Deze 19 mensen hebben vertrouwen in kabinet

De Speld publiceert onderzoek

De Speld deed de afgelopen maanden onderzoek naar het vertrouwen in het kabinet. Met trots presenteren we deze lijst van negentien Nederlanders die vertrouwen zeggen te hebben in het kabinet Rutte-II. Het zijn:

Joost van Dam
Tineke Overgaag-Dop
Rob van der Laar
Jan Huis
Jacco Schultz van Haegen
Lia Steenkamp
Niek Jets
Fatima Kamp
Leo Torenstra
Kees Dekker
Waylon
Patrick de Waal
Ron Fresen
Fiona Treffers-van Waalwijk
Tiësto de Jong
Rachid el Moussaoui
Annemarie Opstelten
Stephanie Minzinga
Destiny Jones-Meloen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

M(e)ark(on)waardig! Rutte II had toch ook nog een aan eedz geztorfen homophiele broer? Kon die dan nier posthuum althanz, meestemmen om het zootje op twintych te kreichen?

Reageer
gravatar

Dat klopt meneer Chagarijnissen, ik werd negentien keer gevraagd en heb gewoon randomly wat namen genoemd…

gravatar

Zeer juist Spichtige: herhaling is de kracht van de reclame. Reclame is in feite brainwash; echter ‘Brainwash’ veronderstelt de aanwezigheid van ‘brain’, (zoals ook: zonder ‘car’ geen ‘carwash’) idem geldt voor het politieke begrip ‘omhoogvallen wegens gebrek aan gewicht én geweten’. Men hoeft slechts lid te zijn van de juiste politieke partij/coalitie en op het juiste ogenblik op een Paternoster-kandidatenlijst te worden geplaatst. Zo kon de Dikke van Tichelaar CvdK in Drente worden, boNobo Charlie Aptroot geruisloos VVD-burgemeester van architectuurruïne Zoetermeer en Gerrit Zalm opperhoofd van de gekantelde, doch door belastingbetalers overeind gehouden, staatsbank ABN.

Reageer
gravatar

Kabinet znw, het (o), -ten
1 Kamertje dat bedoeld is om noodzakelijke lichamelijke lediging te verrichten. ook: toilet, wc, privaat
2 Een houten opbergmeubel met kastje en laatjes, dat bedoeld is voor de antiekmarkt
3 Groep van ministers (zie aldaar) en staatssecretarissen (zie aldaar) o.l.v. een betweter, die ten doel heeft een zo slecht mogelijk resultaat te boeken bij opiniepeilingen.

Reageer
gravatar

Als mijn uitgever zoals De Speld mij geen mogelijkheid gaf tot corrigeren, zou ik direct een andere zoeken. Ik snap dan ook niet waarom men hier blijven reageren.

Mijn bericht met correctie:

Kabinet znw, het (o), -ten
1 Kamertje dat bedoeld is om noodzakelijke lichamelijke lediging te verrichten. ook: toilet, wc, privaat
2 Een houten opbergmeubel met kastje en laatjes, dat bedoeld is voor de antiekmarkt
3 Groep van ministers (zie aldaar) en staatssecretarissen (zie aldaar) o.l.v. een betweter, die ten doel heeft een zo slecht mogelijk resultaat te boeken bij opiniepeilingen.

gravatar

En hoeveel hebben deze reaguurders daarvoor geincasseerd. Of zijn het echt goedgeprogrammeerde burgers.

Reageer
gravatar

ALGERIJNS 10 JAAR ERVARING EN OFFICIEL MET NEDERLANDS GRAAIER OPLICHTERS
INBURGERING 3 MAND AFGEROND
RIENTEGRATIE JEUGD 2 DAGEN 4 DAGEN PRIKKEN EN PLUKKEN
DIPLOMA VAN BEVEILIGING 2 ERVARING MET ARIE BOL MOET OOK STAAN OP DE LIJST OPLICHTERS GRAAIER MARTELAAR
EEN ALGERIJNS EEN KEES OVERLEED THUIS EN DIE ANDER AFGEKEURD
OM BESTRIJD FRAUD
VOORBEELD BERIEF
VALS SCHERIFT 226 ARTIKEL NEDERLANDS IS STRAAFBAAR
OM BESTRIJD FRAUD HAHAHHAHHAHAHAHA
ALGERIJE NIET HANDELD MET NEDERLAND AL 400 JAAR
OMDAT PIRATEN EN NU SYSTEEM GRAAIER GEBRUIKEN HAHAHAHAHA
‘Piraterij neemt wereldwijd toe’
Nieuws; Programma’s
Een crimineel op de kieslijst. Graaiers stemmen op graaiers.

Reageer
gravatar

lijst nieuw van crimineel graaier
Iedereen is bang voor nieuwe verkiezingen en dit maal proberen de ratten het ….. is een systeem van criminelen die de macht over de wereld en nederlands hebben … zie de quote lijsten, de grootste graaiers zijn altijd de nieuwste graaiers.

