Poetin pleit voor ludieke oplossing in Syrië

'Het gaat om legitimiteit en effectiviteit'

President Poetin wil een ludieke oplossing voor het conflict in Syrië. “Het gaat ons om de legitimiteit en effectiviteit, een ludieke actie ligt dan het meest voor de hand. Je zou kunnen denken aan een complimentenwaslijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik stel een samenwerkingsverbandje voor.. taart in de gezichten van Rutte en Assad. Liefst allebei door Putin. 2 voor de prijs van een, daar moet je oerhollandsch hart toch sneller van gaan kloppen?

gravatar

Heb je de mededeling op #6 gezien? Als onze Alex zo doorgaat is het aanpakken der eigen shit ook geen sinecure meer… en gaat ook dat een centje kosten.

Waarvan denk je dat al die nieuwe wc-potten van betaald gaan worden?? Uit zijn eigen zak???
Nou vergeet het maar, gewoon van ONS belastinggeld.
Inderdaad, typisch Alex; eerst doen, dan denken.

Zoals zijn vrouw M. al jaren gelden verklaarde: ja, hij is een beetje dom, en o ja, dat was toen óók een beetje dom, en de garnalen naar de klote tijdens een speech in Mexico; tamelijk behoorlijk heel erg dom ja…. niks bijgeleerd ook zo te lezen pfff….

Gek voor iemand die wc-potwerpen als hobby heeft! (grapje, ik vind het niet zo gek hoor! dát was cynisch bedoeld).

Voorlopig zitten wij onderdanen weer in de shit.
Ga je niet kamperen omdat je campingvrees hebt en nóg kan je met chemische toiletten in de weer om de shit in eigen huis tuin en keuken op te lossen c.q. te verwijderen.

Krijg je vast, wedden, weer van de SIRIE spotjes over poep opruimen voor je hond, en als je dan toch bezig bent… doe meteen de shit van je buren!!
O nee and no way Jose, geen zin in!!! Laat ieder zijn eigen shit opruimen zeg, laat mij erbuiten..
Heb genoeg aan mijn eigen shit!

gravatar

Denk toch aan je hart beste Gument! Dat je al van een ons belastinggeld op je kop gaat staan is best wel ernstig!

gravatar

Hm, u begrijpt niet veel van politieke economie, zoveel is wel duidelijk.
Dat belastinggeld moet toch ergens naartoe gekruiwagend worden?

Anders hebben wij straks geld teveel en de regering geen reden meer om te bezuinigen en burgers te pesten.
En de regering heeft het al zo moeilijk omdat we een van de drie rijkste landen zijn in de Eurozone – weg met die belastingcenten dus.

gravatar

Ja, en in ruil daarvoor oogsten wij internationale lof en bewijzen wij eens te meer dat Nederlanders solidair zijn met onderdrukten, waar ook ter wereld. Ach, wat ben ik toch trots op ons kikkerlandje!

gravatar

@ arlette. Ik vind het prima zolang JIJ het zelf betaalt en niet van MIJN belastingcenten

@annie. Ik snap niks van jouw verhaal, behalve de laatste alinia dat is precies wat ik zeg.
Gelukkig iemand met gezond verstand hier (behalve de wartaal over Alex ?!? dan.)

gravatar

de satire zelfst.naamw. (m./v.)
Uitspraak: [saˈtirə, sɑˈtirə]
Verbuigingen: satire|n, satire|s (meerv.)

spottende imitatie
Voorbeeld: `een geestige satire op een Engels kostuumdrama`

gravatar

@ Jeetje. Ik heb nu eenmaal hart voor de belasting want de belasting is ook hard voor mij. Doe zoals ik en bekijk het eens van een andere kant. Moet voor een aap niet moeilijk zijn. Een ons belastinggeld is € 50.000,-. http://tinyurl.com/ons-geld daar maak ik mij WEL druk om In een kruiwagen kan makkelijk 80 kilo dat is 40 miljoen krui maar mijn kant op als je zo graag wilt kruien.

@ veenstra. Doe zoals ik bekijk het eens andersom en oogst NATIONALE lof door de onderdrukten in jouw omgeving te helpen of anders oogst witlof. Ook goed. Heb je reden om trots te zijn.

gravatar

Ik ben trots omdat ik lid van het ombudsteam van PvdA en lokale onderdrukten help. Maar ook wil ik niet de andere kant op kijken als het andere landen fout. Sociaal-democratische solidariteit kent geen grenzen, maar ja, zo bekijk ik het.

gravatar

@ arlette. Goed idee. we kruien gewoon spottend imitatiegeld naar Satirië. blijft langer goed dan taart maar niet van mijn belastingeld hoor wel zelf betalen he

gravatar

Lieve TH. ETAXAR GUMENT: Je zegt:

“annie. Ik snap niks van jouw verhaal, behalve de laatste alinia dat is precies wat ik zeg.
Gelukkig iemand met gezond verstand hier (behalve de wartaal over Alex ?!? dan.)”

Ik moet je zeggen dat ik ook blij en opgelucht ben dat er tenminste nog iemand met gezond verstand is hier. Geen idee dat ik het was!!! Fijn!

