John Kerry in opspraak na onthullingen over monogamie

Loopbaan in gevaar door onbedwingbare huwelijkse trouw

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry is in opspraak geraakt nadat zijn vrouw op een roddelwebsite onthulde dat hij al jaren monogaam door het leven gaat. Kenners denken dat de positie van de minister onhoudbaar is geworden.

Teresa Heinz trouwde in 1995 met de Democratische politicus, naar eigen zeggen ‘in de hoop hem weinig te zien’. Op de website van showbizzverslaggever Perez Hilton doet Heinz haar beklag. “Als je met een politicus trouwt, ga je ervan uit dat hij voortdurend van huis is en er allerlei affaires op nahoudt. Of op z’n minst dat hij op zolder porno kijkt. Niets is minder waar. Zelfs nu hij minister van Buitenlandse Zaken is geworden, zit hij nog regelmatig naast me op de bank en wil hij weleens tedere seks met me.”

Psychologe Henriëtte Visser vindt het moeilijk om uitlatingen te doen over iemand die zij niet gesproken heeft. “John Kerry is een schoolvoorbeeld van een monogamieverslaafde man. Dat zijn vaak mannen die op jonge leeftijd in aanraking komen met monogamie en het daarna niet leren te beheersen. De drang om met één persoon te zijn is dan niet meer toom te houden.”

Kerry liep in 2004 het presidentschap mis na geruchten over zijn monogamie. Op Republikeinse websites verschenen toen foto’s van Kerry en Heinz in een ogenschijnlijk liefdevolle omhelzing. Kerry ontkende destijds in een officiële verklaring alleen met zijn eigen vrouw naar bed te gaan, maar het kwaad was al geschied. De erkende rokkenjager George W. Bush werd zonder problemen herkozen.

Amerika-kenner Michiel Vos denkt dat Kerry’s loopbaan nu definitief voorbij is. “Als Amerikaanse politicus moet je in God geloven en vreemdgaan. Anders kun je het in dit land vergeten. Met zijn onbedwingbare neiging tot huwelijkse trouw heeft Kerry zijn carrière vakkundig geruïneerd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mevrouw Heinz-Kerry’s (of Kerry-Heinz’s) loonafhankelijken maken structureel alleen maar tomato-ketchup onder het A-merk; onder het B-merk wordt ook curry ketchup aangemaakt. Mevrouw Kerry (geboren: Heinz) maakt na de menopauze zelf geen ketchup meer. John Kerry (als representant van de leidende klasse der klassenloze USA) is serieël monogaam, hoofdzakelijk omdat zijn echtgenote hem ooit dreigde met het dichtdraaien van haar geldkraan: No frills or else I’ll catch up with you!

Reageer
gravatar

Er is echter een in een vliegtuig achtergelaten dagboek van Kerry gevonden waarin staat dat hij jaarlijks liters onaneert. Of hij het zelf geschreven heeft wordt in twijfel getrokken.

Reageer
gravatar

Het zou jammer zijn als aan het licht komt, dat Kerry niet vreemdgaat in verband met gebrek aan belangstelling, straks wordt ie bij andere verkiezingen niet meer verkiesbaar gesteld omdat men bang is de vrouwelijke kiezer te verliezen.

Reageer
gravatar

Maakt Heinz ook Kerry? Ik dacht alleen ketsjup.

Reageer
gravatar

Mevrouw, mijne heren. Jullie geloven ook alles wat er geschreven staat. John Kerry is lid (geweest) van Skulls and Bones, dé studentenvereniging waarvan je als kanshebber op het presidentschap, lid geweest moet zijn. John Kerry en zijn volle neef Sjors Bush hebben op dit instituut allebei zwembaden bier en zwaardere alcohol genuttigd, talloze willige en/of onwillige maagden gedefloreerd en een eigen suite in diverse bordelen, waar professionals (v) hem hielpen als typiste. De verdachtmaking dat John Kerry monogaam zou zijn komt uit de hoek van de kerkelijke sekte die door Kerry wordt gesubsidieerd. En dat meisje Heinz is een telg van de “Heinz’ Ketchup in 57 variations”, dus zwemmend in het geld gelijk Dagobert Duck. Die verschiet niet van een extramaritaal slippertje per week meer of minder. Op de foto: Amerikaanse vrouwen staan ALTIJD achter hun man; dat is veiliger als opeens wordt geschoten.

Reageer
gravatar

What is the matter with your website? The correction function doesn’t work at all.

Kees, god plays with it, isn’t it? 🙂

gravatar

Starbucks volgt de algemene trend en gaat sterren toekennen aan banden.

– Een zeldzame Amerikaanse politicus zonder buiten echtelijke banden, zoals John Kerry, komt uiteraard niet in aanmerking voor een ster.

– De spaarzame politicus met sl*chts twee banden, kan rekenen op één klein sterretje. Bekend voorbeeld is Bill Clinton waarvan maar één buitenechtelijk sigarenbandje bekend is.

– Het maximale aantal van vijf sterren krijgt de politicus die meer dan vijftig banden scoort. John F. Kennedy zou in deze eredivisie vallen, als hij niet overleden zou zijn.

Reageer
gravatar

Beste Amerikaanse oom,

De president met de meeste banden was toch echt Richard Nixon. Er waren zo verschrikkelijk veel banden, dat de NSA nog steeds met tien man dag en nacht bezig is om ze allemaal af te luisteren.

Nixon had zo weinig vertrouwen in de mensheid, dat hij zelfs zichzelf afluisterde!

gravatar

Als Amerikaanse politicus moet je in God geloven en vreemdgaan. Anders kun je het in dit land vergeten” . Vos vergeet hier aan toe te voegen dat je man moet zijn of Hillery Clinton moet heten om uberhaupt carriere te maken in de Amsrikaanse politiek

Reageer
gravatar

Tja in de USA wordt monogamie vrijwel gelijkgesteld aan homofilie en algemeen erkend als zéér gevaarlijke ziekte. Gelukkig beschikt men over diverse beproefde therapieën en dan is er altijd nog het vermaarde kuuroord binnen de Cubaanse enclave.

Reageer
gravatar

Hoezo niet? 2 uitspraken: Gaat heen en vermenigvuldigt u – niet erbij gezegd met wie allemaal, en Laat de kinderkens tot mij komen – enige kieskeurigheid in het vermenigvuldigen is hier ook niet te bespeuren.

gravatar

Het is me nou nooit duidelijk geworden of Maria en god nou Jezus hebben gemaakt of Maria en Jozef. Wellicht had Maria wel een goede Amerikaanse politicus kunnen worden?…

gravatar

Het is mij nou nooit duidelijk geworden of Maria en god de ouders van Jezus waren of dat Maria en Jozef zijn ouders waren. Wellicht is hier sprake van overspel en had Maria nog eens een goede Amerikaanse politicus kunnen worden?…

gravatar

In 2007 leek het even allemaal goed te komen, toen Kerry gespot werd op een parkeerplaats in het bos. Hij bleek hier echter alleen te zijn om zijn hond uit te laten

Reageer