne Ommen, ook voor Dommen. In dat kader worden alleen nog idioten als filiaalmanager aangesteld. De man reageert dus zoals het hoort.

Ik zie trouwens dat u niet door het leesgedeelte van uw bril naar de monitor zit te kijken. Dat is erg slecht voor de ogen. Wij hebben trouwens een actie, 50% korting op ontspiegelde glazen, met gratis rechtzetten van het montuur. En volgens mijn zoon is uw monitor niet geschikt voor de upgrade naar Windows 8, waarvoor u een formulier zit in te vullen op de profielfoto. Dit om u voor een teleurstelling te behoeden. Hij werkt elke zaterdag bij Ommen Digitaal, waar momenteel een aanbieding is voor touch-screen monitoren. Die zaak is schuin tegenover onze optiquerette.

gravatar

Helaas voldoet de vermissing niet aan de BurgerNet-alarm voorwaarden. Bij de achtergebleven producten zat alleen biologische kip, geen burgers.

gravatar

heel goed van u! hulde. geef die krummel een patatje oorlog en een cola. vlak voor sluitingstijd weer afleveren bij de AH. zal die vader leren om met pesto het leven van een kleuter te verstieren.

gravatar

Vreemde Man, je hebt echt wel iemand meegenomen.

Het was niet de bedoeling, je wou MIJ meenemen, dat snap ik best. En dat kind leek nogal op een kip, dus ik begrijp je vergissing. Maar het is dus wel IEMAND, en niet IETS.

Evengoed ben ik blij dat die kleuter nu in jouw diepvriezer ligt, en ik niet.

Nou, eet smakelijk, en koop eens een nieuwe bril. Mevrouw Schouten kan je vertellen waar die dingen in de aanbieding zijn.

gravatar

@biokip: gevelisiteert met je ontsnaping! #lekkerekleuter: ik ben geen kleuter meer, ik ben jaarig van daag! Geen vier maar veif!

@vreemdeman: jezis wat is het hier heet! Eerst verrekte ik van de kou, en nauw dit: pen door me anes en strotje, en nog draaierig ook! HELLUP!!

RT: ik hep niemant megenome: egt wel!

gravatar

Onderzoek heeft uitgewezen dat zo’n sticker juist het hele incident heeft veroorzaakt. De biologische kip was bijna over de datum, en daarom zat er een 35% korting sticker op. Het kind haalde die eraf, en plakte het op haar voorhoofd. Normaal zijn kinderen behoorlijk duur, en dit was bovendien een biologisch kind.

Nou ja, van de moeder dan. Heel Ommen weet, dat de man meer in cherrytomaatjes geïnteresseerd is. Wie dan wel de verwekker is, weet zelfs kapper Siksma niet. Postbode Sijmen zegt dat het van “een vreemde man” is. En in de wijde omgeving is maar één vreemde man, die iedereen kent. Het zou dus zomaar kunnen, dat TV Ommen hier een uizending van “DNA toch bekend” aan het voorbereiden is.

gravatar

Komt puur door Facebook dat men hierboven gaat bekvechten over ironie. Ik pleit bij de Speld om a.u.b. te stoppen met Facebook bijdragen. Men vindt de oerstomme bloedserieuze reacties die zo’n beetje alle berichten oproepen waarschijnlijk hilarisch, ik vind er niks hilarisch aan mensen die zich voor lul zetten omdat ze kennelijk zelfs berichten over stenigingen in Iran nog serieus nemen en hier serieus op reageren. Nu zijn stenigingen over het algemeen een bloedserieuze zaak.

Reageer
gravatar

Daar draagt iedereen altijd zorg voor door serieuze opmerkingen te bedienen van repliek in dezelfde stijl als de Speld zelf. Een opmerking als de uwe past geheel in de Facebookstijl

gravatar

Je zou eens bij Dirk-Jan moeten kijken(op feestboek natuurlijk)…. achterlijk wordt je ervan. 🙂

gravatar

Beste jnwlwk,,
het is juist des te schrijnender dat er een buitengewoon grote groep mensen is die niet kritisch genoeg is om satire van realiteit te onderscheiden… Deze mensen hebben stemrecht en nemen blijkbaar alles wat er gezegd wordt klakkeloos over! Ik hoop juist dat iedereen die een keer op z’n muil gaat over een spelt bericht, voor eens en voor altijd wakker geschud word en zich realiseert dat waarschijnlijk het overgrote deel van dat hij/zij in het leven via welk media kanaal dan ook heeft binnen gekregen, volslagen onzin is geweest… Mensen moeten, zeker in een tijd waar je bent blootgesteld aan zo veel media, blijven nadenken of het allemaal wel logisch is als dat het lijkt… Volgens mij bepaald zo’n kritische houding het verschil tussen volgers en leiders… Ik hoop dat dit bericht duidelijk en serieus genoeg voor je was…

gravatar

Beste Ziggy, ik deel je zorg, maar die MSN-ontkenners lezen bijdragen niet, ook hun eigen bijdragen en de antwoorden daarop niet.
Wakker schudden gaat ‘m niet worden, dat lukt niet bij zombies; dan sta je met stukken bedorven vlees in je handen.

