Vrouw doneert lichaam aan literatuurwetenschap

Stoffelijk overschot gebruikt voor zinsontleding

Bij de faculteit Literatuurwetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen is vandaag het stoffelijk overschot van Janneke van Gelre (63, dit weekend overleden bij De Aanslag) bezorgd. “Leuk, weer eens een lichaam, altijd handig voor onderzoek”, stelt hoogleraar Jacques Wöbbo schouderophalend. “We kunnen haar mooi inzetten als meewerkend voorwerp bij zinsontleding.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Hieruit blijkt wederom de kernactiviteit van de Rooms-katholieken. Het langjarige onderzoek, gestart in het jaar 0. Leuk, een ontleding van de zin van het leven, en daarna hoor je er nooit meer iets van.

• Reageer
gravatar

Ik vrees dat u zich vergist, beste Trendvolger.

De kernactiviteit van de Rooms-Katholieken is kost en inwoning bieden aan, en faciliteren van pedoseksuelen. In ruil voor het vertellen van sprookjes, en het temmen van menigtes.

gravatar

Koppenmaker,

Let nou eens beter op! Het lijkt wel een klein foutje, maar het kan grote gevolgen hebben. De juiste ondertitel moet zijn:

Stoffelijk overschot gebruikt voor gezinsontleding

• Reageer
gravatar

Hoofdredacteur, Met alle respect zoals u weet maar m.i. is hier sprake van zinsbegoocheling.

gravatar

Het is wel laat…Zal niks meer te zeggen hebben… Het is m.i. zinvoller als vrouwen hun levende lichaam doneren. Muze spelen in ieders voordeel. In laaiende lijve voor die volle ervaring.

Maar kan me indenken dat dichters boven de 50 een obsessie ontwikkelen voor de dood met bijbehorende necrofilie. Uit blaseheid zal ik maar zeggen. Uit zucht naar een andere ervaring of simpelweg onvermogen.

• Reageer