Lancering De Correspondent uitgesteld

'Op dit moment geen achtergronden'

Hoofdredacteur Rob Wijnberg heeft de lancering van internetkrant De Correspondent voor onbepaalde tijd uitgesteld. Er zijn volgens hem op dit moment geen achtergronden: ‘Het komt misschien door het weekend. Maar we willen niet nú al terugvallen op de waan van de dag.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb wel nieuws.

Samenwerkende overheidsfunctionarissen-hackers die e-mail adressen hacken. Op je Twitteraccount enge dingen schrijven en zelf onder jouw indentiteit een eigen identiteit zetten, waardoor het lijkt alsof er iets mis is met je indentiteit.

Dus ik ben WEER.

Reageer
gravatar

In dat geval had de achtergrond blanco moeten zijn, niet babyblauw en roze.

Reageer
gravatar

Dat geintje kost mij vijf euro’s per maand. Hoe moet ik dat opbrengen. Mijn mammie en pappie moeten toch al meer belasting over mijn zakgeld betalen.

Reageer
gravatar

Lieve Paulientje,

Ik heb mij laten verzekeren dat De Speld voorlopig nog even gratis blijft. Ik hoop dat dit een troost voor jou kan zijn.

gravatar

In ieder geval goed nieuws van de Hoofdredacteur, Paulientje, maar toch zou ik aan je ouders vragen om je zakgeld gewoon zwart uit te keren.
Dan hoef je ook niet meer te pinnen. Niemand die het merkt.

gravatar

Tot mijn genoegen zie ik dat de achtergrond toch al zichtbaar is op de foto. Het is groen, echter de gedoodverfde zwarte schrijvers Arnon Wijnberg en Rob Wijnberg lijken daarvan nog niet overtuigd.

Tot mijn verbazing ontdekte ik dat de correspondenten er zelf anders overdenken.

Reageer
gravatar

Ik wist, als de meeste mensen, niet precies wat de correspondent is, dus heb ik het even opgezocht. Ook makkelijk voor de Dunne van Van Dale, dan hoeft hij of zij het alleen nog over te schrijven. Daar komt ie:

De correspondent is een buitenlandse instelling, die gebruikt wordt om aan- en verkopen te realiseren en voor het bewaren en doorgeven van buitenlandse effecten.

Daarbij wil ik persoonlijk opmerken, dat wij op internet inmiddels worden overspoelt door de koffiedikkijkerij van dit soort lieden die gokken met het geld van derden. Genoeg is genoeg.

Reageer
gravatar

Het wachten is op het eerste bericht van De Correspondent dat niet over De Correspondent zelf gaat.

Reageer