Wees blij dat er straks weer gestemd gaat worden met het rode potlood en niet per facebook: als het wat lang duurt voor je aan de beurt bent wéét je dat er zo een staat te stemmen en vergeefs naar de handleiding van het potlood zoekt en zijn stembiljet verklooit met trial-and-error.

De Democratie zal zegevieren.
Zolang die maar off line blijft.

gravatar

Stenigen over het algemeen een bloedserieuze zaak? ‘Over het algemeen’ impliceerd dat er uitzonderingen zijn.
Wanneer is het geen bloedserieuze zaak?
Dát soort dingen vraag ik me dan weer af…

gravatar

Stenigen is in principe een serieuze zaak. Maar daar houdt niet iedereen zich aan. Zo zijn er bijv. mensen die de stenen terugkoppen naar de gooiers. Dat mag niet, en er hoort voor gefloten te worden. Of als de werper niet met z’n voeten op de lijn staat. Maar vooral bij het amateurstenigen wordt vaak een oogje toegeknepen.

gravatar

het schijnt dat het produceren van ‘oerwoedgeluiden’ door toeschouwers van het stenigen ook in de amateurwereld hand over hand toe neemt. het leidt niet alleen af, het is ongepast en toont een gebrek aan respect voor de deelnemers. hou onze sport schoon!

gravatar

Het is altijd een klein groepje die het verpest voor de anderen…. eeuwig zonde! Zo onsportief ook, hou je aan de spelregels zo blijft het voor iedereen leuk.
Ook de amateurstenigingen kunnen dan verrassend serieus ogen, heus.
Als men maar echt WIL… vaak zijn de deelnemers (uitgezonderd de werpers) bijzonder slecht gemotiveerd om er een leuke dag van te maken.
Jammer…. het begint op voetbal te lijken al met al.

gravatar

Een waar woord Annie, het V-woord. En dat verpesten ook. Als het doorzet, krijg je straks stenigings-hooligans hun steen in de prullenbak gooien. Of zelfs doodleuk een balletje gaan lopen trappen en het vertikken om woestijngeluiden te maken.

Ik ga echt niet op elke slak zout leggen. Een buitenspel-steen goedkeuren is niet meteen het einde. Of voor de grap elkaars steen wegketsen in de lucht. Maar wie bijv confettie gooit, heeft van tevoren al verkeerde bedoelingen. En die kant gaat het wel op, vrees ik.

gravatar

De Speld op Facebook, het gepeupel noemt elkaars naam, dit is volgens mij eerder sarcastisch bedoeld dan ironisch en sarcasme gaat te ver. Ze hebben inderdaad stemrecht en het noemen van elkaars naam en Ommen wordt al als hilarisch ervaren, nu snap ik dat dit waarschijnlijk de mensen zijn die om Koefnoen en die Citroen dealers met Draadstaal of hoe het ook mag heten lachen. Vergeef hen Heere….

gravatar

JNWLWK, Ik, de Heere, vergeef het. Kost je wel 37,6 weesgegroetjes en 24 werkende torrents naar afleveringen van Draadstaal en Koefnoen. Want zulks te aanschouwen behaagt Den Heere.

Zondigt ge weder, dan wordt uw boetedoening het kijken naar een volledige aflevering der Lama’s. Die overhoord zal worden op dit forum, met gedetailleerde vragen. Vergeving kan Ik, Den Heere, dan niet beloven. Ge komt dan voor de meervoudige kamer, waarin ook Allah zitting heeft.

gravatar

Ik denk dag je dochter voorgaat,er zijn andere kerstomaatjes beschikbaar

Reageer
gravatar

fout bericht. als je weet dat de man 34 is, weet je wie hij is. bovendien is Ommen een gat waar iedereen elkaar kent. ff thuisbezorgen en bezorgd informeren naar vermiste dochter, lijkt me.

Reageer
gravatar

Beste bonuskaart, het betreft hier biologische kip, daar mag je niet zomaar aan voorbij gaan. Verder hebben de meeste boodschappen van deze man een houdbaarheidsdatum van enkele dagen/weken. Het zoeken van het kind kan ook na deze periode plaatsvinden.

gravatar

Dat kopt Spelt – Laser, de term biologisch schijnt tegenwoordig al snel op een product te worden geplakt. Was het een vrije-uitloop kip, scharrelkip of toch een plof kip?

gravatar

Ik heb mijn sarcasme pet in de supermarkt laten liggen, maar ik ben blij dat mijn vorige bijdrage niet nodig bleek te zijn, Bonuskaart.

gravatar

zorg liever dat je de nieuwe bonuskaart bij je hebt. wel even activeren. als je mijn naam noemt krijg je forse korting op wc-rollen, diverse fruithapjes en boterhamworst.

gravatar

Ik wil kwijt dat De Speld selectief is met het weergeven van berichten. Het is discriminerend voor ons vreemde mannen dat ieder over een kam wordt geschoren.