Lagere straf Robert M. vanwege uitzenden beelden

‘Privacy geschonden door filmpjes op pedofielenforums’

De celstraf van kinderverkrachter Robert M. is teruggebracht van 19 naar 8 jaar. Volgens de rechter is de privacy van M. geschonden, omdat filmpjes van het misbruik te zien waren op internetforums voor pedofielen. Naar aanleiding van de beelden is hij zijn werk kwijtgeraakt en zelfs bedreigd. De straf van Richard van O. wordt niet verminderd. De partner van M. nam niet actief aan het misbruik deel en was daarom niet op de beelden te zien.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo’n geëlaboreerd foute woordkeuze kan nimmer door een algtoon worden gerealiseerd; “varkken Nederlands” is waarschijnlijk een pseudoniem van een semi-besneden gesjeesde autotonige HBO’er, uit dépit voor het feit dat hij door Hogeschool Amsterdam is afgeserveerd. Anderzijds duiden de veelvuldige alliteratieve referenties naar “kutten en kanker” en zijn werkhypothese “ik Al-grijns en darrom ben ik moslim” naar vergelijkbare stadia in de morele en taalkundige ontwikkelingsgang van onze nationale knuffel-Marokkaan Ali B. Baba, die dezer dagen een dikke boterham verdient via reclame voor een bekend telecombedrijf, met wiens CEO hij klaarblijkelijk op voet van “jij en jou” verkeert.

Reageer
gravatar

gAAT OOK DIE HOMOFIELLEN RECHTER EN PEDOFILLEN RECHTER EISEN STRAFFEN KANKER NEDERLANDS

ik algerijns vanaf 6 jaar kind niet gezien en nog kutten rechters spelers afgewees
warrom ben ik moslim
ik ben trots dat ben moslim homofielen en pedofilelen nederlands
fuk jullie regeles en jullie wetten en jullie land kanker varken nederlands
IK BEN ALCHTONEN INBURGERING NAAR RIENTEGRATIE
VRIJWELIGER EN DAG BESNEDEN
DAKLOOS EN WERKLOOS
DAT BETEKENT SPOORLOOS HOMOFILLEN

mark kut en kutten nederlands nog kutten rechters die heeft wilders gewraakt rechtbank homofiel nederlands
Rechten van de vader bij een kind | Mens en Samenleving: Diversen
mens-en-samenleving.infonu.nl › Diversen‎
Heb daardoor al zeker 6 jaar verloren van mijn kind en moet mijn dochter van 9 en nog 10 jaar berief scherijven voor kutten rechters . Als ik heb haar in dat jaar 6 heeft gezien is het veel geweest.

Reageer
gravatar

U verdient veel strafvermindering, vanwege al die privacy die u hier zelf te grabbel gooit. Doe voor de zekerheid bij de rechtszaak ook nog maar een paar keer uw broek uit, dan komt u er zelfs nog wel af met een taakstraf van een uurtje dagbesneding.

Maar er is een keerzijde: om veel strafvermindering te kunnen krijgen, moet je eerst veel straf oplopen. Helaas, een siamese tweeling.

gravatar

Van dichtbij de bron vernomen, dat de Paus hier om had verzocht.

Reageer
gravatar

Het is bekend dat De Speld zich richt tot de intelligentsia in ons land. Daarom is het opvallend dat enkele lezers de fundamentele taalfout van Masmol in de frase “need i say more” [#7] niet ogenblikkelijk opvalt. Onwaarschijnlijk maar waar.

Ik zal het uitleggen, alhoewel dat voor 99,99 % van de lezers niet nodig is. Zij kunnen nu dus afhaken.

Engelssprekenden hebben het over het algemeen nogal hoog met zichzelf zitten, daarom wordt i (ik) altijd met een hoofdletter geschreven.

Reageer
gravatar

Men blaast hoog van de toren. Als het echt correct moet, is het overigens: Do I need to say more…..yek yek yek

gravatar

Dat zwarte balkje over ogen had gewoon over z’n geslachtsdelen gemoeten.

Reageer
gravatar

En terecht natuurlijk. Ik vind 8 jaar ook nog teveel. Al dat gedoe over sex met minderjarige kinderen. Theo Maassen zei het al: “Minderjarig, minderjarig, wat nou? Alleen als je op schrikkeldag geboren bent, ben je minder jarig, maar voor de rest zijn we allemaal gelijk”.

Dus onmiddelijk vrijlaten die gast, flinke schadeloosstelling, eerherstel en een medaille erbij. Standbeeld twijfel ik nog over.

Reageer
gravatar

Wellicht is er nog wel een oud klooster te vinden, vol, met in andermans onderbroekjes graaiende oude patertjes, die deze bofkont binnen hun geledingen nog wat bij kunnen brengen.