(Annie, een naam, schrijf je met een hoofdletter. Annie dus, geen annie, dat snap je toch wel? in sommige dingen ben ik een beetje pietluttig, sorry hoor)

Dat je mijn opmerkingen over Alex wartaal noemt is wel genant, dat je het hele verhaal eigenlijk helegaar niet snapt maakt het er ook al niet beter op.. Alex zelf snapte het meteen en moest ook een beetje lachen, met rood hoofd maar toch.

Mijn ervaring is: als je iets niet snapt, beter het zwijgen ertoe doen… voordat je het weet maak je jezelf alleen maar belachelijk en dat kan de bedoeling nooit zijn, toch?

Nu ik het zo teruglees snap IK van de laatste alinea eigenlijk het minst… Sirie-spotjes over het opruimen van hondenshit? En ook van de buren? Waar gáát het over en waar was ik met mijn hoofd? Ik heb al jaren geen hond meer en mijn buren ook niet.
Dát was pas wartaal!!

Arlette zal haar plan toch echt met subsidiegeld uit moeten voeren ben ik bang, het is begrotelijker dan je denkt, ook al staat er ‘2 voor de prijs van 1’.
Ze had gelijk, daar gaan Hollandsche harten over het algemeen sneller van kloppen, wij houden van koopjes tenslotte en dan wil het denkwerk weleens te wensen overlaten.
Is de koop al gesloten terwijl de vis nog niet gevangen is a.h.w. en loopt de beer nog los, laat staan dat hij al geschoten is. Of zoiets.
De logistiek, de organisatie e.d. kosten een meervoud van de relatief goedkope taart, samenwerkingsverbanden dienen gesubsidieerd te worden. Ook als we ze niet helemaal begrijpen.
Wel gewoon meedokken dus en niet Arlette met de rekening -of shit zo u wilt- laten zitten, daar hebben we subsidiepotjes voor tenslotte.

gravatar

@ANNIE

Jij gaat er zomaar van uit dat ik lief ben. Toevallig is dat wel zo, behalve als het om !MIJN BELASTINGGELD! gaat Dan word het blauw voor mijn ogen

Annie hoe moet ik dat weten dat de A van ANNIE een hoofdletter is en NNIE nie? Je schrijft je hele aanhef met hoofdletters en HAAGSCHE dan ? is dat ook een voor/achter naam heeft die hoofdletters en waar zitten die precies ? ik wil het graag goed doen ANNIE/annie/Annie

De laatste alinia: ik denk nu ook dat je even een vlaag van verbijsterend gezond verstand had.
Als hoofdletter alex jouw verhaal snapt, dat is wel het bewijs dat het een “beetje DOM” verhaal was toch ?
Als je zwijgt wil je slim overkomen terwijl je het niet bent of bang bent voor uitlachen. Je bent toch niet bang Annie?

Als je het niet snapt moet je het vragen. Domme vragen bestaan niet domme verhaaltjes wel. Zie de speld
Mijn slimme vraag is WAT GEBEURT ER MET MIJN BELASTINGGELD. Kom maar op met de domme antwoorden

Je probeert mij uit de caravan te lokken met het woordje subsidie maar daar trap ik niet in nnie met een A. arlette zei al satire is spottende imitatie dat is wat anders dan pesten Annie jij pest reaguurders foei

gravatar

Zozo Gument. Jij hoest nogal wat belastinggeld op als ik die schrijfsels van je allemaal van je moet geloven. Dit is geen ophoesten meer maar schuimen. En maak je nou ook maar niet zo druk over jouw vermeende stalker, die volg ik wel.

gravatar

Omg… wat een uitbarsting! Om bang van te worden bijna….

Tsja, satire, Speld, en boze burgers….. maak je toch niet zo druk lieve schat, dat helpt niet, echt niet… Ik kreeg gewoon enorm de slappe lach toen ik dit las:

@annie. Ik snap niks van jouw verhaal, behalve de laatste alinia dat is precies wat ik zeg.
Gelukkig iemand met gezond verstand hier (behalve de wartaal over Alex ?!? dan.)

En oke, ik reageerde, al giechelend (de volgorde is ver te zoeken inmiddels, ook lastig) een beetje puberaal mss maar ja, zo zijn Haagsche Annies. Behalve Pietluttig; DAT wilde ik op het laatste moment verwijderen maar dat lukt lang niet altijd, of nooit lately. Op deze site dan, elders kan ik nog weleens wat rechtbreien gelukkig!

Neem een kopje kamillethee en laat nog even goed doordringen dat de Speld één en al satire is, voor een goed gesprek over dit soort zaken moet je hier gewoon niet zijn vrees ik…

En nee, ik ben niet bang om uitgelachen te worden; en vragen, al dan niet dom heb ik niet, dank u!

