Uitstekende xtc-pillen in omloop

Festivalbezoekers gaan fenomenaal weekend tegemoet

Er is op dit moment uitstekende xtc in omloop. Dat stelt het Trimbos Instituut op basis van veldonderzoek. Volgens het instituut gaan bezoekers van festivals een fenomenaal weekend tegemoet. Een woordvoerder: ‘In vergelijking met voorgaande jaren is de kwaliteit van xtc-pillen enorm hoog. Dit weekend wordt helemaal fantastisch, echt te gek.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

COCAINE 90 %

1 € 60

5 € 270

10 € 500

20 € 950

100 € 3400

MDMA KRISTALLEN 84%

1 € 25

2 € 40

5 € 70

10 € 120

20 € 220

50 € 400

100 € 550

XTC (PILLEN)170 MG

5 € 25

10 € 30

20 € 60

50 € 120

100 € 160

200 € 220

XTC (PILLEN)220 MG

5 € 25

10 € 45

20 € 80

50 € 140

100 € 250

SPEED POEDER PUUR

5 € 30

10 € 50

25 € 80

50 € 150

100 € 250

Voor overige informatie en foto’s kunt u ons gerust mailen.

VERZENDING / AFSPREKEN

BETALING: CASH – BITCOINS – IDEAL – MISTERCASH

CONTACT: [email protected] / XPORTHOLLAND.GHOSTMAIL.COM | BINNEN 8 UUR REACTIE |

Reageer
gravatar

VRAAG NAAR ONZE AFBEEDLINGEN PER MAIL
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BESTELLEN MOGELIJK VANAF € 20,- PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF VERZENDING

WIJ VERZENDEN NAAR: NEDERLAND ( 1-2 DAGEN ) POSTNL – EUROPA ( 3-5 ) USA ( 5-10 ) DHL

BETAALMETHODE: BITCOINS EN IDEAL BETALINGEN MAXIMUM € 15,000,- MISTERCASH ( BELGIE ) TOT € 750,-

VRAGEN/BESTELLEN: MAIL NAAR: [email protected][email protected]
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Reageer
gravatar

Kijk! Iedere week een betere pil in de mik van elke Nederlander, want zeg nou zelf, de “nuchtere Nederlander” is toch niet meer van deze tijd?

Reageer
gravatar

Ach, das net een aspirientje, gewoon innemen en kijken of er iets veranderd. Kan goed zijn om eelt te verwijderen, anderen krijgen er een maagbloeding van. Ik zou zeggen: gewoon slik doen en morgen weer een nieuwe dag.
Succes en laat indien mogelijk nog eens weten hoe het avontuur is afgelopen! Toedels, Annie.

gravatar

Beste P. Lut, In dat geval kunt u de pil altijd fijnmaken met een lepel of stamper en door een dessert naar keuze roeren zodat u zich niet langer hoeft te storen aan voetnoottekens waar u geen bal van snapt.

Het is echter wel zaak eerst een wilsverklaring te ondertekenen waarin opgenomen is: datum, tijdstip dat u de pillen zelf heeft fijngestampt en vervolgens in wat halfvolle aardbeienyoghurt hebt geconsumeerd.

gravatar

Beste Annie en Tjeempie,
mede namens de overige erven van P. Lut mag ik u bedanken voor uw suggesties aan wijlen ons vader. Hij mag dan een Piet Lut zijn geweest (inderdaad deden er nogal wat grapjes de ronde over zijn -en mijn- naam) maar hij heeft in die trend welzeker gezorgd voor zowel testament als wilsverklaring. En gelukkig heeft hij ons daarin ruim bedeeld.
Alleen de halfvolle aardbeienyoghurt was geen goed idee: daar bleek hij vreselijk allergisch voor.
Rest ons alleen nog de vraag: wat te doen met dat rare pilletje waar hij nog niet aan toegekomen was? Is marktplaats.nl een idee?

gravatar

Ja zo zie je maar! Soms kan het helemaal geen kwaad om een beetje rekening te houden met Murphy’s law! P. Luttig of niet, dat blijkt nu wel weer.
Aardbeienyoghurt.. tsja je kan overal aan doodgaan dus waarom niet aan yoghurt? (aardbeien zijn lekker en dus niet giftig, kan je van joghurt, ook als het versneden is met vruchten niet zeggen helaas..).