Reageer
gravatar

Laus,

Verklaar je nader, zodat we nog wat aan jouw opmerking hebben.

gravatar

Technisch stafje van De Speld,

Nog niet zolang geleden werkte alles naar tevredenheid. Toen kwam er een kwaaijongetje dat hier de boel verstierde. Als gevolg daarvan is de boel flink aangepast, maar de kuur blijkt erger te zijn dan de kwaal. Voormalig voorzieningen waarmee alle lezers tevreden waren, zijn verdwenen of werken niet meer.

Een plausibele uitleg kan jullie mogelijk nog redden van een protestdemonstratie op het Malieveld.

gravatar

dit is niet te geloven! ze horen allebei doodstraf te krijgen!we hebben het hier over kinderen, onze kinderen! en niet over plastic poppetjes!
doodstraf is de enige rechtwaardige straf! ik snap de ouders ook niet van de verkrachte babys en peuters! zij moeten hier nooit mee akkord gaan. protesteren protesteren en tot het uiterste gaan!

Reageer
gravatar

doet er niet toe,

Er zit op al meer dan honderd jaar op elk toetsenbord, dus ook op de jouwe, zowel links als rechts een speciale toets, waarmee onderkastletters in bovenkast kunnen worden afgedrukt.

gravatar

Nee hoor: hij krijgt natuurlijk en forse smartengeldvergoeding vanwege de geschonden rechten, copyright vergoedingen en royalties per bekeken en gedownloade video.
Dan een boek schrijven, het lezingencircuit in voor 20.000 per optreden en een talkshow samen met Bram M.

Nee, die gaat het wel redden, echt werken hoeft-ie niet meer.

gravatar

ach we hadden hier in Arnhem jaren geleden ook een kinderrechter in Arnhem die getrouwd was en ook jongens ‘die onder heb vielen’ misbruikte …need i say more…..

Reageer
gravatar

Masmolletje,

Jij doet mee aan het kinderlijke idee, dat Engels stoerder is dan Nederlands. Leg mij eens uit waarom “need i say more” meer zou zeggen dan “moet ik meer zeggen”. Zie je overigens de enorme taalfout die jij daarin maakt?

Drie dagen op rioolwater en oudbakken brood in de schoolkelder.

gravatar

Domme Masmolletje,

Viezerik, weet je inmiddels welke grote fout jij hebt gemaakt in jouw imposant bedoelde Engelstalig zinnetje?

gravatar

Ik vind persoonlijk dat filmpjes met kindermisbruik op YouTube moeten staan als waarschuwing tegen kinderporno. En natuurlijk ook om praktiserende pedofielen buiten ons dorp te kunnen houden.

Reageer
gravatar

Beste neef Paulus, tevens hoofdredacteur, In de Bijlmer, Haarlem en Breda staan idd. een paar flinke kasten waar liefhebbers van zeer jeudigen doorgaan met open armen ontvangen worden.

gravatar

Naar het schijnt heeft Robert M. de rechten van de filmpjes verkocht aan Joop vd Ende en zijn binnenkort waarschijnlijk als serie te zien op RTL.

gravatar

Ik geloof er niks van, want de filmpjes waren op het Jeugdjournaal niet te zien als bewijs.

Reageer
gravatar

Dat heeft Robert M. zelf geweigerd. Sommige ouders van de slachtoffertjes boden hem aan om een zwart plankje aan zijn gezicht vast te spijkeren. Maar daar had meneer geen behoefte aan.

Mijn straf voor het executeren van Willem van Oranje is trouwens ook verminderd, van vierendelen tot halveren, want mijn recht op privacy is destijds met voeten getreden. Zelfs nu nog gaat dat door, zo heeft De Speld mij bij wijze van grap als legpuzzen uitgebracht.

Maar goed, er is nog gerechtigheid in dit land. Twee teams van historici zijn nu bezig om de vier delen te restaureren tot twee helften. Voorlopig ben ik daar tevreden mee, maar mijn advocaat strijd door, tot ook die helften aanelkaar genaaid worden.

gravatar

Waar blijft onze strafvermindering? Onze privacy is ook geschonden, door Jeff Dunham. En die George W Bush deed dat nog eens dunnetjes over. Jaren durfden we niet te posten op Facebook. Met Obama kregen we weer een sprankje hoop. Dat hij, Osama dus, Obama een lagere straf zou geven dan Ahmed. Oftewel, niet op het podium voor schut zetten in z’n blote skelet. Maar die Obasa viel ons vies tegen. Wat een agressief kereltje is dat. Een kopschopper is er een koorknaap bij.