Reageer
gravatar

Inburgering naar reintegratie
dakloos en verkloos
vrijweliger naar dag besteden
spoor looooooooooooooooooooooooooooooooooos
De prijs zou hoger zijn als die bedrijven meer belasting moesten betalen.
eigen bevolking te naaien, internationals behoren niet tot de eigen bevolking.De graaiers zelf halen keer op keer hun gelijk.

Reageer
gravatar

Soort zoekt soort en dat zal ook altijd zo blijven, daarom moeten wij (links)met z´n allen zorgen dat we het grootste soort worden straks met de verkiezingen!

gravatar

Heeft Destiny gezegd dat ze vertrouwen heeft in het kabinet? Dat verbaast mij zeer. Je had haar vrijdag in De Zwarte Ruiter moeten horen oreren tegen Rutte II. Het was zo erg, dat ik zelfs soms dacht: “Nou, Des, zó erg kan het toch ook weer niet zijn.” Echt, ze ging maar door! En nu dit.
Bij deze zeg ik mijn vertrouwen op in Destiny Jones-Meloen!

Reageer
gravatar

Fractieleiders Blok en Samsung ontbreken opvallend op deze lijst, het gerucht gaat dat beiden hebben gepoogd in de Eerste Kamer te lobbyen voor dit rampenkabinet. Senator N.B. de Vosch van Steenwijck (CDA)heeft daarop 112 gebeld en beide belhamels flagrante delictiï door de Smaakpolitie laten betrappen. Ten tijde van het tot standkomen van deze lijst verkeerden beide overheidsafhankelijken nog onder verscherpt justitiëel toezicht. In totaal zijn er nu dus 21 mensen die dit kabinet blind vertrouwen, waarvan 3 slechtziend, 4 minderjarig, 6 handelingsonbekwaam, 2 voortvluchtig en 6 om den brode. Geruchten gaan dat ook Jules Paradijs, eigenaar van de Telegraaf Media Groep overweegt zijn redactie te verplichten slechts positief te berichten over deze gelegenheidscombinatie.

Reageer
gravatar

Hé hoe kan dat? Ik sta op de lijst terwijl ik tegen Rutte-II ben.

Zeg eens, Diederik Smit en Rudolf Jullius, hoeveel toucheren jullie voor deze propaganda?

Reageer
gravatar

Ik weet het niet Jeettje, u lijkt wat cynisch. Er is een, zij het een lichte, stijgende lijn binnen dit kabinet te constateren. Er wordt 350 mln. geïnvesteerd om het gemiddelde IQ van de leden op te krikken naar 67 in het jaar 2023.

gravatar

In Apelfoort hebben we ook onderzoek gedaan onder onze bevolking en hier komen we tot de conclusie dat 0,00001 % van onze bevolking vertrouwen heeft in Rutte-II. Hoewel het onderzoek anoniem is uitgevoerd denken veel mensen te weten wie die ene persoon is die er nog wel vertrouwen in heeft. Die gaat het dan ook de komende tijd niet gemakkelijk krijgen in ons rustieke Apelfoort!

Reageer
gravatar

Wonen er in Apelfoort tien miljoen mensen!? Wow…

gravatar

Nee, natuurlijk wonen er in Apelfoort geen 10 miljoen mensen. Doe even normaal man. Het geeft alleen maar aan dat die éne persoon er niet eens helemáál in gelooft.

gravatar

Gezien het feit dat de lijsttrekkers van PvdA en VVD zelf op de lijst ontbreken lijken nieuwe verkiezingen de enige acceptsbele conclusie die uit de uitkomst van dit nuttige onderzoek te trekken valt. Goed werk, Speld!

Reageer
gravatar

Maar Joost is anders geaard dus die telt niet.

Reageer
gravatar

Om privacy redenen zijn de namen van de opstellers van deze lijst gefingeerd.

Reageer
gravatar

Een analyse levert mij het inzicht op dat er slechts 1 allochtone naam in te vinden is, maar zijn herkomst is onduidelijk wegens gebrek aan gegevens. toch is dit zeer laag. Ongetwijfeld zijn er veel meer mensen die er vertrouwen in hebben in het feit, dat ze dit kabinet het niet goed doet.. Wel vindt ik dat het er op zijn minst iemand moet overblijven, die over een maand nog enige vorm van vertrouwen heeft. Is dat niet meer het geval, dan moeten we concluderen dat er geen draagvlak meer is.

Reageer
gravatar

Die is allang afgehaakt.
Welke moeder accepteert het van haar zoon, dat ze zo belogen, bedrogen en beroofd wordt ??

gravatar

Grote namen ! Vooral die van Jacco Schultz van Haegen die eigenlijk Jacco Schultz Baudien van Haegenbalkenstein tot van der Stoetwegen heet, maar dat geregeld afkort.

gravatar

Je kan alleen vertrouwen in dit kabinet hebben wanneer je een aso bent.