Maar goed, de overgebleven pil. Ik ben toevallig jarig vandaag, en heb geen pilletjes tegen wat dan ook in huis.
Mij lijkt de oplossing simpel: geef de pil aan mij als cadeautje, heb ik toch nog een knetterende avond of ik ben morgen uit mijn lijden verlost en kan uw vader gezelschap gaan houden!!

Marktplaats zou ik met klem afraden; voordat je het weet sta je bekend als de plaatselijke dealer/cokeboer en staat je telefoon niet meer stil, vooral in de nachtelijke uren.

Bezint eer ge begint zei mijn moeder zaliger altijd voor ik weer aan een avontuur met onzeker einde begon; ik luisterde nooit naar mijn moeder dus kom maar op met die pil!

Niet-P. Lut als ik ben heb ik geen testament; dat wordt lachen t.z.t. met die hebberige &^%$ familie van me; jammer dat ik ze niet kan zien vechten om mijn kamerplanten!

gravatar

Beste P. Lut jr. erfgenaam, Sterkte met het verlies van uw dierbare maar waar kan het bloemstuk naartoe? En Haagsche Annie alsnog een late felicitatie. En als u mij beide toestaat in uw verdriet en kater enige filosofisch beschouwingen te mogen ventileren, en nee, u zult mij niet horen over de een z’n dood is de ander z’n plezier en meer van dergelijke algemeenheden, in ieder geval hebt u beide weer een dag beleefd en zal de halfvolle aarbeienyoghurt vanaf heden niet meer zonder enige overpeinzingen op tafel verschijnen dat dan weer wel. Wat u met de overgebleven pil zou kunnen doen is geheel persoonlijk. Als antroposofisch doch onbezoldigd rauwtherapeut zeg ik doorgaan; lijst ‘m in en hang er een lifehamertje naast voor noodgevallen!

PS Annie, Pokon is voor planten!

gravatar

Beste Toch, veel “pillenslikkers” weten kennelijk meer over de risico’s van drugs dan jij.. Mijn advies is om gewoon even je pillen te laten testen en voldoende water te drinken en dan heb je inderdaad een te gek weekend! Want ja ondanks het feit dat dit satire is hebben we in NL heel veel goede pillen in de omloop door ons test beleid en daar mogen we blij mee zijn!! Maar angst en onwetendheid rond het gebruik van drugs creëren werkt ook heel goed, kijk maar naar landen als Amerika ;-).

Reageer
gravatar

Ja, laten we naar the land of the free and the home of the brave kijken, waar ze elkaar overhoop schieten, met of zonder pilletje.

Maarre; goeie pilletjes? Voor wat? Tegen wat? Reumatische aandoeningen, kaalheid, hersenverweking, tattoos?

gravatar

Blanco pillen? Normal stond er toch een auto op? Of een baby. Of zelfs een hartje! Zodat je beter weet wat je slikt en bvb hoeveel baby’s je dan nodig hebt.

Alleen de illegaliteit is vervelend. Wel goed voor dealers en roverheidsbanen. Beter werd het gereguleerd verkocht in een puike apotheek. Zeer goed voor de omzet. Nog beter voor stabiele kwaliteit. Minder doden en andere ellende dus als bijwerking van mindere pillen…

Zonder dollen: geef mijn pillen maar aan een ander. Ik blief die chemische dingen niet. Hout het liever natuurleuk.

Walgelijke bericht. Mag ook wel eens, kan geschieden. Andere kranten staan er helemal vol mee! Maar eh: HOE WAS JE WEEKEND?

