Godot gearriveerd

'Wachten was niet voor niets'

Na ruim zestig jaar wachten, lijkt het erop dat Godot is aangekomen. Dat zeggen Vladimir en Estragon. “Het is niet voor niets geweest.”

Godot zou gistermorgen in alle stilte zijn gearriveerd. Maar het kan ook de namiddag zijn. Vladimir en Estragon zijn opgetogen. “We hebben gewacht. We waren het zat. Maar nu het zover is, mag het resultaat er zijn. Wellicht.”

Naar verluidt kan Godot zich elk moment bekend maken. Deskundigen kijken reikhalzend naar de gebeurtenis uit. “Dit is het einde van een tijdperk. De vraag of hij een mens, een gebruiksvoorwerp, een transcendent iets of een reptiel is, zal eindelijk worden beantwoord”, aldus cultuurcritica Mieke Bal.

Godot heeft toegezegd zich in de media te verantwoorden voor de lange wachttijd. Wanneer dit zal zijn, is nu nog niet bekend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

После того как я первоначально
оставил комментарий I кажется, есть нажал на на -notify меня, когда новые комментарии являются added- флажок и отныне когда комментарий добавляется я получать четыре письма
с тем же комментария. Возможно, есть средства Вы в состоянии удалить меня от этой услуги?
Приветствия !

Reageer
gravatar

Bij aankomst zullen we waarschijnlijk een flauw excuus te horen krijgen dat al lang niet meer geloofwaardig is sinds The Terminal is uitgebracht (en met de VHS-, de DVD- en de BluRay-releases alleen maar verder is afgezwakt). Briefje van de luchtvaartmaatschappij of een immigratiebeambte? Dat dacht ik al…

Reageer
gravatar

Het Parijse publiek in Théatre de Babylone, vond het al lang zat duren die maandagavond 5 januari in 1953, toen ie na wat repeteren begon met wachten. Het publiek taaide mooi af na een paar uurtjes.
Wat heeft ie nou bereikt in al die tijd? Loser.
Nou ja, volhouden is ook een kunst.

Reageer
gravatar

Godot mag best komen hoor, maar Lucky is racistisch.

Reageer
gravatar

Gdt %$^#@!!!! Weer een dun boekje dat we niet meer op de leeslijst kunnen zetten… En het werd nog wel goedgekeurd bij Frans én Engels (de neven van Friedrich Duijts)!

Reageer
gravatar

De komst van Godot is onwaarschijnlijk. Ik heb namelijk zo juist in Wikipedia gelezen dat hij op 22 december 1989 in Parijs is overleden, Volgens de overlevering fluisterde hij in zijn laatste ademtocht de woorden: “Where now? Who now? When now? Unquestioning. I, say I. Unbelieving. Questions, hypotheses, call them that. Keep going, going on, call that going, call that on.” Maar het is waarschijnlijker dat hij zijn laatste woorden in het Frans uitte en zijn laatste woorden later in het Engels heeft vertaald.

Reageer
gravatar

De persagent van Godot liet zojuist weten dat Godot inderdaad in 1937 de Tour heeft meegereden, hij werd toen derde achter Raymond Poulidor. Hij is een achterbroer van Jaques Goddet die indertijd met majoor Boshardt (toen nog korporaal) gehuwd was. Godot komt dus in incognito in Nederland op vakantie, hij zal steeds een nixonmaskertje dragen zodat niemand hem zal herkennen. De persagent hoopt daarom dat papparazi en ander tuig hem met rust zullen laten. Het exclusieve interview aan De Speld zal pas verleend worden nadat Godot weer in de boemeltrein naar Siberië terugreist.

Reageer
gravatar

Dus nu gaan we wachten op Godot die zich in de media verantwoordt…

Gezien de voorgeschiedenis… maak je borst maar nat.

Reageer
gravatar

Wat een onzin toch weer. Godot werkt nu al jaren als zakkenvuller bij de Hema te Doetichem en hij heeft thuis een zebravinkje en een ongebruikt koffieapparaat. Laat die simpele ziel toch met rust! Laat hem toch tv kijken en de Donald Duck doorspitten!

Reageer
gravatar

Toch ben ik benieuwd naar wat Godot zal gaan zeggen. “Geboorte zal ook jullie dood worden, Woorden schieten tekort. Sterven ook.” Men zegt dat hij eerder dit gezegd zou hebben. Ik zie uit naar het vervolg.

Reageer
gravatar

Deskundigen schatten in dat Godot in feite uit de toekomst afkomstig is. Hij zou een tijdmachine hebben gebruikt om, bij wijze van experiment, zijn eigen grootvader te doden. Hierdoor creëerde hij een paradox in de tijd.
De vraag is dus alsnog of Godot over het algemeen wel kán arriveren, en of zijn aanwezigheid niet een illusie is uit een parallel universum.

Reageer
gravatar

Ik wacht al een tijdje op een portie bitterballen

Reageer
gravatar

Ik hoorde een jongen net zeggen dat hij pas morgen komt…

Reageer
gravatar

Het is Godot helemaal niet maar de Belgische acteur Werenfried van Straeling. Hoe dom kun je zijn! De wachtenden zijn allang gemummificeerd en vervangen door afgedankte beelden uit Madame Tussauds. Als je goed kijkt zie je er bv. Margareth Thatcher, Marga Klompé, Alexander Balkenende en Heintje Davids bij staan. Speld, laat je journalisten er eens op uit trekken! Het is nog niet té koud! BAH!

Reageer