Kabinet overweegt politiek ingrijpen in Nederland

Bestuurlijke interventie eindelijk bespreekbaar

Het kabinet werkt achter de schermen aan plannen voor politieke interventie in Nederland. Volgens bronnen van RTL Nieuws zou men bereid zijn tot bestuurlijk ingrijpen om iets te doen aan de economische malaise.

Tot nu toe wilde de regering niets weten van een actieve rol bij het bestrijden van de crisis, omdat de economische situatie te complex zou zijn. Na de laatste CPB-cijfers lijken de geesten echter rijp voor interventie. Parlementair verslaggever Frits Wester verwacht dat er binnen twee weken maatregelen aangekondigd worden: ‘Langzamerhand ontstaat ook bij het kabinet het idee dat we iets moeten doen en dat we niet lijdzaam kunnen blijven toekijken. Of het ook gaat werken is de vraag: de ervaring leert dat je de situatie met politiek ingrijpen alleen maar erger maakt.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik algerijns vanaf 6 jaar kind niet gezien en nog kutten rechters spelers afgewees
warrom ben ik moslim
ik ben trots dat ben moslim homofielen en pedofilelen nederlands
fuk jullie regeles en jullie wetten en jullie land kanker varken nederlands
IK BEN ALCHTONEN INBURGERING NAAR RIENTEGRATIE
VRIJWELIGER EN DAG BESNEDEN
DAKLOOS EN WERKLOOS
DAT BETEKENT SPOORLOOS HOMOFILLEN

mark kut en kutten nederlands nog kutten rechters die heeft wilders gewraakt rechtbank homofiel nederlands
Rechten van de vader bij een kind | Mens en Samenleving: Diversen
mens-en-samenleving.infonu.nl › Diversen‎
Heb daardoor al zeker 6 jaar verloren van mijn kind en moet mijn dochter van 9 en nog 10 jaar berief scherijven voor kutten rechters . Als ik heb haar in dat jaar 6 heeft gezien is het veel geweest.

Reageer
gravatar

Volgens mij kunnen ze net zo goed een staatsgreep plegen, zo kan de regering het kabinet onder zich plaatsen tot aan de volgende verkiezingen. Als Europa gaat ingrijpen wordt het pas een echt spektakel, dan kunnen we in hoger beroep bij de Verenigde Naties. Als de bevolking er echt een probleem mee heeft kunnen ze altijd gaan demonstreren na de volgende verkiezingen, dat is goed voor de locale middenstand. Veel demonstranten pakken een terrasje of gaan lekker een hapje eten.

Reageer
gravatar

Dit maakt me pas echt bang. Dat dit kabinet overweegt iets te gaan doen dus. Ik weet niet of politiek ingrijpen niet beter kan wachten tot na de VN rapporteurs klaar zijn….

Gelukkig weet ik niks van politiek laat staan politiek ingrijpen, maar ach dacht ik. Laat ik weer eens iets op dit forum zetten… Bij de telegraaf en nujij.nl ben ik al “gebanned” omdat ik mijn mening gaf zonder deze goed te onderbouwen.

Reageer
gravatar

Dat is een nul of wat te weinig Margootje.

gravatar

Minister Henk Kamp van Aardbevingen en Koopkrachtdalingen heeft al besloten om in oktober te besluiten (tot zolang krijgt de PvdA de tijd om bij te draaien met wat rituele discussies) om de Economie verder door de koopkrachtbodem te boren.
In een dichtbevolkt land als Nederland is er namelijk altijd wel plaats voor een nieuw attractiepark.
Zodoende staan voor Boxtel, Haaren en de Noordoostpolder Schaliegas Sinkhole attracties gepland, compleet met brandend water.

Reageer
gravatar

Nu ja, de man moet wát. Hier in Rotterdam worden de laatste ja-knikkers buiten dienst gesteld, omdat het oppompen uit het Rijswijkse olieveld niet meer rendabel is.

Dan moet men, als minister van Verzieking, Verzakking en Drijfzand, toch een alternatief aanboren.

gravatar

Harde maatregelen zijn noodzakelijk geworden. Het plan om tussen zonsondergang en zonsopgang de elektrische verlichting van ‘s rijks wegen uit te laten is echt niet voldoende.

Ik stel voor alle elektrieke verlichting te verbieden, ook van voertuigen en in huiskamers en kantoren. Om problemen m.b.t. misdaad en ongelukken te voorkomen kunnen we een uitgaansverbod in de donkere uren instellen.

Het aldus verdiende geld kan worden besteed aan winkeluitgaven om de economie een oppepper te geven.

Reageer
gravatar

Stoere pretenties! Kijk dat is nu Holland op zijn breedst.
Wij hebben geen VN en gifgasaanslagen nodig om tot akties te komen.
De ware VOC mentaliteit toont zich pas echt, als het er op aan komt.
O Nederland, let op u saeck.

Reageer
gravatar

Beste Jeettje,

Lachgas, mijngas, jouwgas, koolzuurgas, zuurkoolgas, Nederlands aardgas, Russisch aardgas, schaliegas, broeikasgas, biogas, braakgas, brongas, butagas, carbidgas, drijfgas, edelgas, flessengas, gifgas, houtgas, knalgas, lachgas of lichtgas?

gravatar

Vloeibaar gas. Onder druk wordt alles vloeibaar in Den Haag.

gravatar

Dat is dus de koopkracht van de burger die verdampt onder 6 miljard aan extra lastenverzwaringen van het Kabinet en wegvloeit.

gravatar

Heffen zij zich zelf op dan? Sta ik helemaal achter

Reageer
gravatar

Philip! Wat een goed idee! Dat niemand anders daar nou op is gekomen… ik ben reuze benieuwd naar je verdere inzichten, omdat dit plan alleen nog maar is ‘om te beginnen’.

gravatar

Nou Jeetje, dat lijkt me vrij triviaal. 50% van elke toerist, 50% van elke chocoladereep, 50% van elk fietsventiel, en zo verder en zo voorts, houden we lekker zelf!

gravatar

Het wordt tijd dat er nu door de politiek wat gedaan wordt. Het alleen maar op het volk laten hangen, is geen optie. Wellicht als men in Den Haag eens de straat opgaat om te protesteren tegen de malaise, dat de crisis zo schrikt, dat hij naar Duitsland vertrekt?

Reageer