Reageer
gravatar

Nou nou , dikke pret met die jongens van speld ! ( ff voor de duidelijkheid , dit was cynisch bedoeld , net als hun post slaat dit ook nergens op )

Reageer
gravatar

Je hebt er toch een paar geslikt Erik, begrijp ik dat goed?
Ik ook en er gebeurde niks. Wel had ik een paar uur een koe en een handvol varkens in mijn woonkamer, ze liepen te rennen en te gillen: ik ben geen veehouder, ik ben geen veehouder laat me met rust!!!

Toen ik ze met rust liet en de zon aanzette in de nachtwinkel zodat ze ook mooi weer hadden ben ik in slaap gevallen. Nu net thuis, zelf gevlogen (leuk!) en het vee is weg, nu rent er alleen nog een veehouder door de kamer die roept: ik ben geen koe en zéker geen varken.
Maar ik ben niet achterlijk en heb hem een oude sjaal gegeven en mijn pincode waarop hij verdween.
Eindelijk rust.. Buiten lopen nog wat tuinstoelen op het plantsoen maar zolang ze niet te hard blaffen en om 22.00 uur opkrassen laat ik ze maar.

Wat betekent cynisch? En wie heeft jou de post van de jongens van de Speld laten lezen? Zeker nog nooit van het briefgeheim gehoord..

Als het aan mij lag: voor straf een liter vanillevla opeten. Nu en meteen.
Dit slaat toch nergens op zo..

gravatar

ik heb opeens allemaal enge kabouters hier in huis,ze rijden op kleine fietsjes rond,en druk dat ze zijn haha..ik heb er al een aantal per ongeluk dood getrapt,die gezichtjes doen mij denken joling,gordon,xander,wendy,linda de mol hahaha,ik pak zo de vliegenspray..pilletje en ga het nieuws kijken ..Oorlogsschepen VS naderen Syrië

gravatar

Beste Erik, het is niet verplicht om te genieten van de berichten van Speld, dus als je het niet leuk vindt staat kan je ook op wikipedia dingen gaan lezen!

gravatar

Ik snap de reuring van sommige lieden niet. Komt De Speld met een duidelijk positief bericht, is het weer niet goed. A propos, waar kun je die pilletjes bestellen? Wehkamp? Bol.com? Ik kan het niet vinden.

Reageer
gravatar

Dat is een misverstand Carrotte: waar wij vroeger, toen niet alles beter was maar wel veel, op de Solex naar een festival gingen om muziek te horen en met meisjes te … ehhh … nu ja, dat, gaat men nu naar een festival om pillen te halen – niks on line behalve de tickets voor het festival.

Benieuwd wanneer de reguliere apotheker zich tot dit concept bekeert.

gravatar

Ach ja, vroeger, toen was een kratje bier nog geel en een pilletje om beter te worden.

Nu wordt je lam van een pilletje en neem je een bier om bij te komen…

gravatar

Hebben we het over die babyblauwe pilletjes met een ondersteboven afgebeeld uitroepteken..?

Reageer
gravatar

Het gebrek aan humor neemt op internet verontrustende vormen aan: misschien moet De Speld een vierkant blauw verkeersbord gaan tonen met daarin in het wit het ironieteken ;)) …

Reageer
gravatar

Saaiheid neemt de overhand tegenwoordig haha..men kan niets meer hebben..of het door de crisis komt?Who Knows..!!!!

gravatar

Ja. het niet in staat zijn humor te herkennen is best eng eigenlijk. Straks staan die lui in een stemhokje en dan blijkt dat ze die politici wéér serieus genomen hebben, in plaats van een lange neus te trekken en in lachen uit te barsten.
Brrr, maar geen verkiezingen meer, maar een pronte staatsgreep: dan weten die lui waar ze aan toe zijn.

gravatar

Als je dan het ironieteken in spiegelbeeld afdrukt dan past het ook goed bij dit onderwerp…

gravatar

Die Siep is me toch een geboren grapjas, als zeg ik het zelf. Helaas ben ik waarschijnlijk beroepshalve de enige die deze zeer intelligente humor doorheeft. Nu weet ik wel, dat je een grap nooit moet uitleggen, maar door onterechte kritiek van Tinus moet het even.