Antwoord op uw vraag wat er met UW belastinggeld gebeurd weet ik ook niet, gaat mss al op aan nieuw plakband op een ministerie, ik krijg ook nooit een specificatie in de trend van: Mw. Annie, Den Haag: uw geld is ook dit jaar weer in de gezondheidszorg of aan betere wegen gespendeerd.
Laat staan dat ik het weet waar andermans geld blijft, ik stem en laat het verder aan de ministers over, het is hun werk tenslotte.

ps: ik zal niet meer zo pesten, beloofd!! maar zelf ook geen reaguurders meer zeggen dan, dat is niet des ‘Spelds, hier reageren we gewoon.

gravatar

Misschien kan koning Willem-Alexander van Oranje Nassau eens bij Assad op de thee…..Van Poetin hoeven we echt niks te verwachten, ja dwarsliggen in de Veiligheidsraad, maar dat is niet ludiek.

Reageer
gravatar

Als ingewijde in het Kremlin kan ik U mededelen dat dhr. Vladimir Vladimirovitsj Putin, houder van de zwarte band in judo, in Homs een groot nationaal judotoernooi wil organiseren tussen alle strijdende partijen in Syrië om voor eens en altijd vast te stellen wie de macht toekomt in Syrië, waarbij elke strijdende partij één afgevaardigde mag sturen. Het toernooi staat onder de bezielende leiding van dhr. Vladimir Vladimirovitsch Putin, dhr. Dmitri Anatoljevitj Medvedev en dhr. Sergej Viktorovitsch Lavrov die allen als onpartijdig scheidsrechter zullen optreden.

Reageer
gravatar

IИDЗЯDДДD, DЭ SPЗLD HЭЗFT HЭT ЙIЗЦШS ЩЭЗЯ ДLS ЭЗЯSTЭ.
IК STЗL VФФЯ DЭ GДУLУMPICS, DIЗ ZЭ MIJ IИ DЗ MДДG HЭЬЪЗЙ PЯФБЭЯЗИ TЭ SPLITSЗЙ, IИ SЧЯIЭ TЭ ФЯGДЙISЗЯЭИ.

Reageer
gravatar

Daar is de tijd nog niet rijp voor beste Jeettje, en ook geen duikboot beschikbaar momenteel. Die zijn allemaal onderweg naar de middelandse zee.

gravatar

Nee, ik bedoel geen canaltoestanden: Poetin heeft genoeg tanks om die als corsowagens om te verven in roze en paars, bloemetjespatronen, glitters en dat soort dingen Geer en Goor kunnen het wel stylen.
Wat blote nichten en potten erop en gaan met die banaan. (zo heet dat toch?)

gravatar

Jazeker beste Jeettje. Door Fred Teeven persoonlijk geïntroduceerd. Wat u, zou hij het ook zijn?

gravatar

werk u voor de cia of bent u gehersenspoeld door uncle kim jung sam, zij creeren oorlogen voor eigen belang om over de wereld vooraden olie water enz te heersen, en putin is de bad guy?

Uncle kim jung sam pompt nu vrolijk de olie uit turkmenistan (voormalig sovjet rep) door een door hun vernietigt afganistan en het veramerikaniseerde pakistan.

helaas behoort de eu tot de grote overzese kolonie van usa behalve wat aan de russische zijde schaart

in de wetenheid dat putin opok geen heilige is, maar dat verbleekt bij wat de obeslitas 1 op 1 rijdende over benzineprijs klagende god bless my gun amerikanen in de wereld hebben aangericht,

Dit natuurlijk niet op cnn en alle grote nieuws zenders te zien maar nog vrij verblijvend op youtube.

I rest my case

gravatar

Koekhappen – want koekhappen met echte peperkoek brengt mensen samen – je kunt ook andere koek en cake introduceren – en hier en daar een jodenkoek er tussen brengt de stemming er echt in. En voor de kleintjes.. piepe-koek en koekoek aan een lijntje.. voor de oudere veteranen een lijntje wasmiddel met een snuifje titanium-oxide.. tegen de Winter depressie.

Reageer
gravatar

Poetin? Dat is toch die travestiet die met Medvedev samen op een prachtig schilderij als echte vrouw staat vereeuwigd? Dienen we die serieus te nemen? In ieder geval een compliment voor zijn durf zijn nek uit te steken voor het uit de kast komen als liefhebber van vrouwenkleren!

Reageer
gravatar

ЗVЭИ DIMMЗЙ КДДSКФP! IК HЭЬ MIJИ ДGЗЙTЭИ ФVЗЯДL ЭЙ ZЗ ШЭTЗИ ЩДДЯ JЭ HЦIS ШФФЙT!

gravatar

welicht, vergeet u hier dat international terror king uncle sam ook hier de media sensoreerd, politiek modergooien op hoog niveau, na de zaak snowden, was het wel heel erg anti homo in rusland, net als in veel staten in de usa en de halve arabische wereld.

het potret geschildert door cia itself is gewoon een vergeldings actie omdat dit keer amerika niet kreeg wat ze wouden.
En meer omdat snowden de populairiteit van amerika op dit moment tot een dieptpunt heeft gebracht,

dus laat uw niet foppen door uncle kim jung sam, zij zijn de ware schurken, de wolf in schaaps kleding, de roots van het kwaad itself.