De grap zit ‘m in het woord “omloop”. Het ging over xtc-pillen. Begint het nu te dagen?

gravatar

Ik weet niet welke timing u bij satire passend acht, maar in de regel komt satire op het moment dat het actueel is, niet pas achteraf, wanneer het niet meer speelt.

gravatar

Chrietiek,

Zo is er niks te lachen.

Jouw satire is op haar beurt niet op het juiste moment gebracht en de tekst is ook voor verbetering vatbaar.

Doe het over, zou ik zeggen.

gravatar

Zeg Carel,

Heb jij geen eigen mening? Kan ik mij wel voorstellen als je geen echte kranten leest.

gravatar

4-methoxymethamfetamine (voor de leek PMMA) werkt dan wel later, maar wel langer. Dat kan toch geen kwaad.

Maar laat ik over mijn hart strijken. Om de werking te verbeteren krijgen die lui van Trimos van mij de tweede pil gratis.

gravatar

Bliksemse Steef,

Het is niet aardig van jou om het meisje op haar nummer [3] te zetten. Haar bericht zou in de Donald Duck lang niet zo komisch zijn als in De Speld.

gravatar

Hoe zit het met de kwaliteit van de oordoppen?

Reageer
gravatar

Funk, duidelijk bevooroordeeld jij en duidelijk dat je nooit maar dan ook nooit op festivals en feesten komt. Natuurlijk zijn er velen die zonder oordoppen rondlopen maar er zijn er ook heel veel die wél aan hun oren denken.

Ik ‘proest’ nu ook even om jouw reactie.

gravatar

Toch grappig hoe pillenslikkers hier serieus op ingaan zeg terwijl het overduidelijk satire betreft. Zo zien we maar voor sommige internet gebruikers is de reactie al geplaatst voordat er nagedacht kan worden. Geachte pillenslikkers, neem het bericht vooral met een korrel zout (of suiker of een vraagteken al dan niet omgekeerd) en bedenk dat als je drugs neemt dat je dan het risico neemt dat je eraan overlijden kunt. Of psychotisch wordt. Of… Bij nette medicijnen staan in de bijsluiter de (vele) bijwerkingen bij drugs moet je die zelf op internet opzoeken dan wel bedenken. En dat zelf nadenken dat is sommige pillenslikkers en drugsgebruikers wat teveel gevraagd. Toch schattig hoe ze hun druggebruikende vriendjes willen beschermen tegen een onschuldige satirisch artikeltje in de Speld. Hier moet Bokhoven maar eens overheen in zijn hoedanigheid als begenadigd trendlistener!

gravatar

COCAINE 90 %

1 € 60

5 € 270

10 € 500

20 € 950

100 € 3400

MDMA KRISTALLEN 84%

1 € 25

2 € 40

5 € 70

10 € 120

20 € 220

50 € 400

100 € 550

XTC (PILLEN)170 MG

5 € 25

10 € 30

20 € 60

50 € 120

100 € 160

200 € 220

XTC (PILLEN)220 MG

5 € 25

10 € 45

20 € 80

50 € 140

100 € 250

SPEED POEDER PUUR

5 € 30

10 € 50

25 € 80

50 € 150

100 € 250

Voor overige informatie en foto’s kunt u ons gerust mailen.

VERZENDING / AFSPREKEN

BETALING: CASH – BITCOINS – IDEAL – MISTERCASH

CONTACT: [email protected] / XPORTHOLLAND.GHOSTMAIL.COM | BINNEN 8 UUR REACTIE |